ya kizlar böyle okudukca hem cok üzülüyor hemde korkuyorum....
ben evlenmeyi düsünüyorum, birisi var, gecen sene arkadas aracili ile tanistik, ve bu 1,5 yil icinde belki 3 ay cok güzel gecti gerisi hep kavga vs.... bana ilk basta hic güvenmedi, sucladi sürekli süphelendi vs, cok zor günler gecirdim onu inandirana kadar bana güvenmesini saglayana kadar, hatta kac kere ayrildik yine bir sekilde beni geri kazandi, arti tartismalarimizda bana sürekli kötü laf sölyerdi suclardi ters ters konusurdu, bunlari genelde hep alkol etkisiyle yapti, hatta bir kere okadar cok kavga ettikki, basima vurdu, carsafla vurdu, ve demir parcasiyla bacaklarima vurdu, heryerim morarmisti, ve bu olaydan sonra ayrildik, kac ay oldu...... bir kac hafta önce bana msj yazdi kandilde tövbe etmis ickiye 10 .8 dan beri icmiyormus, ilk basta bu cok zoruma gitti, cünki ben ne kadar cok yalvarmistim rica etmistim vs icme diye, cünki nefret ediyorum ama yinede iciyordu beni dinlemeden.... ve simdi sürekli allahdan vs bahsediyor, ve biz sanki yine barisir gibi olduk, ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi...... aslinda yasadiklarimdan doalyi istemiyorum cünki ileride belki yine icer herhangi bir sorun oldugu zaman :1no2::a015:[/QUsakın şekerim evlenme bu adam daha evlenmeden neler yapmış evlenince düşünemiyorum doğrusu dilerim hayatına bir başkası girede bu ADAMDAN KURTULURSUN ÇÜNKÜ SANA BU ADAMIN ZARARI ÇOK OLACAKTIR LÜTFEN UZAK KALyasakkelime