• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşktan eş olur mu?

Ben de sizin yazdığınızdan anlamadım
ne işi bu iş ?
ben fuar standı yapıyorum kendim..onu birlikte yapalım sana destek olurum dedi..onun da şu aralar yeni iş arayışı var..
ancak..ben işe başlarız birlikte..bir de ayrılık olur falan beraberlikte..sonra işte sıkıntı olur diye çekiniyorum
tam netleşmeden iş ortaklığı nasıl olur?

ben fuar standı yapıyorum kendim..onu birlikte yapalım sana destek olurum dedi..onun da şu aralar yeni iş arayışı var..
ancak..ben işe başlarız birlikte..bir de ayrılık olur falan beraberlikte..sonra işte sıkıntı olur diye çekiniyorum
tam netleşmeden iş ortaklığı nasıl olur?
Hmm o konuyu bilmiyorum ben
siz evlenmek istiyorsunuz
beyefendi kızları için olmaz diyor olarak anladım

Hmm o konuyu bilmiyorum ben
siz evlenmek istiyorsunuz
beyefendi kızları için olmaz diyor olarak anladım
o kounun başında vardı evet..ama şimdi kızlarda bir sıkıntı yok gibi..görüşüyoruz kızlarla da..
şimdi böyle birşey attı ortaya da..ne yapmaya çalışıyor çözemiyorum bir türlü..

o kounun başında vardı evet..ama şimdi kızlarda bir sıkıntı yok gibi..görüşüyoruz kızlarla da..
şimdi böyle birşey attı ortaya da..ne yapmaya çalışıyor çözemiyorum bir türlü..
Maddi açıdan katkısı olacaksa ayrılık halinde problem olabilir tabi

bugun oyle saçma bişey yaptım ki...onunla konuşurken eski eşimin adı fırladı ağzımdan birden
anladım..sesi düştü..neyin var dedim..söylemedi..sonra ben hatamı söyledim..
demekki hala aklında dedi..ne demek istiyorsun sen dedim..ve tartışmadan kapattım telefonu..
bilmiyorum..içim bir hoş oldu...güven sarsıldı bence..

geçen akşam büyük kızıyla beraberdik..konuşurken anne ve babasının evliliğnden bahsetti...konuyu birden babasının evlenmesine getirdi.."babam evlense ben anlayış gösteririm..yanlız kalmasını istemem..senin oğlunda istemez herhalde "
gibi laflar etti..sanki fikrini söyler gibi geldi bana..
dün akşam hep beraberdik.yemek yedik çay içtik falan..küçük kızı da sürekli benle bir yerlere gitmek istiyor
işlerine heniden başladı..ve tekrar küçük kızı alalım gidelim yazlığa orada yaşayalım deyip duruyor..
ama konu yine ilk konulara gelince..yine aynı.."ben sana söyledim baştan..ama o zaman başındaydık..senin yerin yarı..
yoksa kızlarımla tanıştırmazdım."dedi..ben de" oğlumla da sen tanışamazdın.."dedim..

Sakın sakın sakın birlikte iş yapma. İlişkide dört dörtlük insandır ama ortaklıkta beceriksizdir/ rahattır/ dediğim dediktir/ tembeldir/ ticaret kafası yoktur odur budur. Durduk yerde birbirinizden soğur büyük hayal kırıklıkları yaşarsınız. Girme o işe ablacım. Bi de herkes bu adam evlenmek istemiyor, evlenmez diyor ya! Ben de diyorum ki bu adam evlenmek istiyor!! Aklı karışık sadece

Adam aldatılmış..ne kadar yara aldı.ne kadar güveni sarsıldı kimbilir..üstelik iki kız evladı var..sorumluluklarını bilen bir adam gibi..biraz zaman istemesi çok normal..sizin evet epey olmuş evliliğiniz biteli..ama onun Daha yeni ve çok can yakıcı bitmiş evliliği..bencil olmayın lütfen..

"48 yaşındasınız, zamana birakicak zamaniniz yok, yok cinsellik isterse hayir deyin, yok şunu derse bunu deyin" ne kadar çirkin yorumlar bunlar..

Sevgili konu sahibi.. Yazdiklarinizin hepsini okudum. Siz resmen 2. baharinizdasiniz. Neredeyse çeyrek asirlik bir evlilik, 7 yillik bir bekarliktan sonra böyle tanidik bir heyecan yaşiyorsunuz. Müthiş bir şey bu!

