• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?

peki hangi harften anladın, bu kadar emin yazıyorsan onuda söyle bilelim :olamaz:
'sabah sabah beynimi yakma tamam ben kimseyi sevmedım' bu harflerin birleşiminden emin oldugum kızı cok sevdıgıne..........

Wallahi de sewmiş hemde ne sewmiş..Senide sewmiş onuda sewmiş .Hatta bulsa 10 taneyi aynı anda sewebilir..
Sewgi pıtırcığı srnin ex koca..
Sewgi dolu işte..
Adamın kalbi afedersiniz o.... yatağı gibi giren çıkan belirsiz..
Ama yinede duygusuz değil hep sewwwwwmiş.

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?

Yaşlar kaç sizin? Eski eşle değil ergenlerin ayrıldıkları sevgilileri ile konuşmaları gibi bu

ya eski sevgilisine ne diyecekmiş de kadın sizi arayıp nasıl da hiç sevilmediğini anlatacakmış acaba? 'beni düşünüp canını sıkma, ben senin tırnağının pisliği etmem bacım. ne yapsam yaranamadım, kendimi bu adama sevdiremedim. ben yandım eller yanmasın. eski kocan çok hasta. sen ondan da hastasın. bitsin bu ayrılık, evine dön' mü desin? ne desin?

Back