- 14 Haziran 2019
- 14.772
- 72.066
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Konudan bağımsız ama bahsettiğiniz siyasi görüşten bir insanla evli olmak bile tahammül edilemez. Bir de üstüne bu nedenle karısını “boşayacak” kadar da o görüşün holigani.emin olun toksiklikten o kadar uzak bir ilişkim var ki. esim iki kere söyledi bunu bakın konuda yazdığı halde tekrar tekrar söylüyorum. ve evet ben de bunu bir sorun olarak gördüm ve nasıl yaklaşayım bunun bir daha olmaması için diye konu açmışım. toksikmis ndjdj ne alakası var. cevremdeki herkesin imrenerek baktığı bir evliliğim var. evlilikten önce yaptığı davranışlar ilişkinin ilk 4 ayındaydı sonrasında tamamen kesti zaten bu davranışları yazmışım zaten neden inatla anlamıyorsunuz anlamadım. siz götürmediniz ne mutlu size. ben götürdüm ve evlendiğim andan beri bir an acaba mı demedim. tek bir olay yüzünden neden pişman olayım kaldı ki esim sükür ki oturup konusabileceğim ve laftan anlayan, beyni olan ve düsünen birisi. evet sinirliyken çıkmış ağzından ve asla kabul etmiyorum bu tavrını. ama siz sırf bu sebeplerle boşanıyorsanız helal olsun ne diyeyim kdjd ben evliliğime değer veriyorum ve bu kadarcık bir şeyle sallanmasına izin vermiyorum diyelim. ama tabii ki esim tavırlarını düzeltmek zorunda. tekrarı olursa kimse sürekli böyle bir seyle yasayamaz zaten. esim su an bunun farkında, pişman ve tekrarlanmayacağına söz veriyor. benim için yeterli geldi ve memnun etti. sizi memnun etmek gibi bir amaca hizmet etmek gibi bir cizyonu yok evliliğimizin şükür ki. ve 29 yasimdayım. emin olum sizin “olgun” ilişkilerinizi ben 18imden beri yasiyorum. en iyisini bulduğum için evlendim içiniz rahat olsun.
Yani bu durumdaki bir evliliği, bir adamı da istediğiniz kadar “imrenilecek” görün övün. Yok yani olmaz. Şahsen ben size de evliliğinize de üzüldüm. Karısına bu sebeple o kelimeyi söyleyecek kadar sığ bir adam. Yaşlanınca telefonunu göster yieenim diyecek potansiyel var adamda. Siz bu adamı isterseniz kanatsız melek diye sayfalarca övün. Gerçek profili ortada