- 27 Mayıs 2009
- 256
- 0
-
- Konu Sahibi ipektuncer
Biz henüz evli değiliz canım, ne güzel seninki yıkıyormuş, benimki dinlemedi benibirde bana biz evlenincede benden tiksinecenmi dedi
Ya kızlar madem konu tiksinmeden açıldı, yatakta tiksinilmez demirahat olmak lazımmış, siz nasılsınız bu konuda, çok özür, biraz özel oldu ama:78:
benim de igrenme huyum yoktur tabiki esim icin.
yerim icerim askim o benim
ammaaa bir huyu varki seytan diyo al once 2 itekle 1 cek sonra dondur dondur firlat camdan asagiya kirilsin kafasi :84:
ne mi? agzini sapurdatiyor yemek yerken.
gebercem sinirden
benimde biraz ses çıkar bişi içerken eşim sinir olur ama napim çıkıobenimki de çayı bi höpürdetir her seferinde gıcık olurum yapma şunu derim ama alışmış bi kere
benimki de çayı bi höpürdetir her seferinde gıcık olurum yapma şunu derim ama alışmış bi kere
geciriver bardagi tepesinden guzel arkadasim ben yapcam bigun benimkine Allah nasip kismet eder de onun da saf anina denk gelirse :82:
benim de igrenme huyum yoktur tabiki esim icin.
yerim icerim askim o benim
ammaaa bir huyu varki seytan diyo al once 2 itekle 1 cek sonra dondur dondur firlat camdan asagiya kirilsin kafasi :84:
ne mi? agzini sapurdatiyor yemek yerken.
gebercem sinirden
ben hiç tiksinemiorm kocamdan walla..sewiyorm her halınıhele yatakta hıc tiksinmiorm
şu yellenme konusuna gelınce ben hıc kocamdn öle bişe duymadm bende yapmam..bide biz 8 aylık ewlıyız bu sure boyunca hıc o ewdykn buyk tuwletıme cıkamadm..içndemi ögutuosn dio banaama çekiniorm napım
koptum ya 8 aydır hala cekiniyormusun aslında bende cekinirdim ya insan zamanla aslırı heralde:26:
ayy deli olduqum şeyydir bu benm..sinirden aglayabilirim okadar yaniieşim şapurdatmaz ama bazen kaybedio kendını o an bi bakış yetio
gerci kiyamam bizimkinin burnunda sorun var et var.nefes alamiyorum agzimi kapatinca diyo.ben de bi kapat cigne bi nefes al diyorum.o da bi iskence.bazen kiyamiyorum.haa bi de burnu yuzunden horlamamiz da var o ayri bi sey zaten .valla hic acimiyorum tekmeliyorum yatakta.napiyim cocugu uyandircak.
ay benim de kocamin ne huylari varmis ya valla :85:
yok benimkinin opmesine firsat kalmiyo.siddete magruz kaldigi icin uyku sersemi once bi kaplumbaga gibi kafasini kaldirip etrafa bakiniyo benim gozlerimi gorunce yan donup yatiyo yine
Ayyy koptum alemsin yhahakediolar ama bazen ohh ii yapıosn arada bende çakıom bitane
:78: çok aşıığızz ama napimmmkız zaten senin görüntü resminden belli baksana
Tek çatal tek kaşıkla nasıl yiyorsunuz, biriniz yerken diğeriniz bekliyor mu..:26:
evlendiğinizde bulaşığınız az çıkar cansuer şimdi daha çok cicim aylarındasınız ondanrestourantta falan napıyosunuz çevreden size garip gözlerle bakmıyolarmı :26::26: