- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
- Konu Sahibi yellow angel
-
evet.sonra ne oldu ayrıldılar mı peki?
evet çok haklsınız..bugun bir tartışma sırasında artık bunaldım ve "gidiyorum ben "dedim.."eğer gidersen biter"dedi..Zaman istiyorsa zaman verin. Arkadaş gibi düşünün onu. Daha çok yeni ilişkiniz. Hareketlerini kısıtlamaya çalışmayın ve kesinlikle fiziksel bir yakınlaşmayı sadece o istiyor diye, yoksa sizi bırakacak diye kabul etmeyin. Ne yardan geçerim ne serden adamcıkları insanlıktan soğuttu beni resmen.
İki insan arasında farklı farklı ilişki türleri olur ve hepsinin kendine göre alanları, sınırları vardır. Hayatını paylaşmak, bazı konularda karşısındakinin görüşüne saygı göstermek ona kısıtlama gibi geliyorsa arkadaşlığın sorumluluk gerektirmeyen rahat alanında kalmak istiyor demektir. O zaman da bir arkadaşın görebileceği fiziksel yakınlığı görmesi en doğal olandır.
Yorum yapan arkadaşlardan bir tanesi artık bu yaşa geldik diyerek cinsellik beklemesi normal demiş beyefendi için. Katılmıyorum kesinlikle. Cinsellik 20'li yaşlarda hazine gibi saklayacağınız, 40 yaşından sonra bir sepet çiçek gibi neşeyle sağa sola savuracağınız bir şey değil. İnsanlar cinselliği istediği kadar açmaya, kapatmaya, tanımlamaya çalışsın, cinselliğin net olan tek bir tarafı var: birbirine değer veren, arasında tanımlı bir ilişki bulunan iki insan arasında yaşanınca güzel, aksi çoğu durumda sıkıntı verici. Bu arada bunları yazarken benim evlilik öncesi bekaret gibi konularda kesinlikle sıkıntı sahibi olmadığımı, bir namus kumkuması olmadığımı bilmenizi isterim. Deneyimlerle konuşuyorum.
Bana kalırsa sizin yapacağınız en doğru şey karşınızdaki kişiye zaman ve alan vermek, ondan bir beklentiye girmemek. Bırakın kendini tartsın. Aranızdaki ilişkinin niteliğini çözsün. Ne istediğine karar versin. Ama bu sırada siz de hazırolda beklemeyin. Siz de onu tartın.
İlişkiye bir isim koymak isteyen bayanlar her zaman erkeklerin egosunun tavan yapmasına neden olur. Onun ne istediği bir tarafa, siz 2 aydır görüştüğünüz (ne kadar eski tanıdığınız da olsa) biriyle evlenmek istemeyin. Siz durumu tartmak isteyin. İpleri elinize alın biraz.
Son olarak, sakın onu iş hayatınızın içine sokmayın.
adam henüz kararsız,kafasının netleşmesini bekleyin ama bu arada da taliplerinizi geri çevirmeyin,adam yan çizebilir çünkü.Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 2 aydır eşimden önceki flörtüm..yani ilk aşkımla karşılaştık (bu arada eşimden 7 yıl önce boşandım)
Beni faceten eklemiş..telefonla ve face üzerinden görüşürken eşinin aldatmasından dolayı 4 ay önce boşandığını söyledi..benim 21 yaşında oğlu,onun 19 ve 9 yaşında 2 kızı var..
Once dost olarak saatlerce telefonda görüştük..konuştuk..ona yol göstermeye çalıştım,destek oldum.ve "iyiki senle konuştum..ne yapardım yoksa"dedi.
konuşurken anladım ki evliliğe artık sıcak bakmıyor..ancak bir ara "kızlarım da istemez.zaten olay yeni..tanıştırmaya değer biri olursa tanıştırırım"sözü de geçti.
ablaları ve abiside geçmişten beni biliyor..onlara da anlatmış görüştüğümüzü..
oğlum kızı ben ve o çay içip konuştuk birgün ordan burdan..hatta kızı bile soruyormuş görüştünüz mü falan diye..benim oğlumda konuşmalara alıştı şimdilik..
