• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşktan eş olur mu?

bu adam iyice salaklaştı yaaa...telefonda konuşurken "çok sıradan bir hayat..sıkıldım"dedim.."ben hayatına girince
renklenmedi mi"dedi..evet dedim..sonra o da "sen yanımdayken sıkılmıyorum yokken sıkılıyorum"dedi..
teşekkür ettim.."iltifat olarak aldım"dedim..o sırada tv de yabancı bir aktrise "off.hatun taş gibi"dedi..
ben de "evet taş gibi gerçekten..taş gibi hatunla olacaksın olacaksan..şu anda seni dinlemiyorum"dedim..sonra "yaptığın saygısızlık..az önce ne güzel bir şey söyledin..ama bu hoş değil"dedim..
"kıskandın mı? ben sadece kadın için sana söyledim..sen de aylardan önce bir sanatçıya
çok yakışıklı demiştin.ben en azından ulaşamayacağım yabancı bir artiste söyledim..böyle kıskançlık falan yapma"demez mi? manyak..greçekten kıskanmadım..ancak hoş olmadı bence...

Ben olsam çekerdim kendimi bu adam iyice suyunu çıkarmadan. Ne kadar ergenlik kokan bir hareket. Yaşını bilsin, ona göre hareket etmeyi öğrensin, ondan sonra sizinle sohbete yeltensin..

Ben olsam çekerdim kendimi bu adam iyice suyunu çıkarmadan. Ne kadar ergenlik kokan bir hareket. Yaşını bilsin, ona göre hareket etmeyi öğrensin, ondan sonra sizinle sohbete yeltensin..
evet bu akşam bizdelerdi çocuklarla...kızı oğluma iş bulmuş.."orta yaş grubu varsa bana haber ver "diye espri yaptı.
ben de "gideni tutmuyoruz..istiyorsan gidebilirsin"dedim..ama çocukların yanında espri yapması bile hoş olmadı..
yarın söyliycem aynen sizin ifadelerinizi kullanarak..

evet ..bu akşam aynen söyledim..çookk bozuldu..yok oyle demedim böyle demedim..yanlış anladın.."empati yap..senin yaptığın ne kadar doğru..karşındakine ne kadar saygılı bir bak "dedim..
ben yazlığa taşınmayı düşündüm bir ara..tekirdağa..diyor ki beyefendi.."yazın orada kal.kışın bizde kalırsın"
"pardon..benim bir oğlum ve bir ailem var..unutma"dedim.."tamam ben yanlış yaptım"dedi..bozuldu.
hayret ya..önümüzdeki hafta oğlum şehir dışına çıkacak..biz de altınoluk"a gidecektik..onu da iptal ettim..
"kızın ikimiz birden kaybolunca anlar ben rahatsız olurum" dedim.."ne farkeder..olmaz bişey"dedi...
"senin için evet..benim için fark eder..bu kadar gözüne sokmaya gerek yok"dedim..
cumartesi kızlar da yok..beni çağırdı.."gelemem..ev bakmaya gidiyorum"dedim..
hepten bozuldu..anlayacağınız kızlar..ipler gerildi...

konunuzu okudum ;
bencede ufaktan başlayarak restinizi çekin. Aldatılmış bir eş hayatın hıncını sizden almaya çalışabilir evlenmeyerek yada uzatarak. Oğlun kocaman olmuş dıyenlere malesef katılamicam kocaman oğlun daha çok ket vurur sana artık oda ufaktan konuşmaya başlar malesef anlayış beklenemez heleki o yaş bir cocukta..
ha dıyorsanız gezeyım tozayım oglumu hallederım vs devam edın ama bence restı cekın sızın harcayacak zamanınız yok en azından ben oyle yapardım. aynı sekılde belırsızlıkler benıde mahveder duramam catlar patlarım.. kac yasınıza gelmıssınız kurun yuvanızı bilin evınızı tatlı tatlı devam edıp gidin..
evet ..oğlum artık rahatsız olmaya başladı..kızıyla otururken ikisi odaya girdim..çıkarken kızı benden "sigaramı verirmisin" dedi.."senden nasıl böyle birşey ister..annesi uşağı değilsin..misafir diye demedim ama bir daha olursa
çok kötü bozarım..artık biraz mesafe koyalım..çok istemiyorum içli dışlı olmak"dedi..

evet ..bu akşam aynen söyledim..çookk bozuldu..yok oyle demedim böyle demedim..yanlış anladın.."empati yap..senin yaptığın ne kadar doğru..karşındakine ne kadar saygılı bir bak "dedim..
ben yazlığa taşınmayı düşündüm bir ara..tekirdağa..diyor ki beyefendi.."yazın orada kal.kışın bizde kalırsın"
"pardon..benim bir oğlum ve bir ailem var..unutma"dedim.."tamam ben yanlış yaptım"dedi..bozuldu.
hayret ya..önümüzdeki hafta oğlum şehir dışına çıkacak..biz de altınoluk"a gidecektik..onu da iptal ettim..
"kızın ikimiz birden kaybolunca anlar ben rahatsız olurum" dedim.."ne farkeder..olmaz bişey"dedi...
"senin için evet..benim için fark eder..bu kadar gözüne sokmaya gerek yok"dedim..
cumartesi kızlar da yok..beni çağırdı.."gelemem..ev bakmaya gidiyorum"dedim..
hepten bozuldu..anlayacağınız kızlar..ipler gerildi...
Böyle olacaksa gerilsin zaten. Annesinden babasından gizli buluşan ergenler gibi hallere ne gerek var? Kızı saf değil ya mutlaka görüyor bir şeyler geliştiğini aranızda. Beyefendi kızını sadece sizin önüzde bir fren gibi kullanıyor sanki.

