Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

çatalı, kaşığı, bardağı, yediği yarım bıraktığı lokması her şeyini :)

çatalı, kaşığı, bardağı, yediği yarım bıraktığı lokması her şeyini :)

aynı ben..bi de çiğnediği sakızı ve bunları başka hiçbir kimseye yapamam..öğür öğür ölürüm yani o derece tiksinirim başkasından :) eşim ya o benim..eş-im, eş eş..benim tıpkım aynım..niye iğreneyimm

Bu topicte aşk sevgi pıtırcıkları doluştuk sanki
herkes eşine pek bi iyi maşallah allah bozmasın aşka geldik sanırım
Allah eşlerimizi bazılarımıza göre(kocişlerimizi) başımızdan eksik etmesin
kociş diince gülesim gelio bi topicte bi arkadaş peluş ayıları sever gibi gelio kociş dediğinizde diodu aklıma o geldi

Son düzenleme:
Bunun sevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum...

Alışkanlık gibi bişey bu...

Eşimde bende birbirimizin bardağından, çatalından, kaşığından, lokmasından yer içeriz...

Yemek yerken sevmediğim bişey olursa, ver bana der yer...

Ona yemek fazla gelir, benim sevdiğim yemek olur, afiyetle götürürüm....

Ama sevgiyle bağdaştırılamaz bişey bu, yapı meselesi...

Catalı, bıcagı tamam da.
Sakızı bana ters bıraz.
Esım benım sakızımı cıgner, ama ben onun sakızını cıgnemek ıstemem.

ay o kadar seviştikten ettikten sonra eşinin bardağını kaşığını kullansa ne kullanmasan ne

yabancı olsa neyse

sanırım tamamen alışkanlık

Aynen katılıyorum...
Başkasınınkini ben de kullanmam...
Ama eşiminkinde sakınca yok...

annemlerde yemek vaktı herkes sofraya oturur tam o sırada benım kuzucuk aglamaya baslar
ben onu susturup sofraya oturana kadar herkes coooktan doymus olur
ben sofraya oturunca annem sankı baska catal kasık yokmus gıbı
al bu benım kasıgım buda benım bardaım temız yanı deer
bende hııc ses etmeden yerımm anammmmmmm o benım ya tabıkı yerım
esas konuya donecek olursak:esımınde olsa catal kasık yerım yanıııı

Aynı bardaktan su içerim, sürahinin yanındaki bardağı ikimizde kullanırız, aynı yüz havlusunu da kullanırım, bunlara pek dikkat etmem, ama çatalını kaşığını genelde kullanmam. Hele sakızını hiç çiğnemem aynı diş fırçasını kullanabiliyor muyuz? evde herkesin ayrı diş fırçası olur değil mi? aslında kişisel kullanılan şeylere dikkat etmek lazım.

Son düzenleme:

çiğnediği sakızı yazacaktım da ıyy böö gibi tepkilerle karşılaşmıyım hadi insanları kötü duruma sokmıyım demiştim

Aynı bardağı kullanırım genelde eşimle.
Başkasıyla aynı bardağı kullanamam ben de, bazen eşiminkini bile kullanmam.
Bunun da bir sevgi göstergesi olduğunu düşünmüyorum.
Evde herşeyi aynı kullanınca daha mı çok sevmiş olucaz birbirimizi.
Nasıl rahat ediyorsanız öyle yaşarsınız eşiniz bile olsa ki, bu bardak olayı küçük bir ayrıntı.
Sevgi belirtisi de değil ayrıca.

evli değilim ama sevgilimle 6.yılımız ve onun kullandığı çatalı kaşığı ve aynı bardağı kullanıyorum.sakızını da çiğniyorum.hatta ağzından ağzıma verdiği şekeri bile yedim.hiç tiksinmiyorum yani.o da benden hiç tiksinmez aynı şeyleri yapıyo o da.aslında çok titiziz ikimizde.çok dikkat ederiz pisliği ve asla bi başkasının içtiği bardaktan su bile içmem.ama ondan hiç tiksinmiyorum.biraz iğrenç bir çift olabiliriz ama sevgi işte bu.onu çoookk seviyoruumm.ben onun elinde büyüdüm o yüzden çok bağlıyım onaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…