Eski aşktan eş olur mu?

bugun aradı.."beni neden arıyorsun?" dedim.."ben senin arkadaşlığından memnunum"dedi. ben de "ben arkadaşlarımla
elimş tutarak dolaşmam,kızına bakmam,gömleğini ütülemem"dedim.."ne oalcaksa olsun.bitecekse bitsin..saygılı bir şekilde dostça konuşalım"dedim..
geldi.."sen kafanda bitirmişsin galiba..ben karar vermedim..bir daha bana aynı kelimeleri söylemeyeceğin nerden belli"dedi...en önemlisi de lütfen buna yorum yapın.."bu ilişki çok farklı ilerleyebilirdi"dedi..anlamadım..
neyse..anladım ki bitirme taraftarı değil.."ben seni kızlarımla tanıştırdım.aileme söyledim.anla ne kadar özel olduğunu"dedi."sen yanlış zamanda benle görüştün..keşke 3-4 sene sonra arasaydın"dedim.
gülerek.."o zaman 3-4 sene sonra mı görüşelim"dedi..
ona göre barıştık,özür diledik..bir de.."çok fazla aramadın sormadın demek yanlış oluyor"dedi..ki..her zaman neden aramadın diyen de kendisidir..ben de "ben sosyal bir kadınım.o zaman faceteki paylaşımlarıma,saatlerine,yorumlarına bakma..ben de daralırım..ben çok serberst bir ilişki istemiyorum"dedim..
SONUÇ...ben fark ettim..soğumuşum..çok kızdırmadan..kesicem...

Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 2 aydır eşimden önceki flörtüm..yani ilk aşkımla karşılaştık (bu arada eşimden 7 yıl önce boşandım)
Beni faceten eklemiş..telefonla ve face üzerinden görüşürken eşinin aldatmasından dolayı 4 ay önce boşandığını söyledi..benim 21 yaşında oğlu,onun 19 ve 9 yaşında 2 kızı var..
Once dost olarak saatlerce telefonda görüştük..konuştuk..ona yol göstermeye çalıştım,destek oldum.ve "iyiki senle konuştum..ne yapardım yoksa"dedi.
konuşurken anladım ki evliliğe artık sıcak bakmıyor..ancak bir ara "kızlarım da istemez.zaten olay yeni..tanıştırmaya değer biri olursa tanıştırırım"sözü de geçti.
ablaları ve abiside geçmişten beni biliyor..onlara da anlatmış görüştüğümüzü..
oğlum kızı ben ve o çay içip konuştuk birgün ordan burdan..hatta kızı bile soruyormuş görüştünüz mü falan diye..benim oğlumda konuşmalara alıştı şimdilik..
çocuklar bilmeden çay falan içtik ama 4-5 kez..
ben uzun süreli bir ilişki değil evlilik düşünüyorum artık..merak ettiğim o ne düşünüyor.bunu nasıl çözücem anlamadım..?
ablası küçük kızına "baban evlensin mi "diye sormuş.kız "hayır"demiş..bu arada
neyse..uzatmayım..ben ona geçende "biz neyiz.arkdaş değiliz.o belli"dedim..zamana bırak dedi.
sonra ben ona biriyle tanıştırıldığımı söyledim..bozuldu once..
sonra da "kızlarım olmasa hemen gidelim evlenelim.ama kızlar var.bana güven"dedi.
ben de "evllikten bahsetmiyorum"dedim.."beni biliyorsun" dedi."ama şu an için söz veremiyorum.belki sen evlenmek istiyorsundur.o yüzden bişey diyemem dedi..sonra da "biz birlikteyiz.hareketlerine dikkat et.o arkadaşla da görüşme"dedi.
merak ettiğim..ne düşündüğü..çünkü sürekli ilerde küçük bir yere gidelim oraya yerleşelim hayalleri var..
sizlere sorum..olay daha ileri giderse beklenti değişecek..ben bu olayı nasıl çözebilirim..düşüncesini nasıl anlayabilirim..o yeni ayrıldı ama benim çok oldu..ve ilk flörtüm..ne yapmalıyım?

Acaba karısı mı onu aldattı yoksa o mu karısını? Velayeti babadaysa kadın aldatmış olabilir de 2 çocuklu kadın niye aldatsın diye akla geliyor.. Başka bişeyler daha olabilir..

Acaba karısı mı onu aldattı yoksa o mu karısını? Velayeti babadaysa kadın aldatmış olabilir de 2 çocuklu kadın niye aldatsın diye akla geliyor.. Başka bişeyler daha olabilir..
evet kadın aldatmış..ses kayıtları var mahkemeye sunmuş..boşanma kararını gördüm..hakim annenin ahlkaı tutumundan küçüğüne de babaya vermiş..

Madem sosyal bi insansiniz yalniz kalmazsiniz zaten bu olmasa da...haa bi de zamaninda neden ayrilmistiniz bu kisiden?
ailem istemişti o zamanlar..evlaklıktan red etmeyle tehdit ettiler..işten aldılar falan..
evet sosyal insanım ama çevrede o kadar insan var ki hepsi kadının parasının peşinde..bir arkdaşım servetini verdi
kadını bıraktı gitti..bunun gibi örnekler çok..bunun o tarz bir insan olmadığını çok iyi biliyorum..

