• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşktan eş olur mu?

"48 yaşındasınız, zamana birakicak zamaniniz yok, yok cinsellik isterse hayir deyin, yok şunu derse bunu deyin" ne kadar çirkin yorumlar bunlar..

Sevgili konu sahibi.. Yazdiklarinizin hepsini okudum. Siz resmen 2. baharinizdasiniz. Neredeyse çeyrek asirlik bir evlilik, 7 yillik bir bekarliktan sonra böyle tanidik bir heyecan yaşiyorsunuz. Müthiş bir şey bu!

Çekincelerinizin olmasi çok normal. Ama siz 18 yaşinda değilsiniz. Hayatiniz küçük hatalari kaldiracak olgunlukta. Bu yüzden her şeyi ince elemeyin. Akışına birakin. Belli ki yaşadiğiniz ilişki hem taraflarca, hem de çocuklarca çoktan kabullenilmiş:)

2.baharinizda tabularinizi bir kenara birakin ve sizi mutlu edecek şeyleri yapin. Evlilik mesela.. Elbette evlenirsiniz. Ama bir kadinin boşandigi eşi 4.ayina biriyle evlense neler deriz arkasindan di mi? Hem anlattiginiza göre, evlilik icin temelleri coktan atmaya başlamişsiniz zaten. O yüzden o büyük teklif gelene kadar konusunu bile acmayin bence:)

İş konusuna gelince.. (Altinoluk, canim memleketim) Belli ki beyefendi sizi de alip gerçekten hayatini huzur icinde gecirmek istiyor. Bu kadar yil sonra birbirinizi bulmusken, ayri ayri islerde zaman çürüteceğinize; birlikte calisarak her aninizi degerlendirin. Ne kaybedersiniz ki? Bence kulaklarinizi tikayip, hayatin tadini cikarma zamani:)
Seviyorum sizin gibi hayatı tabulara sikistirmayan belli ki yaşamaktan keyif alan ve namus kumkumaligi yapmayan kadınları. Iyi ki varsınız eksik olmayin

Bugun yine tartıştık ve düşünmeye karar verdik..3 saattir hala aramadı hala..
demek yanılmışım..herşey sıradanmış..yazık...
dün akşam onlarda idik ..yemek yaptık beraber..çocuklarla beraber yedik..gece eve bıraktı
bugun bakırköye gidecek sonra da onla buluşacaktım..işim çıktı gidemedim..
sorun çıkardı.."seni özledim.evde müsaitti görüşürdük"deyince kötü hissettim kendimi..
yarın gelicem dedim.."yarın arkadaşımla buluşucam"dedi..ve arkadaşı karısını aldatan biri.
bana da, her zaman arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim derdi..aynısını söyledim..
"senden mi izin alıcam görüşsem" deyince şaşırdım..yani hesap vermem istememde gibi geldi bana..
benim ilkay adında bir arkadaşım var ve ilk günlerde "benimle birlikteyken ondan bahsetme"dedi.
onu hatırlatınca da "ne alakası var.ben o yüzden demedim"dedi..
ve bana "düşün bir kere daha"dedi..ben de "benim duruşum bu..sen düşün ve ona göre ara dedim."
az önce aradı açmadım..
yani şimdi ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bu serbest bir ilişki mi istiyor..
soğudum gibi..yanlışmıyım abartıyormuyum bilemedim..
ama kırgınım sadece biraz..

Görüştük ama herşey bir yana "senle sonuna kadar varım" bile diyemiyor.duymak istediklerim bu değil sanki "sen hep dost hem arkadaş hem partnerimsin" dedi.yetmedi

"Biz neyiz? " diye sormaniz da karsi tarafa sinyal veriyor. Belki sadece yalniz oldugu icin, belki de sizinle sohbet etmek hosuna gittigi icin gorusuyordur. Belki yeniden evlenmek istemiyordur. Oysa siz bi sorularla sanki onu sIkIstIrIyorsunuz gibi. Olaylari akisina birakin bemce. Aldatilmis biri icin yeniden evliligi dusunmek zor olur. Hele ki bosanali 4 ay olmus biri icin boyle seyler dusunmek icin daha cok erken. Biz neyiz, biriyle tanistirildim gibi cumleler o kisiye baski gibi gelebilir. Bence olaylari akisina birakmalisiniz.
söylediklerin doğru galiba..konuşmalardan onca şeyden sonra hala ağzından ileriye dönük birşey çıkmadı..hala -çocuklara bakacak bir kadın tutarım derdind..diğer taraftan evde yemek yapmamı temizlik yapmamı istiyor ama..
sanırım bitişe gidiyoruz..son konuşmayı yapmak sadece arkdaş kalmak daha mantıklı olacak galiba..

