Eski aşktan eş olur mu?

bu gece kızıyla geldi..hiç konuşmadan doğru dürüst sohbet yok bişey yok.film izledik..
1 haftadır kızıyla kavgalıydı..yanında küçük kızına baktık destek olduk..işler sıkıntılı deyip doğru düzgün
konuşmuyoruz bile..oğlumla kızı da hafif sürtüştü..2 saat sonra kalktılar..
whatsappa girmeden adam girip çıkıyor anlamadım..hayırlısı bakalım..

dün gece de oğluma takmış kafayı..hareketleri garibine gitmiş falan..seni ilgilendirmez herkesin çocuğu kendine dedim..
bu gece çok uzatmadı ben kapatmadan o kapattı..
bu arada...beraber iş yapacaktık bana bir miktar para verdi..
ben de hala bilerek iade etmedim..2 kere sordu.."kullandıysan sıkıntı yok.açık ol"falan dedi.
ödemelerim var sıkışığım dedi..amaaa..kızını yazlıpa gönderdi..
yorum sizinn....para yüzünden mi böyle..?

Hep derim, evlilik olaylarında anne babanın 6.hisleri müthiş kuvvetli....
zamanında bir bildikleri varmış ki karşı cikmislar...ve insan 7 sinde neyse 70 inde de o...
konuyu tamamen okudum...36 yaşımdayım..ama bana olur gibi gelmiyor...ilişki çok değişik...Adam ısrarla beraber yaşama derdinde...etraftan duyulmaya başladı bu işin adını koyalım falan yok...belki eski flört olduğu için heyecan doruk yapmış ama sonu aydınlık değil malesef...ha nolmus hayatınıza bir ren katmış...bosverin gökkuşağı güzeldir...
bir de anlayamadigim Afedersiniz ama kazık kadar kızı varken neden ihtiyaçlarını siz karsiliyorsunuz?

Hep derim, evlilik olaylarında anne babanın 6.hisleri müthiş kuvvetli....
zamanında bir bildikleri varmış ki karşı cikmislar...ve insan 7 sinde neyse 70 inde de o...
konuyu tamamen okudum...36 yaşımdayım..ama bana olur gibi gelmiyor...ilişki çok değişik...Adam ısrarla beraber yaşama derdinde...etraftan duyulmaya başladı bu işin adını koyalım falan yok...belki eski flört olduğu için heyecan doruk yapmış ama sonu aydınlık değil malesef...ha nolmus hayatınıza bir ren katmış...bosverin gökkuşağı güzeldir...
bir de anlayamadigim Afedersiniz ama kazık kadar kızı varken neden ihtiyaçlarını siz karsiliyorsunuz?
kızının evle işle güçle ütüyle hiçç alakası yok..orası senin burası benim gezme derdinde..temizlik olayını bile flörtüm yapıyor..yemeğini..ben 1 aydır ne ütü ne yemek hiç yapmadım..o çağırdı oğlanla gittik iftara..o yaptı yemeği..
ben daha almadım bile iftara..

Bu akşam yemeğe gittik para muhabbettinden işi açık olmamaya getirdi açıkça konuşman gerekirdi dedi eskisi kadar aramıyorsun dedim herşeyi aramaya bağlama Ben herşeyi hesap veremem dedi evlilik kesin düşünmüyor o belli 5 sene sonra nerde olur bu ilişki dedim bilemem deniyoruz dedi Altınoluka gider yaşarız dedin dedim olabilir de olmayabilir de kısmet dedi ..yani bana güveniyor ediyor ama aramalar bitti oruçluyum çalışıyorum diyor ama sanırım soğuduk

Bu akşam yemeğe gittik para muhabbettinden işi açık olmamaya getirdi açıkça konuşman gerekirdi dedi eskisi kadar aramıyorsun dedim herşeyi aramaya bağlama Ben herşeyi hesap veremem dedi evlilik kesin düşünmüyor o belli 5 sene sonra nerde olur bu ilişki dedim bilemem deniyoruz dedi Altınoluka gider yaşarız dedin dedim olabilir de olmayabilir de kısmet dedi ..yani bana güveniyor ediyor ama aramalar bitti oruçluyum çalışıyorum diyor ama sanırım soğuduk

bu konuyu bende daha önce okumustum
demek halen belirsiz...
bence bu adamin durumu hic ic acici degil

ne istedigini bilmeyen, bilse bile belli etmeyen insanlar icimi daraltiyorlar
Allah sabir versin

bu konuyu bende daha önce okumustum
demek halen belirsiz...
bence bu adamin durumu hic ic acici degil

ne istedigini bilmeyen, bilse bile belli etmeyen insanlar icimi daraltiyorlar
Allah sabir versin
bence..yemedi..sorumluluk almak taşımak zor geldi..çünkü benim gibi bir insanı kaldıramaz..aile hayatını gördüm davranışlarını..anladığımı gördü..ama ben de salak değilim..kendimi göstere göstere çekicem bırakıcam..
haaa..dönerse döner dönmezse kendi bilir..

bence..yemedi..sorumluluk almak taşımak zor geldi..çünkü benim gibi bir insanı kaldıramaz..aile hayatını gördüm davranışlarını..anladığımı gördü..ama ben de salak değilim..kendimi göstere göstere çekicem bırakıcam..
Olmayacagi en basindan belliydi. Siz daha ilk basta evlilik sinyalleri vermissiniz adama. Benimle gorusmek, evlenmek isteyen biri var demissiniz sanirim ilk zamanlar. Bu şık bir hareket degil. Hem de buyuk bir dezavantaj. Birde neden parasini vermiyorsunuz? Madem is yapmayacaksiniz, verin parasini, kessin sesini. Sizde ayrilin artik. Sonu pek iyi gozukmuyor. Suyunu cikarmayin.