İnsanların ilişkilerin başlarında birbirlerini tartması, tanımaya çalışması, acele karar vermekten kaçması doğaldır. Ama sadece aradan bazı mesafelerin kalkmış olduğu insanlarla tatile çıkılır başbaşa, ancak hayatının içine sokmak istediğin insana gel bizde kal dersin. Bir yandan "kızıma resmi bir açıklama yapmayayım, gizli gizli devam edelim", diğer yandan "gel bizim çamaşırı bulaşığı yıka" olmaz.

evet ..oğlum artık rahatsız olmaya başladı..kızıyla otururken ikisi odaya girdim..çıkarken kızı benden "sigaramı verirmisin" dedi.."senden nasıl böyle birşey ister..annesi uşağı değilsin..misafir diye demedim ama bir daha olursa
çok kötü bozarım..artık biraz mesafe koyalım..çok istemiyorum içli dışlı olmak"dedi..
SİGARA İSTEMESINDE BISEY YOK AMA OGLUNUZ MESAJ VERİYOR. HERSEY ONU RAHATSIZ ETMEYE BASLAMIS BELLIKI. KUCUK SEYLERI SORUN ETMEYE BASLAMIS BENCE..

Böyle olacaksa gerilsin zaten. Annesinden babasından gizli buluşan ergenler gibi hallere ne gerek var? Kızı saf değil ya mutlaka görüyor bir şeyler geliştiğini aranızda. Beyefendi kızını sadece sizin önüzde bir fren gibi kullanıyor sanki.

İnsanların ilişkilerin başlarında birbirlerini tartması, tanımaya çalışması, acele karar vermekten kaçması doğaldır. Ama sadece aradan bazı mesafelerin kalkmış olduğu insanlarla tatile çıkılır başbaşa, ancak hayatının içine sokmak istediğin insana gel bizde kal dersin. Bir yandan "kızıma resmi bir açıklama yapmayayım, gizli gizli devam edelim", diğer yandan "gel bizim çamaşırı bulaşığı yıka" olmaz.
hayır o kendi açısından rahat...bilirse bilsin modunda..ben mesafe koyuyorum..ne gerek var yarayı kaşımaya..
"kışın bizde kal"..ne alaka..hangi sıfatla..aynı şeyi kızına söyleseler ne yapar acaba?
kızına biz beraberiz demiş.mutlaka kızın aklında bişeyler oluşur..neden kendi saygımı yitireyim..
şimdi de düğünleri var..oğlum burda yok..gitmiyorum da onunla birlikte..
düğüne gideyim bari dedi..git ben de plan yaparım dedim..

Dün gece onla birlikteydik beraber çok iyi vakit geçirdik sabah anneler günümü kutladı hemen kahvaltı hazırladı beraber kahvaltı ettik.bir ara ben "işin zor böyle nasıl idare edicen" dedim."alıştım artık eskiden fark yok" dedi..sonra beni bırakırken "herşey çok güzeldi teşekkür ederim" demez mi? Şaşırdım daha farklı birşey duymak istedim belki ben o gidince kötü hissettim kendimi..yalnız..tek başına..ama söyleyemedim alışıyorum galiba böyle değiidim ben önceden
Aradı sonra oyalanma fazla babana git dedi ben nasıl idare edicem böyle bilmiyorum

bu akşam o aradı küçük kızı beni görmek istemii..geldi aldı..görüştük kızlarıyla..ben bir ara"kıymetimizi anlıyoruz"diye imada bulundum.."beni deniyorsun yani"dedi..sonra da bu hafta sonu şehir dışına çıkacak küçük kızına bakmamı istedi..
arabada dönerken ilgisiz gibiydi.."trip atıyorsun"dedi.."ya insan teşekkür mi eder..seninle bir arada olmak güzeldi gibi lafları duymak isterdim"dedim..bir de bir ara arabadan inerken cep tel aldı..o dikkatimi çekti..dün gece kendisi veriyordu telefonu..
ben mi çok takıyorum beklentiler mi farklı..ben ilk öncelerş böyle değildim..ona da söyledim..
kafayı yiycemmm...

ama hala ısrarla aileye sokmaya çalışıyor..insan hayatına sokmak istediği insanı ailesine sokar..yanlış mıyım?
haklı olabilrisinz ama belkide sadece sevgili gibi yaşamak istiyoda olabilir yada evlilik düşünüyor ama şimdilik düşünmüyor yeni bir boşanma gerçekleşmiş henüz hazır olmadıgı için yada kararsız oldugu için evlilikten bahsetmiyor olabilr

Bence kendine ve ailesine hizmet ettiriyor sizi...massallah siz de cocuguna bakiyosunuz baska ihtiyaclarini karsiliyosunuz...adam neden evlensin ki sizinle?

Bence kendine ve ailesine hizmet ettiriyor sizi...massallah siz de cocuguna bakiyosunuz baska ihtiyaclarini karsiliyosunuz...adam neden evlensin ki sizinle?
pardon..başka ihtiyaçları derken..dün akşam birlikteydik lafını yanlış anladınız galiba..gece yemekteydik..ve annemler ona yakın..bakırköyde oturuyor oraya bıraktı..sabah aradı..anneler günümü kutladı..ve kahvaltıya çağırdı gittim...çocuğuna bakmayı teklif etti evet..ancak cuma işim olduğunu söyledim..
bir yol gösterirseniz memnun olurum ..gerçekten..

Back