- 21 Ekim 2007
- 154
- 19
- 298
- 54
- Konu Sahibi yellow angel
Helal olsun açık açık söylemiş adam
sizi kandırmıyor dürüst biri demek ki[/
Bukrem..ben birlikte iş yapmaktan çekiniyorum..ya ayrılık olursa diye..onun için mi dedin..anlıyamadım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun açık açık söylemiş adam
sizi kandırmıyor dürüst biri demek ki[/
Bukrem..ben birlikte iş yapmaktan çekiniyorum..ya ayrılık olursa diye..onun için mi dedin..anlıyamadım:)
ben fuar standı yapıyorum kendim..onu birlikte yapalım sana destek olurum dedi..onun da şu aralar yeni iş arayışı var..Ben de sizin yazdığınızdan anlamadım
ne işi bu iş ?
Hmm o konuyu bilmiyorum benben fuar standı yapıyorum kendim..onu birlikte yapalım sana destek olurum dedi..onun da şu aralar yeni iş arayışı var..
ancak..ben işe başlarız birlikte..bir de ayrılık olur falan beraberlikte..sonra işte sıkıntı olur diye çekiniyorum
tam netleşmeden iş ortaklığı nasıl olur?
o kounun başında vardı evet..ama şimdi kızlarda bir sıkıntı yok gibi..görüşüyoruz kızlarla da..Hmm o konuyu bilmiyorum ben
siz evlenmek istiyorsunuz
beyefendi kızları için olmaz diyor olarak anladım
Maddi açıdan katkısı olacaksa ayrılık halinde problem olabilir tabio kounun başında vardı evet..ama şimdi kızlarda bir sıkıntı yok gibi..görüşüyoruz kızlarla da..
şimdi böyle birşey attı ortaya da..ne yapmaya çalışıyor çözemiyorum bir türlü..
bugun görüştük ..hastanedeydim aldı görüştük..gerçekten hasta olduğunu ve sıkıntı olmadığıın söyledi..şimdilik bişey yok..Nasıl gidiyor ablacım, herşey yolundadır inşallah
Hadi hayırlısı olur inşallahbugun görüştük ..hastanedeydim aldı görüştük..gerçekten hasta olduğunu ve sıkıntı olmadığıın söyledi..şimdilik bişey yok..
küçük kızı alıp geldi ödevini yaptık çay içti tavla oynadılar oğlumla..büyük kızı "ablanla yaparsınız"demiş..:)
inşallah..bugun beni bululmak için beklerken ablası ve yeğenleri yanındaymış..ablasının yanında aradı ..bekliyoruz diye..neden arıyorsun ablan yanındayken dedim..ne farkeder dedi...sonra yeğenlerini arabadaydı..onlarda tanıştık..evlerine bıraktık..bir arkadaşım "önce kızları..şimdi akrabaları..yavaş yavaş aileye yakınlaştırıyor" dedi..Hadi hayırlısı olur inşallah