-
- Konu Sahibi ipektuncer
Aynı durum bendede wareşimin kaşıqınıda kullanırım bardaqınıda.. ama bazen öle çıkıo wcden deli edio beni git bakım diorm ellerini yıka hemen,,çocuk qibi benm kocam yha
Merhaba arkadaşlar,
konum umarım size saçma gelmez, benim evde sıkıntı yaşadığım bir durum.. Fikirlerinizi almak ve acaba bende mi tuhaflık var öğrenmek istedim.
Konu başlığını yazarken biraz abarttım. Aslında asıl soru: eşinizin bardağını kullanır mısınız.. Çünkü ben kaşığını asssla kullanmam.. Ama genellemek için o şekilde yazdım.
Bizim evdeki sorunumuz şu.. Eşimle ben aynı anda sürahiye uzanıyoruz bazen, bardağı doldurup bana veriyor, sonra benim içtiğim aynı bardakla kendisi içiyor. Ve her defasında laf sokuşturuyor "sen olsan benim bardağımdan içmezsin" diye.. biliyor huyumu çünkü.. Ben kendi içtiğim bardağı bile hemen makineye koyuyorum ve yarım saat sonra tekrar su içersem aynı bardağı kullanmıyorum. Varsa bir bakteri, bardaktaki nemli ortamda üremiş olacağını düşünüyorum.
Kaldı ki başkasının bardğından içmek..
Eşim bile olsa, hayır.. İçemiyorum..
Eşimde bu konuda üstüme geliyor, olayı sevme-sevmeme boyutuna kadar götürüyor. Mesela benim yarım bıraktığım suyu içmek, sevgi göstergesi..:26:
İyi tamam o zaman, sevmiyorum ben demek ki, hay Allahım.. En sonunda delirip, böyle söylüyorum. Size şu an belki saçma gelen bu konuyu eşim ço ktakıyor. Oysa ne ilgisi var..:26:
Peki ya sizler.. Bu durumun sevmekle ilgili olmadığı aşikarda.. Sizce benim rahatsızlığım anormal mi yahu..:26:
yesinSenin pohunu yesin o
yok bekarımEvli değil miydin bu bahsettiğin adamla?
Evli olmadan pansuman yaptırdın demek..
Kızma kızma, benim için sorun değil.
Ama yakalarsa feci topa tutacak olanlar var burada biliyorum..
he de mizıbın orasından ameliyat olmadı ki
bacağından oldu amma fesat içiniz
Sevgilisi pansuman yapamaz mı yani dimi ama
ne sandın kız söyle söyleayyy bende sanmıştımkii şeeyy ehe ühü kem küm.
inşallah
Seni evercez az kaldıııı
aynen bende anlamadıBen "orasından oldu" dedim mi ayol..
Nereden çıkarttınız..
Ayrıca "orası" da olsa benim için yadırganacak birşey değil, o an hayatında o varmış, ona aşıkmış..
İnsanların aşık olduğu biri varken, kendilerini evlenecekleri fakat şu an tanımadıkalrı hayali birine saklamaları fikrini hiç anlayamadım ben..
ıykkkk
2 sene 3 aylık senelik evliliğimde eşimin bir kere burnunu karıştırdığını görmedim
gaz yanımda asla çıkarmaz ki bundan çok iğrenirim eşimde bende hiç yapmadık.bu konuda çok katıyım
Hamileliğin libidoyu yükselten dönemindesin demek. Her türlü müstehcen ifadeyi ard arda kullandın zaten. Yok yalamaktır, yok soymaktır vs. vs. Ara istersen eşini, "ampul patladı kocacığım, gelip değiştirir misin, bak gel yeter ki bardağından bile içerim" de. Bırak beni yaa, düş yakamdan arkadaş, bu ne!
yesin
yok bekarım
yaptı ne var...dedm ya o zamanlar aşıktım o da bana
tutsunlr bakemçokta ummrumda
he de mi
orası değildi söylimde
ne sandın kız söyle söyle
inşallah
aynen bende anlamadı
öpüş,koklaş ne var bunda
ayy ceza alcam hee:18:
Özenli ve katı olmak gerek bu konuda, doğru yapıyorsun bence.
İlişkide saygı ve özen çok çok önemli..
Flört aşamasında gaz çıkarıyor muyduk yanında afedersin.. Aynen devam etmeli evlilikte..
Özenli ve katı olmak gerek bu konuda, doğru yapıyorsun bence.
İlişkide saygı ve özen çok çok önemli..
Flört aşamasında gaz çıkarıyor muyduk yanında afedersin.. Aynen devam etmeli evlilikte..
Yok hayatım, bunun sevgi ile falan değil huy ile alakası var bence. Bence böyle söylemelisin.
Huyum böyle, senin nasıl huyların varsa, benim de huylarım var ve ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum diyebilirsin.
Sevgi ile bardak?? Pek bir alaka yok, boşver bir arkadaşımız demiş zaten, bardak çatal kıtlığı mı var bu ülkede? Sofraya iki ayrı bardak getir, herkes kendi bardağından içsin.
