Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar pişmanlık bi şey getirmez geleceye umutla bakmalı gecmiş gecmiştirrrrrrrrrrr:enbuyukkk:
ya kizlar böyle okudukca hem cok üzülüyor hemde korkuyorum....
ben evlenmeyi düsünüyorum, birisi var, gecen sene arkadas aracili ile tanistik, ve bu 1,5 yil icinde belki 3 ay cok güzel gecti gerisi hep kavga vs.... bana ilk basta hic güvenmedi, sucladi sürekli süphelendi vs, cok zor günler gecirdim onu inandirana kadar bana güvenmesini saglayana kadar, hatta kac kere ayrildik yine bir sekilde beni geri kazandi, arti tartismalarimizda bana sürekli kötü laf sölyerdi suclardi ters ters konusurdu, bunlari genelde hep alkol etkisiyle yapti, hatta bir kere okadar cok kavga ettikki, basima vurdu, carsafla vurdu, ve demir parcasiyla bacaklarima vurdu, heryerim morarmisti, ve bu olaydan sonra ayrildik, kac ay oldu...... bir kac hafta önce bana msj yazdi kandilde tövbe etmis ickiye 10 .8 dan beri icmiyormus, ilk basta bu cok zoruma gitti, cünki ben ne kadar cok yalvarmistim rica etmistim vs icme diye, cünki nefret ediyorum ama yinede iciyordu beni dinlemeden.... ve simdi sürekli allahdan vs bahsediyor, ve biz sanki yine barisir gibi olduk, ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi...... aslinda yasadiklarimdan doalyi istemiyorum cünki ileride belki yine icer herhangi bir sorun oldugu zaman :1no2::a015:
ya kizlar böyle okudukca hem cok üzülüyor hemde korkuyorum....
ben evlenmeyi düsünüyorum, birisi var, gecen sene arkadas aracili ile tanistik, ve bu 1,5 yil icinde belki 3 ay cok güzel gecti gerisi hep kavga vs.... bana ilk basta hic güvenmedi, sucladi sürekli süphelendi vs, cok zor günler gecirdim onu inandirana kadar bana güvenmesini saglayana kadar, hatta kac kere ayrildik yine bir sekilde beni geri kazandi, arti tartismalarimizda bana sürekli kötü laf sölyerdi suclardi ters ters konusurdu, bunlari genelde hep alkol etkisiyle yapti, hatta bir kere okadar cok kavga ettikki, basima vurdu, carsafla vurdu, ve demir parcasiyla bacaklarima vurdu, heryerim morarmisti, ve bu olaydan sonra ayrildik, kac ay oldu...... bir kac hafta önce bana msj yazdi kandilde tövbe etmis ickiye 10 .8 dan beri icmiyormus, ilk basta bu cok zoruma gitti, cünki ben ne kadar cok yalvarmistim rica etmistim vs icme diye, cünki nefret ediyorum ama yinede iciyordu beni dinlemeden.... ve simdi sürekli allahdan vs bahsediyor, ve biz sanki yine barisir gibi olduk, ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi...... aslinda yasadiklarimdan doalyi istemiyorum cünki ileride belki yine icer herhangi bir sorun oldugu zaman :1no2::a015:
canim deminde dedigim gibi aslinda istemiyorum ama sanki birseyler beni sürekliyor buna nasil engel olurum bilmiyorumda
bu kadar olaydan sonra ona nasıl güveniyorsun anlamadım.gözünün önüne hiç mi gelmiyo sana yaptıkları ve yine yapmayacagına garantin var mı.bence hiççç görüşme bile derim sana.suan boşlukta oldugun için bi liman arıyosun kendime ama bu limanda daha cokk fırtınalar kopacak gibi.kendine dikkat et derim nacizane fikrimya kizlar böyle okudukca hem cok üzülüyor hemde korkuyorum....
bu kadar olaydan sonra ona nasıl güveniyorsun anlamadım.gözünün önüne hiç mi gelmiyo sana yaptıkları ve yine yapmayacagına garantin var mı.bence hiççç görüşme bile derim sana.suan boşlukta oldugun için bi liman arıyosun kendime ama bu limanda daha cokk fırtınalar kopacak gibi.kendine dikkat et derim nacizane fikrim
ya bilmiyorum mantik olarak gercekten haklisiniz katiliyorum hepinize ama galiba duygusal olarak bagliyim o lanet herife (kusura bakmayin)...... ve zaten en büyük sorun benim unutamamam bu yüzden de cok kiziyor ve kalbimi geri almaya calisiyor ama ben soguk duruyorum ;-((((( bu tür sorunlara yasamis olmasaydik bahara evleniyorduk ((((((((
bende cok pişmanım .düne kadar pişman degildim ama dün geceki büyük kavgadan sonra hala aglıyorm.tek sucum sahura kadar tv izlemek istiyomus buna engel olmammış.bende hamileyim ilgi ve sevgiye daha cok ihtiyacım var ama anlayana.o ise televizyon hastası.üstelik sorunlu hamilelik geciriyorum sen uyu ben sonra yatacam diyor.2 aydır böyle bende dün patladım o da sagolsun hiç alttan almadı.su an halakonusmuyoruz.kavga sebebi çok küçük de sonradan söyledikleri agır sözler ,hakaretler onları unutamıyorum.onasorarsanız cok pişmanmış benimle evlendiğinden onu hep kısıtlıyomusum oysa tek istediğim biraz sevkatti.bir daha dünyaya gelsem evlenirmiyi bilmiyorum ama asla hamile kalmam.