çocuklar bilmeden çay falan içtik ama 4-5 kez..
ben uzun süreli bir ilişki değil evlilik düşünüyorum artık..merak ettiğim o ne düşünüyor.bunu nasıl çözücem anlamadım..?
ablası küçük kızına "baban evlensin mi "diye sormuş.kız "hayır"demiş..bu arada
neyse..uzatmayım..ben ona geçende "biz neyiz.arkdaş değiliz.o belli"dedim..zamana bırak dedi.
sonra ben ona biriyle tanıştırıldığımı söyledim..bozuldu once..
sonra da "kızlarım olmasa hemen gidelim evlenelim.ama kızlar var.bana güven"dedi.
ben de "evllikten bahsetmiyorum"dedim.."beni biliyorsun" dedi."ama şu an için söz veremiyorum.belki sen evlenmek istiyorsundur.o yüzden bişey diyemem dedi..sonra da "biz birlikteyiz.hareketlerine dikkat et.o arkadaşla da görüşme"dedi.
merak ettiğim..ne düşündüğü..çünkü sürekli ilerde küçük bir yere gidelim oraya yerleşelim hayalleri var..
sizlere sorum..olay daha ileri giderse beklenti değişecek..ben bu olayı nasıl çözebilirim..düşüncesini nasıl anlayabilirim..o yeni ayrıldı ama benim çok oldu..ve ilk flörtüm..ne yapmalıyım?
evet ..özellikle küçük kızını bekliyor..beraberiz herkes alışacak diyor.ama beni rahatsız eden şeyler var..biliyorum..adam suan hazır deil ve uzun süre ne kendisini ne kızlarını hazırlayabilir belki bir sene bile sürer bunu göze alabiliosan devam et alamıosan kendini bozuna evlencez die tribe sokup sürekli zamanı kollama kendi kendini üzersin adamı bunaltırsın adamın zamana ihtiyacı oldugu cok belli
tabii ki de hissediyorum..geçen gün ufak bir olay oldu..eve yemek yapmaya gittim ve çıkarken kızı görmüş..üzüldüm..Bence adamda sorun yok. Gayet net. Sizin beklentiniz çok fazla. sanki biraz liseli aşıklar gibi davranıyorsunuz. Yaşınız gereği artık ne istediğinizi bilmelisiniz. Elbette siz giderseniz, adam istenmediğini düşünecek ve giderseniz bitecek.. Yani peşinizde koşmasını beklemeniz pek normal değil. Her ikiniz de bir evlilik yaşamışsınız, adamın boşanması henüz çok yeni, bu kararsızlıklarının olması çok doğal.. Oluruna bırakın.. Eğer bu adama karşı bir şey hissediyorsanız devam edin.. Ama hissetmiyorsanız da yolunuza bakın...
freelance çalışıyorum..sosyal hayatta durgun bu aralar..ama yaş 45 ve artık çokta zamana bırakmak ve kendimi kullandırmakta istemiyorum..o yüzden biraz takıntı oldu galiba..farkındayım..çünkü her boşluk bulduğunda görüşmek istiyor..zaman kalmıyor kendime fazla..Anlıyorum. Sizin için yıkım olmaz, mutlu mesut yaşarsınız diliyorum.
Yıkım olmaması için de, hayatınızı bir tek o kişiye odaklı yaşamayın. Neler yapıyorsunuz bilmiyorum, çalışıyor musunuz? Sosyal hayatınız nasıl vs.vs.
Siz bir taraftan ilişkinizi yürütüp, diğer taraftan da kendinize ait hayatınızı yaşayın.
Su akar yolunu bulur elbet...
