- 21 Ekim 2007
- 154
- 19
- 54
- Konu Sahibi yellow angel
yoo konu eskide olsa fark etmez ..sonuçta konu hala devam ediyor..fikirlerinize saygı duydum..ah bu konu baya eskiymis Siz beni yazdigimi o zaman görmemezlikten gelin kusura bakmayin :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo konu eskide olsa fark etmez ..sonuçta konu hala devam ediyor..fikirlerinize saygı duydum..ah bu konu baya eskiymis Siz beni yazdigimi o zaman görmemezlikten gelin kusura bakmayin :)))
Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 2 aydır eşimden önceki flörtüm..yani ilk aşkımla karşılaştık (bu arada eşimden 7 yıl önce boşandım)
Beni faceten eklemiş..telefonla ve face üzerinden görüşürken eşinin aldatmasından dolayı 4 ay önce boşandığını söyledi..benim 21 yaşında oğlu,onun 19 ve 9 yaşında 2 kızı var..
Once dost olarak saatlerce telefonda görüştük..konuştuk..ona yol göstermeye çalıştım,destek oldum.ve "iyiki senle konuştum..ne yapardım yoksa"dedi.
konuşurken anladım ki evliliğe artık sıcak bakmıyor..ancak bir ara "kızlarım da istemez.zaten olay yeni..tanıştırmaya değer biri olursa tanıştırırım"sözü de geçti.
ablaları ve abiside geçmişten beni biliyor..onlara da anlatmış görüştüğümüzü..
oğlum kızı ben ve o çay içip konuştuk birgün ordan burdan..hatta kızı bile soruyormuş görüştünüz mü falan diye..benim oğlumda konuşmalara alıştı şimdilik..
çocuklar bilmeden çay falan içtik ama 4-5 kez..
ben uzun süreli bir ilişki değil evlilik düşünüyorum artık..merak ettiğim o ne düşünüyor.bunu nasıl çözücem anlamadım..?
ablası küçük kızına "baban evlensin mi "diye sormuş.kız "hayır"demiş..bu arada
neyse..uzatmayım..ben ona geçende "biz neyiz.arkdaş değiliz.o belli"dedim..zamana bırak dedi.
sonra ben ona biriyle tanıştırıldığımı söyledim..bozuldu once..
sonra da "kızlarım olmasa hemen gidelim evlenelim.ama kızlar var.bana güven"dedi.
ben de "evllikten bahsetmiyorum"dedim.."beni biliyorsun" dedi."ama şu an için söz veremiyorum.belki sen evlenmek istiyorsundur.o yüzden bişey diyemem dedi..sonra da "biz birlikteyiz.hareketlerine dikkat et.o arkadaşla da görüşme"dedi.
merak ettiğim..ne düşündüğü..çünkü sürekli ilerde küçük bir yere gidelim oraya yerleşelim hayalleri var..
sizlere sorum..olay daha ileri giderse beklenti değişecek..ben bu olayı nasıl çözebilirim..düşüncesini nasıl anlayabilirim..o yeni ayrıldı ama benim çok oldu..ve ilk flörtüm..ne yapmalıyım?
evet kadın aldatmış..ses kayıtları var mahkemeye sunmuş..boşanma kararını gördüm..hakim annenin ahlkaı tutumundan küçüğüne de babaya vermiş..Acaba karısı mı onu aldattı yoksa o mu karısını? Velayeti babadaysa kadın aldatmış olabilir de 2 çocuklu kadın niye aldatsın diye akla geliyor.. Başka bişeyler daha olabilir..
evet yaa..sorma..bir bitmedi..mantık "hayır"diyor..ama ne bileyim..Bi bitiremediniz su iliskiyi
ailem istemişti o zamanlar..evlaklıktan red etmeyle tehdit ettiler..işten aldılar falan..Madem sosyal bi insansiniz yalniz kalmazsiniz zaten bu olmasa da...haa bi de zamaninda neden ayrilmistiniz bu kisiden?
evet..farkındayım..ancak bugun görüştük..ve yine evlillikten korktuğunu hissettirdi ve ben de en sonunda "ben evliliğiDaha çok yeni olmuş ayrılalı erkekler kolay atlatamaz. Yaralarını sizinle sarıyor. Size yazık olur. Öncelikle evlilik için çok erken sakınn dört ay önce boşanmış birinden bunu beklemeyin. Dost olun şimdilik duygulariniza ket vurun. Bırakın bi zaman sonra o desin size biz neyiz diye. Bir erkeği evliliğe ikna etmenin en güzel yolu evlilikten hiç bahsetmemektir.
evet..evlenmek korkuyor farkındayım..ben de korkuyorum..ama aile yapım ve oğlum beraber yaşamaya aslaaaa izin vermez.. hatta ilginç onunla evlenmek istemeyip istemediğimi bileKonuyu bastan sona okudum karsinizda zor bir adam var
Siz de surekli rest cekmeye calisan ama.cekemeyen bir insansiniz surekli ikiniz de birbirinize git, gidebilirsin, zorla mı tutuyoruz tarzinda seyler soyluyorsunuz
Ikinci baharınızı liseli asıklar gibi yasıyorsunuz :) tavırlar, tripler bitmiyor :)
Karsinizdaki adam evlenmeyi dusunmuyor ama sizinle flort etmek de hosuna gidiyor daha yeni bosanmıs, hani sevgilinden ayrilirsin onu unutmak icin baskasiyla cikarsin ya aynen oyle yapiyor eski evliligini eski esini unutmak icin sizinle flort ediyor gibi geldi bana
Deger veriyor evet ama bu sizinle evlenecegi anlamina gelmez
Deger veriyor, sizinle flort etmeyi seviyor, flortunuz de oyle siradan degil seviyeli olmasi icin ugrasiyor isin icine cocuklari da sokuyor ama su an evlenmek gibi bir dusuncesi yok sizi faceden ilk o eklemis duygusal boslugunu sizinle dolduruyor olay bu iste.
evet..evlenmek korkuyor farkındayım..ben de korkuyorum..ama aile yapım ve oğlum beraber yaşamaya aslaaaa izin vermez.. hatta ilginç onunla evlenmek istemeyip istemediğimi bile
düşünür oldum..ben de yalnızlığımı dolduruyorum galiba..
konunuzun takipçisiydim. Son durum nedir acaba?evet..nikahsız birlikteliğe izin vermezler..
şu anda görüşüyoruz yine..sorunları var kızıyla..bayağı stressli..eski neşesi yok..benim de..konunuzun takipçisiydim. Son durum nedir acaba?