Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

Aynı durum bendede war eşimin kaşıqınıda kullanırım bardaqınıda.. ama bazen öle çıkıo wcden deli edio beni git bakım diorm ellerini yıka hemen,,çocuk qibi benm kocam yha

Biz henüz evli değiliz canım, ne güzel seninki yıkıyormuş, benimki dinlemedi beni birde bana biz evlenincede benden tiksinecenmi dedi
Ya kızlar madem konu tiksinmeden açıldı, yatakta tiksinilmez demi rahat olmak lazımmış, siz nasılsınız bu konuda, çok özür, biraz özel oldu ama:78:

Yok hayatım, bunun sevgi ile falan değil huy ile alakası var bence. Bence böyle söylemelisin.
Huyum böyle, senin nasıl huyların varsa, benim de huylarım var ve ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum diyebilirsin.
Sevgi ile bardak?? Pek bir alaka yok, boşver bir arkadaşımız demiş zaten, bardak çatal kıtlığı mı var bu ülkede? Sofraya iki ayrı bardak getir, herkes kendi bardağından içsin.
Bizim evde bu hiç sorun değil, kimse kimsenin eşyasını kullanmaz. herkesin eşyası ayrı yıkanır kurutulur, katlanır, bardak tabak çatal meselesi de aynı. Üstelik bana artık gibi gelir.Bence çok takıntı yapma tatlım. :)))

Senin pohunu yesin o
yesin
Evli değil miydin bu bahsettiğin adamla?
Evli olmadan pansuman yaptırdın demek..

Kızma kızma, benim için sorun değil.
Ama yakalarsa feci topa tutacak olanlar var burada biliyorum..
yok bekarım
yaptı ne var...dedm ya o zamanlar aşıktım o da bana
tutsunlr bakem çokta ummrumda

zıbın orasından ameliyat olmadı ki
bacağından oldu amma fesat içiniz
he de mi
orası değildi söylimde

Sevgilisi pansuman yapamaz mı yani dimi ama

ayyy bende sanmıştımkii şeeyy ehe ühü kem küm.
ne sandın kız söyle söyle

Seni evercez az kaldıııı
inşallah
aynen bende anlamadı
öpüş,koklaş ne var bunda
ayy ceza alcam hee:18:

Kadınların kendilerini kiminle olacağını bile bilmedikleri bir "ilk geceye" saklamalarındansa, aşık oldukları insanla dilediği paylaşımda bulunmasını daha erdemli buluyorum, kendi adıma..

Bu durumda pansumanını da yaptır, birlikte de yaşa.. Yeter ki aşık olduğun erkek olsun, o bekar ve sen bekar ol, benim için gaaayet etik ve normal ve güzeldir paylaşılanlar..

Özenli ve katı olmak gerek bu konuda, doğru yapıyorsun bence.
İlişkide saygı ve özen çok çok önemli..

Flört aşamasında gaz çıkarıyor muyduk yanında afedersin.. Aynen devam etmeli evlilikte..

:90::90::90::90::90: gülmekten karnım çatladı allahhııımm

Zibin yanlış anlaşıldım yavrum

Flört aşamasında gaz çıkarıyor muyduk yanında afedersin.. Aynen devam etmeli evlilikte..

evet cnm eşimde bu konuda saygılıki hiç duymadım bilmiyorum yani.afedersin çok nadirdir kaçarsa ağızdan gaz çıkarırız.ondada bakarız birbirimize.
ama arkadaşlarım var eşleri yelleniyoda gazda çıkarıo herşeyi yapıyo
ben diodum eşimi boşarım öle bişi yapsa yanımda.

burun karıştırmasına bende katlanamam ama gaz denilen olay laf dinlemiyor ki

ben bu konuda o kadar da katı değilim,olabilir kaçabilir...evliyiz yahuu,uyuken yatakta da yapabilir

Sağol canım yorumun için, senin konunu da bugün zevkle okudum, içimin yağları eridi. Nefis gelişmeler..

Benim babam çok yapardı gaz olayını..:26:
Ben hep anneme derdim ki "benim kocam yapsa boşarım, naısl katlanıyosun"..
"yapsın da boşa" derdi, "zor boşarsın bu sebepten" gibi..

böyle sebeplerden boşanmıyomuş meğer..

Ama yapmıyor Allahtan, kasıtlı yapmıyor en azından. Ama kaçan kaçar, genelde duymamış gibi yaparım.

canım senin bu huyun normal ama eşinde alınır bende başkasının bardağından bi şy içemem kaşığından bi şey yiyemem ama evlendikten sonra böle bi takıntım olmadı eşimin yarım kalmış suyu bile içerim oda benim bardağımdan içer aynı kaşıktan i şey yeriz bizim için bi sorun yok eşler arasındada böle bi sorun olması ban tuhaf geliyo

anammmm neee sosyalsınnnnnormall yasananlarrrr sana katıluommm ipekcımm

gaz cıkarmakk böle seylerrr maalesef bazen insan elınde olmayabılır salsın gitsınn

yani ayni hesap, esinle öpüsüncede bakteriler karisiyor ondan sonra ayni bardaktan icsen ne olur icmesen ne olur, bence seninki aliskanlik ama bana göre gereksiz bir aliskanlik madem kocanda sana laf sokuyor sende birak bu aliskanligini, ne olmus ki. Ben sahsen annemin babamin kardeslerimin bardagindan seve seve icerim hata sözlümün bile bardagindan icerim, oda dert etmez oda seve seve icer, acikcasi bu bana görede tuaf mesala sözlüm bardagimdan icmese acaba benden tiksiniyormu? acaba? acaba? derdim, huy olsa bile sevmem ben öyle seyleri sonucta zaten herseyi paylasiyorsun sevisiyorsun öpüsüyorsun vs bi bardaktanmi su icemeyecek insan sanki..

Son düzenleyen: Moderatör:

valla ben eşimin bardağını çatalını kaşığını kullanırım ayol ağzından bile yerimm
ama benim annemde içmezdi babamın bardağından vs
prensip meselesi tabi

kızlarrr ozaman bazılarınız eşinizle iç çamaşırlarınızı falan bir makinayada atmıyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…