• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşktan eş olur mu?

Nedense benim aklimda cok dusunceli bir adam imaji cizildi kizlarini dusunuyor belki gercekten zamanla onlar da size alisicaktir bence kac yil sonra birbirinizi bulmussunuz kiymetinizi bilin zaman evlilik olur insalllah

Bence ne istedigini bilmiyor gerci sizin yaşınız benim iki katim siz daha iyi bilirsiniz ;)

selam dostlar..farkındayım konu çok uzadı...dün akşam benle konuşurken eniştesi geldi.."kımle konuşuryorsun dedi"...o da "arkadaşımla" dedi..adam "şey mi" dedi..şey ne yaaa..?
neyse ..kapat sen müsait değilsin dedim..neyse gece 12 de aradı bişey demedim..oğlum evdeydi.
bugun aradı konu açıldı.."eniştem bilmiyor ne desin dengesiz adam zaten dedi"..ama..dünden beri hep enişte davası..
annemden gelirken geç kaldım.."gelirdim ama enişteme saygısızlık olur" falan..uzatmadım..
ama bugun yine aynı şey olunca ben de "başlarım senin eniştene"dedim..
vayyy senmisin diyen..? "nasıl söylersin..ilerde başka şey olsa ablamlarada mı aynısını diycen" falan filan uzadı ve sinirlendi..
"uzatma konu başka yerlere gidicek ded"i.."nasıl istersen oyle olsun..yeter dedim.".ve saat gündüz 1 den bu saate aramadı..
size sorum..ilerisi ne..? 2 gün 2 ay sonra konuşurken mi yoksa daha da ilerimi?
pazartesi kızına bakmaya gidecektim ne yapıcam..? söz verdim ..caymak bana yakışmaz..ama bu durumda ???
yada gelme ben kızı hallettim derse ne yapayım..hadi yoluna mı diyeyim..?

selam dostlar..farkındayım konu çok uzadı...dün akşam benle konuşurken eniştesi geldi.."kımle konuşuryorsun dedi"...o da "arkadaşımla" dedi..adam "şey mi" dedi..şey ne yaaa..?
neyse ..kapat sen müsait değilsin dedim..neyse gece 12 de aradı bişey demedim..oğlum evdeydi.
bugun aradı konu açıldı.."eniştem bilmiyor ne desin dengesiz adam zaten dedi"..ama..dünden beri hep enişte davası..
annemden gelirken geç kaldım.."gelirdim ama enişteme saygısızlık olur" falan..uzatmadım..
vayyy senmisin diyen..? "nasıl söylersin..ilerde başka şey olsa ablamlarada mı aynısını diycen" falan filan uzadı ve sinirlendi..
"uzatma konu başka yerlere gidicek ded"i.."nasıl istersen oyle olsun..yeter dedim.".ve saat gündüz 1 den bu saate aramadı..
pazartesi kızına bakmaya gidecektim ne yapıcam..? söz verdim ..caymak bana yakışmaz..ama bu durumda ???
İyide sizin ilişkiniz hep yerinde sayıyor. Adamın niyeti belli zaten. Evlilik düşünmüyor. Farkındaysanız o hayatından memnun. Kaç kere evinin işini yapmayı çocuklarına bakmayı bırakacağım dediniz ama sizdede gelişme yok. Niye kızına siz bakıyor sunuz? Siz kararlı bir duruş sergilemiyorsunuzki. Bana ters deyip deyip aynı yerde saymışsınız.

Ya ablacim sen ne istedigini bilmiyorsun. Arkasi yarin diziler gibi bastan sona okudum konuyu.

Bitircem bitiriyorum diye diye 9 ay gecirmissin. Haziranda diyosun son konusma soyle boyle oldu. Temmuzda diyosun son, eylulde diyosun son. Kasim ayindayiz hala ayni.

Hem bana yakismaz diyosun, adamin evinden cikmiyosun. Her turlu isini goruyosun. Once gitmem diyosun adamla altinoluga gidiyosun. Basbasa takiliyosun. Adamin tum istedigini yapiyosun. Ama yataga kadar. Yani kararli bir durus sergileyemiyosun. Adam nereye isterse cekiyo seni. Senden bi alamadigi bisey var. sadece vucudunu paylasmamissin.

O gelmis 50 yasina. Adam acik acik diyo evlenmicegini. E seninde dusuncen evlenmek. Daha neyi bekliyosun ne baglayiciligi var? Bakici misin hizmetci mi? Bunlar hosuna mi gidiyo? Belki bu adami yola getiriyim derken baska firsatlari kaciriyosun.

Ablacım bizlerden umutlu cevaplar bekliyorsun ama sende biliyorsun sorduğun soruların cevaplarını.
Bu adam seninle evlenmek istemiyor, ya bu şekilde kabullen ya da artık öyle miydi böyle miydi diye kendini yeme. Bırak artık.

Ya ablacim sen ne istedigini bilmiyorsun. Arkasi yarin diziler gibi bastan sona okudum konuyu.

Bitircem bitiriyorum diye diye 9 ay gecirmissin. Haziranda diyosun son konusma soyle boyle oldu. Temmuzda diyosun son, eylulde diyosun son. Kasim ayindayiz hala ayni.

Hem bana yakismaz diyosun, adamin evinden cikmiyosun. Her turlu isini goruyosun. Once gitmem diyosun adamla altinoluga gidiyosun. Basbasa takiliyosun. Adamin tum istedigini yapiyosun. Ama yataga kadar. Yani kararli bir durus sergileyemiyosun. Adam nereye isterse cekiyo seni. Senden bi alamadigi bisey var. sadece vucudunu paylasmamissin.

O gelmis 50 yasina. Adam acik acik diyo evlenmicegini. E seninde dusuncen evlenmek. Daha neyi bekliyosun ne baglayiciligi var? Bakici misin hizmetci mi? Bunlar hosuna mi gidiyo? Belki bu adami yola getiriyim derken baska firsatlari kaciriyosun.

Vallahi bende bastan sona okumaya calistim, ama bi yerde okumayi biraktim artik. Yani sinir gerici bir durum. Buradaki hanim arkadasimiz fazla kendini ezik duruma dusurmesin. Gerekmi?! Yok yani, hanim arkadas neden bu sekil kendisine eziyet ediyorki? Zaten insanlar ilgiye sevgiyi saygiyi hak eden insanlara verselerdi, iliskiler bukadar zor olmazdi. Ben bu yasanilmistan sunu cikartiyorum: o beyefendiye 1 saniye dahi ilgi vermemesi lazim, ve hanim arkadasimiz hayatina devam etmesi lazim. O beyefendiden oncede devam ediyordu, o beyefendi olmasada devam eder.
Insanoglu belli bi yastan sonra artik neye karar verecegini bilmesi lazim. Artik cahil denilemez belli bi yastan sonra. Ayrica, 50 yasina girmis insan evlenmeyip evlenmiyecegini cok iyi bilir. Hanim arkadasimiza bir tavsiyem, kesinlikle bir erkegin gozunde erkege muhtac durum gorunmeyin!

Bir kadin kendini becerirde, ama bir erkek kendini beceremez. ;)

Back