Konuyu bastan sona okudum karsinizda zor bir adam varo_O
Siz de surekli rest cekmeye calisan ama.cekemeyen bir insansiniz surekli ikiniz de birbirinize git, gidebilirsin, zorla mı tutuyoruz tarzinda seyler soyluyorsunuzo_O
Ikinci baharınızı liseli asıklar gibi yasıyorsunuz :) tavırlar, tripler bitmiyor :)

Karsinizdaki adam evlenmeyi dusunmuyor ama sizinle flort etmek de hosuna gidiyor daha yeni bosanmıs, hani sevgilinden ayrilirsin onu unutmak icin baskasiyla cikarsin ya aynen oyle yapiyor eski evliligini eski esini unutmak icin sizinle flort ediyor gibi geldi banao_O
Deger veriyor evet ama bu sizinle evlenecegi anlamina gelmez

Deger veriyor, sizinle flort etmeyi seviyor, flortunuz de oyle siradan degil seviyeli olmasi icin ugrasiyor isin icine cocuklari da sokuyor ama su an evlenmek gibi bir dusuncesi yok sizi faceden ilk o eklemis duygusal boslugunu sizinle dolduruyor olay bu iste.

Daha çok yeni olmuş ayrılalı erkekler kolay atlatamaz. Yaralarını sizinle sarıyor. Size yazık olur. Öncelikle evlilik için çok erken sakınn dört ay önce boşanmış birinden bunu beklemeyin. Dost olun şimdilik duygulariniza ket vurun. Bırakın bi zaman sonra o desin size biz neyiz diye. Bir erkeği evliliğe ikna etmenin en güzel yolu evlilikten hiç bahsetmemektir.

Daha çok yeni olmuş ayrılalı erkekler kolay atlatamaz. Yaralarını sizinle sarıyor. Size yazık olur. Öncelikle evlilik için çok erken sakınn dört ay önce boşanmış birinden bunu beklemeyin. Dost olun şimdilik duygulariniza ket vurun. Bırakın bi zaman sonra o desin size biz neyiz diye. Bir erkeği evliliğe ikna etmenin en güzel yolu evlilikten hiç bahsetmemektir.
evet..farkındayım..ancak bugun görüştük..ve yine evlillikten korktuğunu hissettirdi ve ben de en sonunda "ben evliliği
düşünürsem o insanın bana bir ömür boyu onunla geçirecek duyguları hissettirmesi gerektirdiğini"açıkça söyledim..
"önemli saygı..saygı sevgiyi doğurur"dedi...sonra bir konuşmada ben espriyle "senle bir ömür geçmez"dedim..
"bak böyle dersen olmaz ama"dedi..dokundu herhalde..:) "o geceyi yaşanamamış sayalım..tekrar şans verelim"dedi..
ben gömlek ütülemedim sordu geçen gün..şimdi takmış "ütületmiycem artık"dedi..ben de "eyvallahhh.."dedim
"çocuklar eninde sonunda gidecek..yalnız kalıcaz"dedi.duymazdan geldim..bir de birini anlattı..3 oğlunu birakıp
evlenmiş kadın.."ben bir erkek için aslaaa oğlumdan geçmem"dedim ve kapattım..birşey demedi..

Konuyu bastan sona okudum karsinizda zor bir adam varo_O
Siz de surekli rest cekmeye calisan ama.cekemeyen bir insansiniz surekli ikiniz de birbirinize git, gidebilirsin, zorla mı tutuyoruz tarzinda seyler soyluyorsunuzo_O
Ikinci baharınızı liseli asıklar gibi yasıyorsunuz :) tavırlar, tripler bitmiyor :)

Karsinizdaki adam evlenmeyi dusunmuyor ama sizinle flort etmek de hosuna gidiyor daha yeni bosanmıs, hani sevgilinden ayrilirsin onu unutmak icin baskasiyla cikarsin ya aynen oyle yapiyor eski evliligini eski esini unutmak icin sizinle flort ediyor gibi geldi banao_O
Deger veriyor evet ama bu sizinle evlenecegi anlamina gelmez

Deger veriyor, sizinle flort etmeyi seviyor, flortunuz de oyle siradan degil seviyeli olmasi icin ugrasiyor isin icine cocuklari da sokuyor ama su an evlenmek gibi bir dusuncesi yok sizi faceden ilk o eklemis duygusal boslugunu sizinle dolduruyor olay bu iste.
evet..evlenmek korkuyor farkındayım..ben de korkuyorum..ama aile yapım ve oğlum beraber yaşamaya aslaaaa izin vermez.. hatta ilginç onunla evlenmek istemeyip istemediğimi bile
düşünür oldum..ben de yalnızlığımı dolduruyorum galiba..

Birlikte de yaşamayın, evlenmeyin de. Olgun insanlarsınız, Bir ilişki yürütmenin yegane iki alternatifi değil bunlar. Dışarıda buluşun. Birbirinizin hayatına çok fazla girmeyin. Birbirinizi tanıyın. Acele işe şeydan karışır derler. :)

evet..evlenmek korkuyor farkındayım..ben de korkuyorum..ama aile yapım ve oğlum beraber yaşamaya aslaaaa izin vermez.. hatta ilginç onunla evlenmek istemeyip istemediğimi bile
düşünür oldum..ben de yalnızlığımı dolduruyorum galiba..

Ee o zaman ikiniz de flörtleşin sadece, oglunuz da izin vermezmiş

şu anda görüşüyoruz yine..sorunları var kızıyla..bayağı stressli..eski neşesi yok..benim de..
eskisi gibi mutlu değilim..bilmiyorum..:KK43:

X