Bizim evde bu hiç sorun değil, kimse kimsenin eşyasını kullanmaz. herkesin eşyası ayrı yıkanır kurutulur, katlanır, bardak tabak çatal meselesi de aynı. Üstelik bana artık gibi gelir.Bence çok takıntı yapma tatlım. :)))
evet cnm eşimde bu konuda saygılıki hiç duymadım bilmiyorum yani.afedersin çok nadirdir kaçarsa ağızdan gaz çıkarırız.ondada bakarız birbirimize.
ama arkadaşlarım var eşleri yelleniyoda gazda çıkarıo herşeyi yapıyo
ben diodum eşimi boşarım öle bişi yapsa yanımda.
merhaba arkadaşlar,
konum umarım size saçma gelmez, benim evde sıkıntı yaşadığım bir durum.. Fikirlerinizi almak ve acaba bende mi tuhaflık var öğrenmek istedim.
Konu başlığını yazarken biraz abarttım. Aslında asıl soru: Eşinizin bardağını kullanır mısınız.. çünkü ben kaşığını asssla kullanmam.. Ama genellemek için o şekilde yazdım.
Bizim evdeki sorunumuz şu.. Eşimle ben aynı anda sürahiye uzanıyoruz bazen, bardağı doldurup bana veriyor, sonra benim içtiğim aynı bardakla kendisi içiyor. Ve her defasında laf sokuşturuyor "sen olsan benim bardağımdan içmezsin" diye.. Biliyor huyumu çünkü.. Ben kendi içtiğim bardağı bile hemen makineye koyuyorum ve yarım saat sonra tekrar su içersem aynı bardağı kullanmıyorum. Varsa bir bakteri, bardaktaki nemli ortamda üremiş olacağını düşünüyorum.
Eşim bile olsa, hayır.. Içemiyorum..
Eşimde bu konuda üstüme geliyor, olayı sevme-sevmeme boyutuna kadar götürüyor. Mesela benim yarım bıraktığım suyu içmek, sevgi göstergesi..:26:
Iyi tamam o zaman, sevmiyorum ben demek ki, hay allahım.. En sonunda delirip, böyle söylüyorum. Size şu an belki saçma gelen bu konuyu eşim ço ktakıyor. Oysa ne ilgisi var..:26:
Peki ya sizler.. Bu durumun sevmekle ilgili olmadığı aşikarda.. Sizce benim rahatsızlığım anormal mi yahu..:26:
Kadınların kendilerini kiminle olacağını bile bilmedikleri bir "ilk geceye" saklamalarındansa, aşık oldukları insanla dilediği paylaşımda bulunmasını daha erdemli buluyorum, kendi adıma..
Bu durumda pansumanını da yaptır, birlikte de yaşa.. Yeter ki aşık olduğun erkek olsun, o bekar ve sen bekar ol, benim için gaaayet etik ve normal ve güzeldir paylaşılanlar..
Benim babam çok yapardı gaz olayını..:26:
Ben hep anneme derdim ki "benim kocam yapsa boşarım, naısl katlanıyosun"..
"yapsın da boşa" derdi, "zor boşarsın bu sebepten" gibi..
böyle sebeplerden boşanmıyomuş meğer..
Ama yapmıyor Allahtan, kasıtlı yapmıyor en azından. Ama kaçan kaçar, genelde duymamış gibi yaparım.
Merhaba arkadaşlar,
Konu başlığını yazarken biraz abarttım. Aslında asıl soru: eşinizin bardağını kullanır mısınız.. Çünkü ben kaşığını asssla kullanmam.. Ama genellemek için o şekilde yazdım.
Bizim evdeki sorunumuz şu.. Eşimle ben aynı anda sürahiye uzanıyoruz bazen, bardağı doldurup bana veriyor, sonra benim içtiğim aynı bardakla kendisi içiyor. Ve her defasında laf sokuşturuyor "sen olsan benim bardağımdan içmezsin" diye.. biliyor huyumu çünkü.. Ben kendi içtiğim bardağı bile hemen makineye koyuyorum ve yarım saat sonra tekrar su içersem aynı bardağı kullanmıyorum. Varsa bir bakteri, bardaktaki nemli ortamda üremiş olacağını düşünüyorum.
Eşim bile olsa, hayır.. İçemiyorum..
İyi tamam o zaman, sevmiyorum ben demek ki, hay Allahım.. En sonunda delirip, böyle söylüyorum. Size şu an belki saçma gelen bu konuyu eşim ço ktakıyor. Oysa ne ilgisi var..:26:
kızlarrr ozaman bazılarınız eşinizle iç çamaşırlarınızı falan bir makinayada atmıyormusunuz?[/Q
kızlarrr ozaman bazılarınız eşinizle iç çamaşırlarınızı falan bir makinayada atmıyormusunuz?
makinanın amacı temizlemektir deterjan yardımıyla
dokularını birleştirmez ki :87::87: