• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?

Sen başka erkekle foto çekinsen buluşsan nasıl sıfatlar yakıştırırdı çok net biliyorsun.
Adam sana soru bile sormazdı
Sen kalkmışsın yok sevdin mi bilmem ne
Bu mu gerçekten kendine yakıştırdığın adam?

Çok çirkin mesajlaşmalar bunlar , bu sözleri duyduğum veya söylediğim bir insanı hayatımdan ebediyete kadar çıkarırım . İkinizin de birbirine saygısı yok ki ! Barışsanız ne barışmasanız ne ?

Wyi v yerine kullanan insanların beyinsiz olduğunu düşünüyorum. Bu da iğrenç gereksiz bi muhabbet. Size ne sevdiyse de sevmediyse de?
Ahahahah benim edebiyat öğretmeni teyzem kullanıyordu şoka giriyordum siz ne diyorsunuz 🤣🤣🤣🤣

Ne okudum ben diye 3 kere okudum

Midem bulandı , nasıl Mesajlar bunlar? Burada paylaştığınız böyleyse paylaşmadıklarınız ya da evdeki hali nasıldır ? Madem kurtuldun bu y.... ( senin kendi hitabınla ) niye barışıyorsun erkek kıtlığı mı var dünyada ?????

Sizin icin bu eski es eskimemis anlasilan. Beni ikna etsen donerim sana diye anladim ben mesajlardan.
Eger bu kisiyle ikinci kez denemeyi dusunup fikrimizi soruyorsaniz eskilerden yeni olmuyor. En fazla 4 ay duzelmis numarasi yapiyorlar, sonrasi yine ayni, fabrika ayarlarina donuyorlar. Bu arada adamin agzi bozuk, bu adsmdan saygi da sevgi beklenilmez.

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Bu mesajları paylaşmanız özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor. Denk gelir görürse sıkıntı olur

Back