• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?

Seviye yerlerde olan bir konuşmadan başka gördüğüm bişey yok. Saygısız, sevgisiz, laçka, seviyesiz..
Papatya falı bakın siz bence. Orda çıkanı alırsınız. Seviyor. Sevmiyor. Ama size sapı kalacak bu adamla onuda bilin.

Ben ne okudum simdi ya. Yasiniz kac ? Gercekten merak ettigim icin sordum. Sizinle boyle terbiyesizce konusan adamdan ne bekliyorsunuz. Lutfen konusmasini oturmasinj kalkmasini bilen adamlara deger verin ya.

Barışma asammasindaydik
Adam yavsak derseniz barısamazsınız ama ....
baya kötü muhabbet...😬

Sevmiş de olabilir sizle ayrıyken olmus bişiyse sırf maziniz var diye sizi ilgilendirmez. Kurcalamayarak eski hatalardrn ders alıp gelecege bakmak gerekir böyle yavsak pislik bilmem ne s..me gibi laflarla zaten barısamazsınız

Adam yavsak derseniz barısamazsınız ama ....
baya kötü muhabbet...😬

Sevmiş de olabilir sizle ayrıyken olmus bişiyse sırf maziniz var diye sizi ilgilendirmez. Kurcalamayarak eski hatalardrn ders alıp gelecege bakmak gerekir böyle yavsak pislik bilmem ne s..me gibi laflarla zaten barısamazsınız
Sevmiş mı dir sizce

Barışma asammasindaydik
Ya şu ağzı bozuktan ve yıpranmış ilişkinizden boşanıp kurtulmuşsunuz neyin barışması??? Denenmiş denenir mi? Olsa o zaman olurdu.

Eski eş tam bir pislik nefret ediyorum argo ve küfür kullanan erkeklerden. Acizlik üstlerinden akıyor 🤢

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Siz bir soru sormamışsınız ki cümlenin sonuna soru işareti koymuşsunuz ne yorumu yapılır ki bu konuşmaya bir de barışma aşamasındaymışsınız sanırım çok seviyesiz saygısız bir konuşma olmuş zaten

Back