• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?

Konuşmaları okumadınız galiba
Okudum ve yazılanlarda kendini tam açıklamayan, karşıdakini önemsemeyen bencil birisi gördüm, ikna etmek için uğraşmıyor, umrumda değil diyor, sen nasıl düşünmek istersen düşün diyor. Gerçekten barışmak isteyen böyle mi yapar bilmiyorum.

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Boşanmış olduğunuz eşinizin bir kızla fotosu veya onu sevip sevmedigi sizi neden bu kadar alakadar ettiki ben onu anlayamadım aslında ..

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Boşanmışsınız bitmiş çok gereksiz bir görüşme olmuş..

Siz böyle mi barışma aşamasındasınız? Salla bu adamı

Böyle laçkalaşmış bir ilişkiyi sürdürme çabanızı anlayamıyorum. Boşanmışsınız, artık size karşı bir sadakat yükümlülüğü yok. Hala hesap sorup, ısrarla sizi ikna etmesini bekliyorsunuz. Pes doğrusu.

Aynı kitabı iki kez okumak gibi aynı kişiyle yeniden başlamak. Kitabın sonu değişmiyor, yine aynı. Barışırsanız aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacaksınız. Çocuğunuza yazık.

Hayır çok önceleri yapmıştı
Size boşandıktan sonra kızla çekilmiş bir fotoğraf atıyor sonrasında barışma asamasinda oluyorsunuz ..barışma asamasinda bu fotoğraf üzerinden birbirinize saygısızca konuşmalar yapiyosunuz..inanın nasıl bir boşanma nasıl bir barışma aşaması anlamış değilim..ilişkiniz ergen liselilerin sevgili ilişkisi gibi geldi....

Size boşandıktan sonra kızla çekilmiş bir fotoğraf atıyor sonrasında barışma asamasinda oluyorsunuz ..barışma asamasinda bu fotoğraf üzerinden birbirinize saygısızca konuşmalar yapiyosunuz..inanın nasıl bir boşanma nasıl bir barışma aşaması anlamış değilim..ilişkiniz ergen liselilerin sevgili ilişkisi gibi geldi....
Sevmismidir sorum bu

Back