Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

Biz henüz evli değiliz canım, ne güzel seninki yıkıyormuş, benimki dinlemedi beni:KK1: birde bana biz evlenincede benden tiksinecenmi dedi:KK1:
Ya kızlar madem konu tiksinmeden açıldı, yatakta tiksinilmez demi:KK1: rahat olmak lazımmış, siz nasılsınız bu konuda, çok özür, biraz özel oldu ama:78:

ben hiç tiksinemiorm kocamdan walla..sewiyorm her halını :KK70: hele yatakta hıc tiksinmiorm :KK17:

şu yellenme konusuna gelınce ben hıc kocamdn öle bişe duymadm bende yapmam..bide biz 8 aylık ewlıyız bu sure boyunca hıc o ewdykn buyk tuwletıme cıkamadm..içndemi ögutuosn dio bana :KK60: ama çekiniorm napım :KK17:

ben evlenmeden bile eşimin çamaşırlarını elimde yıkadığımı bilirim kızlar. evine gidemiyodu ben de yurttta kalıyordum tabi iç çamaşırlarını çamaşır suyunda bekletmek gerek. hiç tiksinmemiştim o zaman da. oysa hala babamın da kardeşimin de çamaşırına elimi süremem. eldiven bile kullanıyorum ama yine bi başka adamın iç çamaşırını yıkamak garip bi duygu.

benim de igrenme huyum yoktur tabiki esim icin.
yerim icerim askim o benim :KK69:
ammaaa bir huyu varki seytan diyo al once 2 itekle 1 cek sonra dondur dondur firlat camdan asagiya kirilsin kafasi :84:
ne mi? agzini sapurdatiyor yemek yerken.
gebercem sinirden :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

ammaaa bir huyu varki seytan diyo al once 2 itekle 1 cek sonra dondur dondur firlat camdan asagiya kirilsin kafasi :84:

benimki de çayı bi höpürdetir her seferinde gıcık olurum yapma şunu derim ama alışmış bi kere:KK47:

Ben evli değilim ama sevgilim var hiç tiksinmiyorum ondan bardağını kaşığını herşeyini kullanırım. Canım o benim :))

ayy deli olduqum şeyydir bu benm..sinirden aglayabilirim okadar yanii :KK57: eşim şapurdatmaz ama bazen kaybedio kendını o an bi bakış yetio :KK60: :KK53:

ben hiç tiksinemiorm kocamdan walla..sewiyorm her halını :KK70: hele yatakta hıc tiksinmiorm :KK17:

şu yellenme konusuna gelınce ben hıc kocamdn öle bişe duymadm bende yapmam..bide biz 8 aylık ewlıyız bu sure boyunca hıc o ewdykn buyk tuwletıme cıkamadm..içndemi ögutuosn dio bana :KK60: ama çekiniorm napım :KK17:

koptum ya 8 aydır hala cekiniyormusun aslında bende cekinirdim ya insan zamanla alısır heralde:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy deli olduqum şeyydir bu benm..sinirden aglayabilirim okadar yanii :KK57: eşim şapurdatmaz ama bazen kaybedio kendını o an bi bakış yetio :KK60: :KK53:

gerci kiyamam bizimkinin burnunda sorun var et var.nefes alamiyorum agzimi kapatinca diyo.ben de bi kapat cigne bi nefes al diyorum.o da bi iskence.bazen kiyamiyorum.haa bi de burnu yuzunden horlamamiz da var o ayri bi sey zaten .valla hic acimiyorum tekmeliyorum yatakta.napiyim cocugu uyandircak.
ay benim de kocamin ne huylari varmis ya valla :85:

gerci kiyamam bizimkinin burnunda sorun var et var.nefes alamiyorum agzimi kapatinca diyo.ben de bi kapat cigne bi nefes al diyorum.o da bi iskence.bazen kiyamiyorum.haa bi de burnu yuzunden horlamamiz da var o ayri bi sey zaten .valla hic acimiyorum tekmeliyorum yatakta.napiyim cocugu uyandircak.
ay benim de kocamin ne huylari varmis ya valla :85:

canım ewlendıkten sora cok huyları cıkıo sorma :KK9: benm kocişte cok yorqn olduqu zamanlar horluo uyandırıorm horluosn dıorm bi düzelio ozaman :KK53: Allahtan uyandırdıqım için hıc kızmaz bana öper tmm der yatar tekrar canm benm :KK70:

yok benimkinin opmesine firsat kalmiyo.siddete magruz kaldigi icin uyku sersemi once bi kaplumbaga gibi kafasini kaldirip etrafa bakiniyo benim gozlerimi gorunce yan donup yatiyo yine :KK47:

yok benimkinin opmesine firsat kalmiyo.siddete magruz kaldigi icin uyku sersemi once bi kaplumbaga gibi kafasini kaldirip etrafa bakiniyo benim gozlerimi gorunce yan donup yatiyo yine :KK47:

Ayyy koptum alemsin yha :KK60::KK60: hakediolar ama bazen ohh ii yapıosn :KK53: arada bende çakıom bitane :KK60:

:KK1::KK1:kız zaten senin görüntü resminden belli baksana :KK1::KK1:
:78: çok aşıığızz ama napimmm:kk77: bide gelsydi askerden:KK45::85:

Tek çatal tek kaşıkla nasıl yiyorsunuz, biriniz yerken diğeriniz bekliyor mu..:26:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: yok canım birbirimizze tutuyoruz :KK70:
:KK1::KK1::KK1::KK1:
evlendiğinizde bulaşığınız az çıkar cansuer şimdi daha çok cicim aylarındasınız ondan :KK1:restourantta falan napıyosunuz çevreden size garip gözlerle bakmıyolarmı :26::26::KK53::KK53:

:KK66::KK66: bu cicim ayları sürebildiğince uzun sürsün ama:KK23:
restorantta falan değil canm mesela bize kahvaltıya geldiğinde ben gittiğimde:21: yani kalabalık olmıcak ortam. kalabalık olduğunda çok çekinirim zaten..
bulaşığımda inşallah az çıkar. hiç sevmem :KK70::KK51:

hani espiri bi yana tabiki sürekli böyle değiliz ama, birbirimzden tiksinmeyiz asla. inşallah hepde böyle devam eder. onun bardağıyla su içerim aklıma bile gelmez onun içtiği. :KK75:

X