Çekincelerinizin olmasi çok normal. Ama siz 18 yaşinda değilsiniz. Hayatiniz küçük hatalari kaldiracak olgunlukta. Bu yüzden her şeyi ince elemeyin. Akışına birakin. Belli ki yaşadiğiniz ilişki hem taraflarca, hem de çocuklarca çoktan kabullenilmiş:)

2.baharinizda tabularinizi bir kenara birakin ve sizi mutlu edecek şeyleri yapin. Evlilik mesela.. Elbette evlenirsiniz. Ama bir kadinin boşandigi eşi 4.ayina biriyle evlense neler deriz arkasindan di mi? Hem anlattiginiza göre, evlilik icin temelleri coktan atmaya başlamişsiniz zaten. O yüzden o büyük teklif gelene kadar konusunu bile acmayin bence:)

İş konusuna gelince.. (Altinoluk, canim memleketim) Belli ki beyefendi sizi de alip gerçekten hayatini huzur icinde gecirmek istiyor. Bu kadar yil sonra birbirinizi bulmusken, ayri ayri islerde zaman çürüteceğinize; birlikte calisarak her aninizi degerlendirin. Ne kaybedersiniz ki? Bence kulaklarinizi tikayip, hayatin tadini cikarma zamani:)

Yillar sonra tekrar biseylere adim atmaniz cok güzel.
Hersey gayet güzel gidiyor gibi geldi bana.
Son durum be acaba?

bu gece kafam çok karıştı..bugun beraberdik..ve soğuk gibi geldi biraz..öyle gözler etrafta gibi geldi..bakınıyor gibi..
durgundu..kızı yanımda önden gitmeler falan..hastayım dedi..eskiden 2 saatte arayan adam daha az arıyor..
anlamadım ne olduğunu..

Nasıl gidiyor ablacım, herşey yolundadır inşallah
bugun görüştük ..hastanedeydim aldı görüştük..gerçekten hasta olduğunu ve sıkıntı olmadığıın söyledi..şimdilik bişey yok..
küçük kızı alıp geldi ödevini yaptık çay içti tavla oynadılar oğlumla..büyük kızı "ablanla yaparsınız"demiş..:)

Hadi hayırlısı olur inşallah
inşallah..bugun beni bululmak için beklerken ablası ve yeğenleri yanındaymış..ablasının yanında aradı ..bekliyoruz diye..neden arıyorsun ablan yanındayken dedim..ne farkeder dedi...sonra yeğenlerini arabadaydı..onlarda tanıştık..evlerine bıraktık..bir arkadaşım "önce kızları..şimdi akrabaları..yavaş yavaş aileye yakınlaştırıyor" dedi..
kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum ama ben de merak ettim açıkçası..
bırakırken eve eski eşlerden açıldı ve tartıştık biraz..biraz soğuktu..elimi falan tutmadı hiç mesela kii hiç bırakmazdı..
aradı sonra.."sen konuşmak istemiyorsun galiba..durgunsun "dedi ve kapattık telefonu..

Dün ilk kavgamızı yaptık..:( gece konuştuktan sonra yatıcağını soyledi..baktım online hala face deydi..bir beğeni yapmış..o yüzden tartıştık biraz..kızı araya girdi "abla yanlışlıkla yapmış "dedi..
sabah aradı konuşmadım fazla..öğlen aradım.."sabah aradım hala triptesin..tepkşn fazlaydı" dedi.."bana güvenmiyorsan söyle"dedi..yani anladığım tepki gösterince kızıyor..ben de "hayatında sorunsam çıkar hayatından beni"dedim..
"sen istmiyorsan söyle"dedi..sonra o gün hep aradı..akşam kızı sormuş "görüşmüyor musun aramıyor "demiş..
şimdi görüşüyoruz hala ama..ben bir adım geri attım sanki..yanii.."ya kızacakmı diye düşünüp face de mi girmiyim"deyince değer vermiyor gibi düşündüm.."face de girmiycem artık..her girdiğimde sorun yaşıyorum senle"dedi..
"güzel bir şey yaşıyoruz..anın mutluluğunu çıkar"sözünden geleceğe dair resmi birşey düşümüyor bence..

Aldatılmış ve üzerinden 4 ay geçmiş acısı daha yeni sizin boşanmanız 7 yıl olmuş onun biraz düşünmeye zamana ihtiyacı var bence biraz alışması bu durumu kabullenip yoluna bakmasına fırsat tanıyın yine görüşün konuşun ama evlilik konusunu açmayın sinyal vermeyin zorlama gibi olur o bu durumu kabullenip tamam artık hazırım kendi yoluma bakacağım dediğinde zaten size olumlu yada olumsuz dönecektir haliyle aynı duruma düşme korkusu yaşayabilir.tekrar aldatılırmıyım dürtüsü yaşayabilir biraz zaman tanıyın arkadaş gibi şimdilik devam edin inşallah ikiniz içinde hayırlısı olur.

Back