• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşktan eş olur mu?

Daha bosanali 4 ay olmus ve kizlari yeni bir evlilige sicakta bakmiyor. Sizinde birazcik anlayisli olmaniz lazim bence. Belki sizin oglunuz olumlu bakabilir ama 9 yasindaki o kiz daha bu ayriliga alisamamistir bile.

Ben 28 yasindaym .haddimi asarak akil vermek istemem ama nedense hissettiğim su adam eevlilikten yana birşeyler istiyor ama kizlarinin rizasi olmazsa bu is olma gibi.sizdende zaman istemiş. Yas olarak ta çocuk değiliz yetiskiniz diyerek cinsellik istemesi normal ama bence boyle bir istek isterse kesinlikle hayir deyin .çünkü adamla boyle birşey yazardaayrilmak zorunda kalirsaniz yine uüzülen siz olucaksiniz.evlilik düşünmüyorum artik hic kizlarim icin gibi bir bahanesi olabilir .bir yandan da iliskim olsun ama diye de düşünüp zaman istemiş olabilir.ciddi düşünüyorsa sizinle madem kizlarin fikri önemli sizi kizlariyla haftada bir iki filan bir arayagetirip nnasil anlasabiliyor musunuz gibi gozlemleyip karar vermeye calisir.hatta kizlarla vakit geçirmeyi siz teklif edin.kizlar adama sizinle ilgili olumlu birkaç bisey söylese adam eğer evlilik dusunuyosa sizinle evlenir dusunmuyosada kizlari bahane yapicak.

Neden ayrilmistiniz aileniz mi istememis zamaninda açıklama yapmissiniz da oyle anladim. Kismete bakin :)
Bence cok yeni dort ay olmus ben olsam evliligi hemen isterse şüphe ederdm ne guzel kizina da soylemis sevgili oldgunuzu gizlememis

ben neden illa da evlilik diye direttiğinizi anlamadım. Eski sevgiliniz olabilir, siz boşanalı 7 sene geçmiş olabilir ama şu anda daha ikiniz yeni başlıyorsunuz. ikinizin de başından evlilik geçmiş, çocuklar var. üstüne üstlük adam daha yeni boşanmış. yıllar öncesinden tanıdığınız biri olsa da bu koşullar altında siz yeni bir çiftsiniz. birbirinizi yormayın. bir şeyler düşünmeden, beklenti içine girmeden anı yaşayın, beraberliğinizin tadını çıkarın. cinsellik istemesi size öcü gibi gelmesin lütfen. çocuk değilsiniz. eğer güçlü biriyseniz, siz de istiyorsanız, evlenmeden olmaz gibi bir şey sürmeyin onun önüne. yaşayın. ama yok bana göre değil, sonrasında iyice bağlanırım ve eğer benle evlenmezse kendimi çok kötü hissederim gibi düşünceler daha şimdiden aklınızı kurcalıyorsa hiç yaşamayın.

45 yaşındasınız, çok da zamana bırakacak vaktiniz yok
Çocuklar anne,babalarının karalarına saygı göstermeyi bilmeli
Bende boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum, biz anne babamıza evlenme demedik, isteseydik de diyemezdik
Çocuklar bunu diyipte müdahaleci olabilecek durumdalarsa bu adamı çok iyi düşünün
Sorunlu bir ilişkiden çıkmış, bahane üreten biri gibi geldi bana
Biraz daha deneyin ama çok da kapılıp gitmeyin

Evet yani arama kızlar rahatsız olur derken alışsınlar diyordu.hatta birgün konuşurken kızı tepki gösterdi baba kaç saattir kimle konuşuyorsun diye.ben de hemen kapat dedim.sabah aradı özür diledi.sonra kızı da aradı özür diledi senle konuştuğunu bilmiyordum dedi istersen görüşmeyiz dedim yok babam senle konuşunca mutlu oluyor dedi hatta doğumgünüm için dışarı çıkma planı yaptı.maddi olarak da sıkışık gibi ödemeleri var onu mu bekliyor oyalıyor mj anlamadım.şimdi de çocuklar evlensin altınolukta yaşayalım senle diyor..nikahsız yaşamak bana göre değil ayrıldığım eşimin ailesi nikahsız yaşayın çocuklar için dedi ben kabul etmedim diyen insan nasıl onla yaşayacağımı düşünüyor o da ayrı konu..

Evet yani arama kızlar rahatsız olur derken alışsınlar diyordu.hatta birgün konuşurken kızı tepki gösterdi baba kaç saattir kimle konuşuyorsun diye.ben de hemen kapat dedim.sabah aradı özür diledi.sonra kızı da aradı özür diledi senle konuştuğunu bilmiyordum dedi istersen görüşmeyiz dedim yok babam senle konuşunca mutlu oluyor dedi hatta doğumgünüm için dışarı çıkma planı yaptı.maddi olarak da sıkışık gibi ödemeleri var onu mu bekliyor oyalıyor mj anlamadım.şimdi de çocuklar evlensin altınolukta yaşayalım senle diyor..nikahsız yaşamak bana göre değil ayrıldığım eşimin ailesi nikahsız yaşayın çocuklar için dedi ben kabul etmedim diyen insan nasıl onla yaşayacağımı düşünüyor o da ayrı ...
pazar günü doğum günüm..kızı nereye gidicez diye soruyor..ve birlikte çıkacağız herhalde..bir de..saçlarını kıvır kıvır yapsana eskisi gibi dedi..:)

kimseden cevap yok..ama ben yazmaya devam ediyorum..:)
bu akşamda yine konuşurken aynı yerlere geldi ve tartıştık..ben kapatmak istedim kapatmak istemedi telefonu..ve eğer görüşmek istemezsen görüşme dedim..o da..bir daha söyleme kaç oldu söyledin..eğer sen görüşmek istemiyorsan söyle dedi..ama anladım ki o bazı şeyleri paylaşmak istiyor ve bu konuda benim donuk kaldığımı söyluyor..ve yarın çocuklarla dışarı çıkıcaz..ne yapacağımı artık şaşırdım..kafam karıştı..

