Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

Biz 2.5 yıldır sevgiliyiz ama dışarda olsun bişey yerken bile kendi kullandığı çatalla vs. bana verir ben yerim yani ya da aynı şişeden su içeriz ben sevdiğimden hiç çekinmem bu konuda.

Ne kocamin,ne oglusumun bardagindan,tabagindan,kasigindan hic ama hic tiksinmem seve,seve kullanirim....

cansuer gücenmesin, ama ben dışarıda bir mekanda aynı kaşıkla çatalla yiyen bir çift görsem terk ederim o mekanı, beni kimmmse tutamazzz..

yok canım gücenmem çünkü bende sevmem.
kalabalık ortamlarda sarılmadır sırnaşmadır onlar da olmaz aynı çatal kullanma olaylarıda olmaz. bende sevmem öyle.

kızlarrr ozaman bazılarınız eşinizle iç çamaşırlarınızı falan bir makinayada atmıyormusunuz?

O kadar değil ama ben mesela ıslak havludan da tiksinirim.Havlu nemli bile olsa kullanamam.Eşim dalga geçiyor,bizim evde yıkandığı kadar otelde bile havlu yıkanmıyordur diye:)

İğrençleşmek istemem ama çok seviyorsam bardağı çatalı geçtim diş fırçasını bile kullanırım.

Ben olsam ben de sevmiyor beni diye düşünürüm ya. Aynı bardaktan içemeyen biri bana uzun öpüşmekten de tiksinir gibi geliyor :) yanlışsam düzeltin.

kimimiz kullanıyor kimimiz kullanamıyor

ben annem babam kardeşim dahil kimsenin çtalını kaşını bıçağını kullanmam

bugüne kadar yalnız kocamın kullandığı bardağı paylaştım.

Onun dışında başka birşey paylaşmam.

sevişmek ayrı bir durum bence...

önceden asla derdim ilk baaşlarda da sevgiliyken yani asla kullanmazdım. kırılırdı üzülürdü. ama şimdi diyelim ki tek tatlı aldık kaşık ta tek. aynı kaşıkla bile yerim. ama sadece o olduğu için. başkası hiç istemem.

tamamen yapı meselesi galiba öpüstüğüm heryerine dokundugum erkegimin bardagından su içmemek aklıma bile gelmedi valla bazen agzımadaki ister veririm bende ben içime sinmiyorsa calkarım üstünden içerim ama esim bende daha titizdir bu konuda ailesinin kardeslerinin tabagından bardagından yemez içmez ama bana karsı zerre öle bir tutumu olmadı hiç far etmedim benim zaten öle takıntılarım h,ç yok

kullanırım hiç bir sakınca görmem
aynı yatağı paylaşıyoruz ayol bardağın çanağın lafımı olur
şöyle birşey sormak istiyorum ben kullanamam diyenlere
eşinizle dışarda yemeğe çıktınız
farklı bişeyler ısmarladınız
birbirinizin ağzına kendi yemeğinizden vermezmisiniz mesela
tatmak amaçlı örneğin?
biz çok yaparızda
veya akşamları eşim tatlı pasta çok sever ben okadar değil kendine getirir kendi yerken mutlaka benim ağzımada verir ee haliylen kendi çatalınlan
hiç yok yemem senin ağzına değdi o çatal diye düşünmedim
aceba bizmi garibiz?

Huy demekki ama bana çok garip geldi, öpüştüğün, orasını burasını öptüğün birinin tabağından yemekten, bardağından su içmekten nasıl bir çekince olabilir ki...Başka insanlar farklı, anne-baba-kardeş farklı eş çok çok farklı.
ne benim ne de eşimin böyle bir huyu yok, aynı şişeden de içeriz, aynı tabaktanda yeriz, ısırdığı yerdende devam ederim hiiç aklıma bile gelmez böyle bişey...sevmekle sevmemekle ilgisi yoktur muhakkak ama eşim bana böyle davransa bende gücenirim sanırım.

Aynen bizdede boylediryoo bence biz cok normaliz

bizde hic cekinmeyiz hatta ben birsey yerde begenmezsem agzimdan cikani bile yer esim igrenciz yani
:) ama ne biliyim ya hayat paylasinca guzel !!!!

benim erkek kardesim asla yemez aile bireylerinin tabagindan asla dokunsam tabagina yemez baska tabak alirdi kendien dusunun yani takiii sevgilisi icin olene kaadar !!! yani huyda olsa degisebilio sanirim simdi bizden de igrenmioo :) ..

benım hııc ole bı sorunum yok bardaınıda kullanırım kasınıda taraınıda terlıklerınıde gıyerım(ayaklarım ıcınde kaybolsada)bornozunuda gıyerım gomleınıde yapapamam dıenlerde sasırır kalırım

bIZ IKIMIZDE birbirimizin bardagini, catalini vs kullaniriz. Bazen ondan arta kalan yemegi bile yerim yada o benim tabagimdan alir yer :))) Bazen bira icer banada versene derim icerim bazen ben kola icerim o da ister:)) ben tiksinmiyorum.

Bunun sevmemekle alakası yok eşimi çook seviyorum ama kaşığından yemem yada çatalından yemem...Bardağını paylaşırım ama o da malum şeyleri yani su,meyve suyu falan ..mesela çay yada kahve içtiği bardaktan da içmem.Sonuçta insan annesinin babasının çatalından kaşığından da yiyemiyor ben eşiminkinden de yemem.Bazı insanlar çok farklı mesela biz kocamızın ki ile yiyemezken onlar birbirleirnin çatalını kaşığını kullanıp hatta ısırdığı ekmeği,sandviçi paylaşabiliyorlar,aynı pet şişeden su yudumlayan kız arkadaşlarım vardı onlar benimkinden içerdi iğrenmeden ama ben bunu hiç yapamadım.Aynı arkadaşlarım sevgilisine de aynı şekil davranırdı..Bu bir alışkanlık meselesi

cok seviyorum AMA kasigindan catalindan yememcok ilgincsanki zehirlicekmi yahu:)))

Son düzenleme:
isirdigi sandvicini bile yerim oyle pisbogazliyim yaniDD oda benimkinden isirir ay cok komik ama ailemlede ayni sekilde paylasirim ya ay ne igrencmisim hakkatten:)))) olsun napiyim rahatsiz olmuyorum ben olanada hak veriyorum eskiden bende ailemleyken ayri bardaktan icerdim artik hic oyle yapmiyorum valllaDDDDDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…