Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?
- Konu Sahibi Gizemlyy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #birderdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Ben ne dersem ona göre mi şekillenecek bundan sonra ilişki? Yaş kaç 13 mü?Sevmismi sevmemismi tek cvplütfen
- 19 Mayıs 2020
- 46.551
- 208.631
- 548
Sevmiş sevmiş. Çok gönlü geniş bir abimize benziyor ndmfmmvmvmvSevmismi sevmemismi tek cvplütfen
- 10 Nisan 2021
- 652
- 1
- 806
- 18
Okudum ve yazılanlarda kendini tam açıklamayan, karşıdakini önemsemeyen bencil birisi gördüm, ikna etmek için uğraşmıyor, umrumda değil diyor, sen nasıl düşünmek istersen düşün diyor. Gerçekten barışmak isteyen böyle mi yapar bilmiyorum.Konuşmaları okumadınız galiba
- 21 Ocak 2021
- 4.406
- 6.390
- 108
Onu farketmedim.Kendi de bozuk konuşuyor
Boşanmış olduğunuz eşinizin bir kızla fotosu veya onu sevip sevmedigi sizi neden bu kadar alakadar ettiki ben onu anlayamadım aslında ..Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Barışma aşamasındaydik konuşmaları okuduysanizBoşanmış olduğunuz eşinizin bir kızla fotosu veya onu sevip sevmedigi sizi neden bu kadar alakadar ettiki ben onu anlayamadım aslında ..
- 24 Ocak 2021
- 11.442
- 25.775
- 548
Boşanmışsınız bitmiş çok gereksiz bir görüşme olmuş..Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Barışma asamasinda olduğunuz eşiniz size bir bayanla çekilmiş fotoğrafını mi atiyorBarışma aşamasındaydik konuşmaları okuduysaniz
Hayır çok önceleri yapmıştıBarışma asamasinda olduğunuz eşiniz size bir bayanla çekilmiş fotoğrafını mi atiyor
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
Siz böyle mi barışma aşamasındasınız? Salla bu adamıBana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Sevmiş mi sevmemiş mi ama?Siz böyle mi barışma aşamasındasınız? Salla bu adamı
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Böyle laçkalaşmış bir ilişkiyi sürdürme çabanızı anlayamıyorum. Boşanmışsınız, artık size karşı bir sadakat yükümlülüğü yok. Hala hesap sorup, ısrarla sizi ikna etmesini bekliyorsunuz. Pes doğrusu.
Aynı kitabı iki kez okumak gibi aynı kişiyle yeniden başlamak. Kitabın sonu değişmiyor, yine aynı. Barışırsanız aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacaksınız. Çocuğunuza yazık.
Aynı kitabı iki kez okumak gibi aynı kişiyle yeniden başlamak. Kitabın sonu değişmiyor, yine aynı. Barışırsanız aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacaksınız. Çocuğunuza yazık.
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
SEVDIMI yaz boşluk bırak 7927392739 e gönder anında cevap gelsinSevmiş mi sevmemiş mi ama?
Size boşandıktan sonra kızla çekilmiş bir fotoğraf atıyor sonrasında barışma asamasinda oluyorsunuz ..barışma asamasinda bu fotoğraf üzerinden birbirinize saygısızca konuşmalar yapiyosunuz..inanın nasıl bir boşanma nasıl bir barışma aşaması anlamış değilim..ilişkiniz ergen liselilerin sevgili ilişkisi gibi geldi....Hayır çok önceleri yapmıştı
- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
Sevmismidir sorum buSize boşandıktan sonra kızla çekilmiş bir fotoğraf atıyor sonrasında barışma asamasinda oluyorsunuz ..barışma asamasinda bu fotoğraf üzerinden birbirinize saygısızca konuşmalar yapiyosunuz..inanın nasıl bir boşanma nasıl bir barışma aşaması anlamış değilim..ilişkiniz ergen liselilerin sevgili ilişkisi gibi geldi....
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Aynen bende gerekeni söyledim ama tek soru bu sevmismi sevmemismiSevmiş mi sevmemiş mi ama?
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
Bağlaçları da ayrı yazmamış.Wyi v yerine kullanan insanların beyinsiz olduğunu düşünüyorum. Bu da iğrenç gereksiz bi muhabbet. Size ne sevdiyse de sevmediyse de?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Ya ona neyse diyorum da w yazılınca kan beynime sıçrıyoBağlaçları da ayrı yazmamış.