Biz simdi neyiz nedir yahu.. yok baskalariyla tanistiriyorlarmiş resmen sen olmassan oburu olur taliplerim var tarzi kucuk bir tehtit ben adamin yerinde olsam cok farkli bi cumle kurardim agzin acık kalırdi bu kadar hemen evlenmek amacliysan o adamdan vazgec yada boyle sacma sapan kelimeler kullanmadan devam et

Biz simdi neyiz nedir yahu.. yok baskalariyla tanistiriyorlarmiş resmen sen olmassan oburu olur taliplerim var tarzi kucuk bir tehtit ben adamin yerinde olsam cok farkli bi cumle kurardim agzin acık kalırdi bu kadar hemen evlenmek amacliysan o adamdan vazgec yada boyle sacma sapan kelimeler kullanmadan devam et
Elysionight..görüşlerin için teşekkürler..evet yanlış cümleler yada imalar yapmış olabilirim..ancak..sizin de cevap tarzınız ben den pek farklı olmamış..:) "ben adamin yerinde olsam cok farkli bi cumle kurardim agzin acık kalırdi" şeklinde olduğu gibi..

Elysionight..görüşlerin için teşekkürler..evet yanlış cümleler yada imalar yapmış olabilirim..ancak..sizin de cevap tarzınız ben den pek farklı olmamış..:) "ben adamin yerinde olsam cok farkli bi cumle kurardim agzin acık kalırdi" şeklinde olduğu gibi..

Oyle imaya boyle ima oluyor ancak :))

adam acikca soylemis dusuncesini..
devam edecekseniz bile rica ederim lafi tutup tutup evlilige getirmeyin.. surekli reddediliyomus gibi bi duruma dusurmeyin kendinizi.. evlilik dusunen adam siz bsyleri habire ima etmeden de atar adimini.. hatirlatayim yanilgisina dusmeyin..

herşeyi zamana bırakmak en güzeli.bu zaman aşamasında Cui Bono Cui Bono arkadaşımızın dediği gibi evliliği hatırlatmazsan çok iyi olur.daha çok ters teper.zamanla eğer fikirleriniz,hayalleriniz uyuşmazsa zaten yolları ayırırsınız.ne insanlar var evlenmek istemeyip hayatımın aşkını buldum aklımda yokken evlendim diyen :) hakkınızda hayırlısı olsun

dün akşam 2 kızını alıp bize çay içmeye geldiler..canı eski eşine sıkılmıştı..küçük kızını alma konusunda..alıp kızlarını geldi..hatta doğumgunu geçti kutlayamadık..pasta almış küçük kızıyla beraber mumları üfledik kestik falan..oturduk hep birlikte..bugun de onunla çıktık..akşam büyük kızı aradı..ve beraber misiniz dışardamısınız diye sordu..yalnızım dedi..söyleme her zaman demiştim..farkında değil mi sanki görüştüğümüzün farkında dedi..
hatta yengesi dışarı çıkacağımızı kızıyla konuşurken duymuş..ya kızına söylediyse eski flort olduğumuzu dedim..belki de söylemiştir dedi..bugun sürekli yalnızlık zor ne olacak falan demeye başladı.
geçen gün de çocuklar için evlenmiyor millet sonra gidiyorlar yalnız kalıyoruz falan dedi...
şimdi bizi oturmaya çağırdılar oğlumla..durum bu..:)

Son düzenleme:
Çok merak ediyorum 7 yıl sonra birisine karşı bişey hissetmek nasıl bir duygu (uzun süredir evli biri olarak hani o çarpıntı bundan sonra hiç olmaz artık diye düşündüğüm için soruyorum)
Uzunca bir süre karşı taraf evlenmeyi düşünmeyecek o belli ama ileride ne olur onu bilmiyorum
Siz uzunca bir süre evliliği anmayacaksanız aşk olsun gerisi boş diyorsanız böyle gider ama diğer türlü zor görünüyor

Çok merak ediyorum 7 yıl sonra birisine karşı bişey hissetmek nasıl bir duygu (uzun süredir evli biri olarak hani o çarpıntı bundan sonra hiç olmaz artık diye düşündüğüm için soruyorum)
Uzunca bir süre karşı taraf evlenmeyi düşünmeyecek o belli ama ileride ne olur onu bilmiyorum
Siz uzunca bir süre evliliği anmayacaksanız aşk olsun gerisi boş diyorsanız böyle gider ama diğer türlü zor görünüyor
çok garip bir duygu..hele ki 25 yıl önce evlenmeyi düşündüğünüz,ancak aile baskısıyla ayrılıp,tekrar karşılaştığınız biri ise daha da garip..bir çarpıntı var ..

selam arkadaşlar..onların bize gelmesinden sonra biz de oğlumla onlara gittik..ve çok eğlendik hep beraber..
geçen hafta sonu küçük kızıyla beraberdik..patene götürdük ve çok güzel anlaştık kızıyla..arada konuşuyoruz küçük kızıyla da telefonda..
şimdi de beraber iş yapmayı düşünüyor..ben sana destek olurum dedi..onun da yeni bir işe ihtiyacı var..biliyorum
ama ..iş beraberken olur da ayrılırsak ne olacak..nereye gidiyoruz bilmiyorum artık..

Back