Olmayacagi en basindan belliydi. Siz daha ilk basta evlilik sinyalleri vermissiniz adama. Benimle gorusmek, evlenmek isteyen biri var demissiniz sanirim ilk zamanlar. Bu şık bir hareket degil. Hem de buyuk bir dezavantaj. Birde neden parasini vermiyorsunuz? Madem is yapmayacaksiniz, verin parasini, kessin sesini. Sizde ayrilin artik. Sonu pek iyi gozukmuyor. Suyunu cikarmayin.
evet..evlilik sinyallerini vermiştim...çünkü ilk başta o "beni biliyorsun..ben imam nikahı falan istemem..kızlarımda okey verirse evlenirim" demişti ve ben ondan sonra olaya o gözle bakmaya başladım
para konusuna gelince..bilerek uzattım yoksa 400 tl problem değil..bakalım araya para girince ne olacak dedim..
ve beklediğim tepkiyi de aldım..

Neden para aldiniz ben de burayi anlayamadim/
Geri vermelisiniz.
birlikte iş yapacaktık..onun için 400 tl vermişti..yıllar önce ben de onun için avans çektim..flört zamanında
ve ailem bu yüzden tepki koymuştu..onun bu konuda tepkisini görmek için bilerek beklettim..ve tepkisini gördüm işte..

birlikte iş yapacaktık..onun için 400 tl vermişti..yıllar önce ben de onun için avans çektim..flört zamanında
ve ailem bu yüzden tepki koymuştu..onun bu konuda tepkisini görmek için bilerek beklettim..ve tepkisini gördüm işte..

Iyi yapmissiniz o zaman.

Parayi gectim ben zaten, paradan bagimsiz olarak bir firildaklik var sanki bu adamda.

Yani siz de haklisiniz, onunuzu gormek istiyorsunuz, sonunda evlenmeyecekseniz vakit kaybina gerek yok. Lakin adam bosanmis, hemen evlilige sicak bakmiyor olabilir, belki sizinle daha cok vakit gecirdikten sonra fikre isinabilir diye dusundum. Adami cok cok seviyorsaniz sabirli olmak gerek belki de. Ama size tersse bunu da anlarim.

Iyi yapmissiniz o zaman.

Parayi gectim ben zaten, paradan bagimsiz olarak bir firildaklik var sanki bu adamda.

Yani siz de haklisiniz, onunuzu gormek istiyorsunuz, sonunda evlenmeyecekseniz vakit kaybina gerek yok. Lakin adam bosanmis, hemen evlilige sicak bakmiyor olabilir, belki sizinle daha cok vakit gecirdikten sonra fikre isinabilir diye dusundum. Adami cok cok seviyorsaniz sabirli olmak gerek belki de. Ama size tersse bunu da anlarim.
fırıldaklık derken..bir söylediğini diğerini tutmuyor..en sonunda "ben de düşünmüyorum..yarın gel evlenelim desem senle evlenmem"dedim..5 sene sonrasını göremiyor.."eskisi gibi aramıyorsun"diyorum.."ben kimseye hesap vermem"diyor..
evlilik nikah çokta önemli değil..ama insanda gönül nikahı diye birşey olur..inanırsın ve yürür gidersin..
yani tutturmuş açık olmadın..zaman..deniyoruz.saygı ve güveni tartıyoruz falan...
amannn...ben anlamıyorum insanların bu kadar değişimini..

400tl icin size dunyanin lafini etmis bu mevzudan bile sizinle ciddi dusunmedigi apacik ortada.
Ne oglunuzu nede kendinizi bu adam yuzunden perisab etmeyin.
Bence hic konusmasaniz gorusmeseniz daha iyi olur.

bunlarin farkinda olmak ne güzel
sendeki parasinida verip cekilmelisin hayatindan.
harcadigin zamana yazik, sana yazik, cocuguna yazik
Allah iyi insanlarla karsilastirsin
insallah seni ve cocugunu hakedecek adam gibi adam cikar karsina

selam arkadaşlar
dün artık son defa konuştuk..evlilik düşünmedğini söyledi..ben de bitirdim,
beni arama dedim..ağladım..o da kötü oldu
bugun akşam tekrar aradı meşgule attım aramadım..

selam arkadaşlar
dün artık son defa konuştuk..evlilik düşünmedğini söyledi..ben de bitirdim,
beni arama dedim..ağladım..o da kötü oldu
bugun akşam tekrar aradı meşgule attım aramadım..
Bana kalırsa siz ayrılamazsınız, şubattan beri ayrılıyorsunuz, hep kendinizi üzüyorsunuz. Siz bu adamla mutlu değilsiniz.

Beyefendinin hayatındaki olaylar çok yeni. Çocuklarından biri küçük, sizin oğlunuz gibi olgun olmayabilir vs. Çocuklarını kırmak, anneye yöneltmek istemiyordur. Yaşım itibari ile düşünüyorum kendimi, 4 ay sonrababamın evlenmesini kaldıramazdım. Tabii ki hayatını kuracak ama o tarafta bir tramva da var. Bence zamana bırakın, hem ne kadar tanısanız da yıllar sonra nasıl birine dönüşmüş iyi gözlemleyin. Çocukların kaynaşmasına izin verin. Sonra hayırlısı olsun. :)

X