söylediklerin doğru galiba..konuşmalardan onca şeyden sonra hala ağzından ileriye dönük birşey çıkmadı..hala -çocuklara bakacak bir kadın tutarım derdind..diğer taraftan evde yemek yapmamı temizlik yapmamı istiyor ama..
sanırım bitişe gidiyoruz..son konuşmayı yapmak sadece arkdaş kalmak daha mantıklı olacak galiba..
Hayattan öğrendiğim bir şey var: Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok. Hiç zorlamayın.
Evde yemek ve temizlik yapmanızı istiyor ama size de net bir şey söylemiyorsa, evliliğe yanaşmıyorsa hiç uğraşmayın, kimsenin hizmetçisi olmayın, değerinizi alçaltmayın.
Görüşmek istiyorsanız görüşün ama kendinizi kullandırtmayın. Siz yokken temizlik ve yemek işini nasıl hallediyorsa, şimdi de öyle devam etsin. Sizi sadece temizlikçi olarak görmesine izin vermeyin.

açık açık sormussun ama o bekar kalmak ıstıyor gıbı
yaslarınız bırbırınıze yakınmı?

açık açık sormussun ama o bekar kalmak ıstıyor gıbı
yaslarınız bırbırınıze yakınmı?
ben 45 o 48 yaşında..direkt evlenecek misin demedim ama ilk başta zaman ver demişti..şimdide durum bu..
yardımcı tutmayı düşünürken "gel evlenelim"diyemiyor..evimi ona yakın tutmamı istiyor..ama benim de 21 yaşında oğlum var .nereye kadar tahammül eder..ki oğlumu biliyorum etmez..
son konuşma için fikir verin..kestirip atayım ..üzgünüm ama..yapacak bişe yok..

bence evlilik evlilik diye bu kadar takıntı haline getirmenin bi anlamı yok. kaç yaşında insanlarsınız. ve daha 2 ay olmuş. bi süre görüşün pat diye evlenecek değilsiniz oğlunuz da gözünün önünde açık açık yaşamadığınız sürece bişey demeyiversin koca adam olmuş artık.

zamana bırakmanızı istemiş.
ne kadar zaman diyemediniz mi?
ben hiç gelemem belirsizliklere..

ben 45 o 48 yaşında..direkt evlenecek misin demedim ama ilk başta zaman ver demişti..şimdide durum bu..
yardımcı tutmayı düşünürken "gel evlenelim"diyemiyor..evimi ona yakın tutmamı istiyor..ama benim de 21 yaşında oğlum var .nereye kadar tahammül eder..ki oğlumu biliyorum etmez..
son konuşma için fikir verin..kestirip atayım ..üzgünüm ama..yapacak bişe yok..
yanı acıkcası bu saatten sonra baska bırılerını bulamazsınız dıye dusunuyorum
en ıyısı ufaktan bı rest cekmek
sız elbette daha ıyı bılırsınız ama sız cocuk dogurmayımı dusunuyorsunnuz yenıden ben karıstırıdmmı konuları suanda

yanı acıkcası bu saatten sonra baska bırılerını bulamazsınız dıye dusunuyorum
en ıyısı ufaktan bı rest cekmek
sız elbette daha ıyı bılırsınız ama sız cocuk dogurmayımı dusunuyorsunnuz yenıden ben karıstırıdmmı konuları suanda
yok çocuk doğurmayı düşünmüyorum bu yaştan sonra..ama bazı şeylerin netleşmesini istiyorum tabii..

konunuzu okudum ;
bencede ufaktan başlayarak restinizi çekin. Aldatılmış bir eş hayatın hıncını sizden almaya çalışabilir evlenmeyerek yada uzatarak. Oğlun kocaman olmuş dıyenlere malesef katılamicam kocaman oğlun daha çok ket vurur sana artık oda ufaktan konuşmaya başlar malesef anlayış beklenemez heleki o yaş bir cocukta..
ha dıyorsanız gezeyım tozayım oglumu hallederım vs devam edın ama bence restı cekın sızın harcayacak zamanınız yok en azından ben oyle yapardım. aynı sekılde belırsızlıkler benıde mahveder duramam catlar patlarım.. kac yasınıza gelmıssınız kurun yuvanızı bilin evınızı tatlı tatlı devam edıp gidin..

evet diyemedim işte salak gibi..yani bi 5 sene sonra ne olacak falan diye sorarsan dedi..diyemedim bişey..
eşinin öfkesini sizden çıkarmasına izin vermeyin.
bi aile dostumuz vardı böyle aldatılmış ve ayrılmıştı.
hayatına giren kadına bir olacak bir olmayacak diyerek aylarca oyalamıştı..

eşinin öfkesini sizden çıkarmasına izin vermeyin.
bi aile dostumuz vardı böyle aldatılmış ve ayrılmıştı.
hayatına giren kadına bir olacak bir olmayacak diyerek aylarca oyalamıştı..
sonra ne oldu ayrıldılar mı peki?

Eğer eski aşklar birbirini unutmaduysa neden olmasın ki ;)

Back