- Konu Sahibi Lady Guinevere
Ben o konular üzerinden söylemiyorum. Anlattığınız üzerinden. Yani eşinizin saçma sebeplerden boşanırım demesi konusu. Bu konudaki eleştirileri de pek kabul etmemişsiniz, fazla alıngan olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü eşinizin yaptığı büyük bir şey. Napayım boşanayım mı falan yazmışsınız ama hayır. Bunun büyük bir şey olduğunun farkında olun sadece. Eşinize bunu fark ettirin çünkü bahsettiğiniz o harika evlilikle eşinizin o sözü asla bağdaşmıyor.tamam o zaman anlattığım kadarına yorum yapın. çıkarım yapmayın. burda madem öyle konular var demek ki yazıyorlar bunları dimi dayak yedim vs diye? benim yazdığım olay belli. ki olduğu gibi anlatmısım. demek ki dövse dövdü de dermisim. ama dememisim. esimin iyi biri olduğunu anlatmaya çalışmıyorum. ya da siz esimi iyi biri olarak görün diye bir cabam da yok. sadece konudan uzaklaşıp saçma sapan çıkarımlar yapıldı esimle ilgili ben de bunların temeli olmadığını, yanlış çıkarımlar yapıldığını söylüyorum. o zaman “esin sana ekonomik siddet uyguluyor blah blah blah” denince hmm evet siz öyle düsündiüyseniz evet uyguluyordur mu diyeyim? olmayana hayır öyle değil esim söyle söyle biri dedim. savunmadım. kocamı satmaya gelmedim ben buraya