• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?

bence siz barışmak için kendinize bi dayanak arıyorsunuz. burda on kişi sevmemiş dese her şeyi unutup barışacaksınız gibi. bu kadar kendinizi hapsetmeyin şu adamlara. hiçbir adam zaten sevdim vs demez doğruyu söylemez size. başkalarının sözünde teselli aramayın.kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Aklı olan insan orada sevmiyorum sevmedim dediğini okur zaten .Ama sorun yalan mı gerçek mi nasıl inanacksınız bir mesaja bakıp sevmedim yazıyor aaa doğru söylüyor mu demek lazım .Siz bence sakın bir araya gelmeyin hele çocuk falan hiç yapmayın sanmıyorumki ilişkiniz yürüsün .

Aklı olan insan orada sevmiyorum sevmedim dediğini okur zaten .Ama sorun yalan mı gerçek mi nasıl inanacksınız bir mesaja bakıp sevmedim yazıyor aaa doğru söylüyor mu demek lazım .Siz bence sakın bir araya gelmeyin hele çocuk falan hiç yapmayın sanmıyorumki ilişkiniz yürüsün .
Lütfen tek cevap sevmiş mi sevmemiş mi 😂

Kaşar , yavsak, bok... Bunlar ne iğrenç hitaplar ya, ikiniz de kurtulmussunuz birbirinizden , gidin adak falan kesin,niye kavga ediyorsunuz? İnsan boşandığı kocaisyla 'ay öyle demiştin,vay böyle demiştin' diye kavga eder mi? Madem hala kavga edecektiniz sevgili gibi, niye bosandiniz?
Bosandiysan bitmiştir, ne dediyse dedi zamanında. Bosamissin,olmuş bitmiş. Bıçaklayarak misin adamı,daha ne yapabilirsin ki onu sevse de sevmese de. Yapacağın tek şey boşanmakti,onu da yapmışsın..bırakın birbirinizin peşini, çocuk hariç de konuşmayın.
Olsun bitsin

Back