Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

Bu konudanda tartışma çıkıyor ya,hayretler içindeyim..
Herkesin düşüncesi,algılaması farklıdır,kimseye hakaret etmeden ve ithamlarda bulunmadan yorumlarımızı yapalım lütfen.Bu bir uyarıdır:)
Konuyla ilgili düşüncemse,eşimin bardağını,kaşığını kullanırım ama diş fırçasını ve sakızını kullanmam...

Kazen'e konunun kapatılması için ricada bulundum, yetkiniz varsa bunu sizin gerçekleştirmenizi rica ederim.
Başka insanların aşk hayatı, cinsel durumu, psikolojik durumu neden bu kadar kolay sakız ediliyor ve insanlar nasıl da haddini pervasızca aşıyor anlamıyorum.
Yorum yapılır ve çıkılır, budur..
Burayı savaş meydanına dönüştüren hanımlar sayesinde konu açmaya çekinir oldum. Ne anlıyor didişmekten, bilemiyorum..
HA bu arada sevgili Madamiks, mademki eşinizin sakızını çiğnemiyorsunuz, o halde eşinize aşık değilsiniz ve hatta takıntılı bir bireysiniz. Bu kadar kolay kehanette bulunan hanımlar var burada ve bu cehalet beni yoruyor.

Kazen'e konunun kapatılması için ricada bulundum, yetkiniz varsa bunu sizin gerçekleştirmenizi rica ederim.
Başka insanların aşk hayatı, cinsel durumu, psikolojik durumu neden bu kadar kolay sakız ediliyor ve insanlar nasıl da haddini pervasızca aşıyor anlamıyorum.
Yorum yapılır ve çıkılır, budur..
Burayı savaş meydanına dönüştüren hanımlar sayesinde konu açmaya çekinir oldum. Ne anlıyor didişmekten, bilemiyorum..
HA bu arada sevgili Madamiks, mademki eşinizin sakızını çiğnemiyorsunuz, o halde eşinize aşık değilsiniz ve hatta takıntılı bir bireysiniz. Bu kadar kolay kehanette bulunan hanımlar var burada ve bu cehalet beni yoruyor.

Başkalarının eleştirileri,yorumları hoşumuza gitmediğinde şikayet ediyoruz fakat dönüp kendi yorumlarımıza bakmıyoruz nedense?
İsteğiniz üzerine konuyu yorumlara kapatıyorum.

X