Hakkınızda hayırlısı olsun...
evet farkındayım..zaman..tek sorun o zaten..nereye kadar bekliycem bakalım..Adam daha yeni bitirmis iliskisini. Bence zamana birakin.
freelance çalışıyorum..sosyal hayatta durgun bu aralar..ama yaş 45 ve artık çokta zamana bırakmak ve kendimi kullandırmakta istemiyorum..o yüzden biraz takıntı oldu galiba..farkındayım..çünkü her boşluk bulduğunda görüşmek istiyor..zaman kalmıyor kendime fazla..
yo hayır zaten onun 19 ve 9 yaşında 2 kızı,benim 21 yaşında 1 oğlum var..istemem zatenYaşınız 45 ama acele etmenizi gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
Evlenirseniz çocuk istiyor musunuz?
Eğer istiyorsanız evet, uygun bir aday bulmak için acele etmenizi doğal karşılarım.
Ama istemiyorsanız bu acele niye?
"Kendimi kullandırmak da istemiyorum" derken neyi kastediyorsunuz?
yo hayır zaten onun 19 ve 9 yaşında 2 kızı,benim 21 yaşında 1 oğlum var..istemem zaten
acele..net olması konusunda..
kullandırmak derken..beraberlik uzarsa olay başka beklentilere gider diye..ve de şu an yemeği ütüsü ben ilgileniyorum çoğu zaman..bir yorumda bir arkadaş "bırak kendini kullandırma.."demişti
hikayeyi bir tebessümle okudum resmen :) yıllar sonra bile hala aynı duygular.. böyle şeylere her gün rastlamıyoruz. bence sizde acele etmeyin karşı tarafa belli ki istiyor sizi hem kaybetmemek için uğraşıyor hemde size boş yere umut vermiyor sebeplerini açık açık söyleyebiliyor. ben yolun sonunda evlilik sezdim valla :) hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallah :)Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 2 aydır eşimden önceki flörtüm..yani ilk aşkımla karşılaştık (bu arada eşimden 7 yıl önce boşandım)
Beni faceten eklemiş..telefonla ve face üzerinden görüşürken eşinin aldatmasından dolayı 4 ay önce boşandığını söyledi..benim 21 yaşında oğlu,onun 19 ve 9 yaşında 2 kızı var..
Once dost olarak saatlerce telefonda görüştük..konuştuk..ona yol göstermeye çalıştım,destek oldum.ve "iyiki senle konuştum..ne yapardım yoksa"dedi.
konuşurken anladım ki evliliğe artık sıcak bakmıyor..ancak bir ara "kızlarım da istemez.zaten olay yeni..tanıştırmaya değer biri olursa tanıştırırım"sözü de geçti.
ablaları ve abiside geçmişten beni biliyor..onlara da anlatmış görüştüğümüzü..
oğlum kızı ben ve o çay içip konuştuk birgün ordan burdan..hatta kızı bile soruyormuş görüştünüz mü falan diye..benim oğlumda konuşmalara alıştı şimdilik..
çocuklar bilmeden çay falan içtik ama 4-5 kez..
ben uzun süreli bir ilişki değil evlilik düşünüyorum artık..merak ettiğim o ne düşünüyor.bunu nasıl çözücem anlamadım..?
ablası küçük kızına "baban evlensin mi "diye sormuş.kız "hayır"demiş..bu arada
neyse..uzatmayım..ben ona geçende "biz neyiz.arkdaş değiliz.o belli"dedim..zamana bırak dedi.
sonra ben ona biriyle tanıştırıldığımı söyledim..bozuldu once..
sonra da "kızlarım olmasa hemen gidelim evlenelim.ama kızlar var.bana güven"dedi.
ben de "evllikten bahsetmiyorum"dedim.."beni biliyorsun" dedi."ama şu an için söz veremiyorum.belki sen evlenmek istiyorsundur.o yüzden bişey diyemem dedi..sonra da "biz birlikteyiz.hareketlerine dikkat et.o arkadaşla da görüşme"dedi.
merak ettiğim..ne düşündüğü..çünkü sürekli ilerde küçük bir yere gidelim oraya yerleşelim hayalleri var..
sizlere sorum..olay daha ileri giderse beklenti değişecek..ben bu olayı nasıl çözebilirim..düşüncesini nasıl anlayabilirim..o yeni ayrıldı ama benim çok oldu..ve ilk flörtüm..ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?