• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?

🌼 seviyor sevmiyor seviyor sevmiyor a dönmüş mesele yaw arkadaş bu adamı boşamış kurtulmuşsun barışıp ne yapacan bu adam sevse ne olacak sevmese ne olacak

yahu sizi aldatmış,sevip sevmemesinin ne önemi var???

hayatındaki diğer kadına kaşarı demişsiniz hatta, tüm bunlardan sonra cidden iyi niyet mi arıyorsunuz o adamda?
Aldatma yok benden bosandiktansonra oldu sorduğumda aldığım cvplar bunlar sizce samimimi

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Ayy bir şey sorucam boşandıginiz kişiyle ortak bir noktanız varsa onunla ilgili konuşsanız olmaz mı? Iş gibi çocuk gibi. Duygular konuşulmaz bence. Sonuçta bir evlilik bitmiş. Benim eşim benden önce evlilik yapmış boşanmış ve boşanmanın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra benimle tanışmıştı. Eski eşinin rahatsız edici mesajları yüzünden boşanma aşamasindayim. Bu tür mesajlar yazmanız sizi bir ilişkiyi bozan ya da eski eşiniz evlendiyse yuva yıkan kadın pozisyonuna sokar. Madem öyle hiç boşanmasaydınız

Seviyesiz bir ilişki yaşıyorsunuz karşılıklı.. Merak ettiğin sorunun cevabından önce amiyane tabirle rezilliginizi keşke burada deşifre etmeseydiniz iyiydi.

Back