Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

kocişim dışında kimsenin ne bardağını ne catalını kullanamam.. kendi annemin kadeslerimin bile..

ben annemin babamın kardeşimin yarım suyunuda içerdim çatal kaşığınıda kullanırdım taa ki annem başkasıyla evlenene kadar sonra babamda evlendi ne bilim başkalarıyla evlendiler onlarla öpüşüyorlar falan diye artık onların şeylerinden tiksinmeye başladım. kardeşimden tiksinmiyorum ama. eşiminde çatal kaşığını kullanırım. ama bi yere kadar. o da benimkilerden tiksinmez. lisede bi arkadaşım vardı sınıftan serdar isminde benim elimdeki gofreti istedi bende vermem dedim zorla almaya çalıştı bende gofretin heryerini yaladım alamasın diye hadi al ye dedim çocuk aldı yedi iğrençlik bu da :))

biz sofrada bile tek bardak kullaniriz yemeklerde 8 yildir bu böyle
geceleri komidinin üzerinde kocaman bir bardak suyumuz olur gece boyunca bir o icer bir ben catalini bicaginida kullanirim hicte tiksinmem öpüp kokladigim adamdan asla igrenmem
ama bazi insanlarin böyle takintilari var iste annem mesela degil babamin 1 yasindaki torununun bardagindan icmez bazen takiliriz anne bizden igreniyormusun diye

bende kaşığından yerim aynı bardaktan içerim hatta biz birbirmizden su isteyince kesin üstünden bir yudum alır bakışır sevgimi kattım deriz birbirimize bu bizim için çok güzel geliyo benide onuda mutlu ediyoo

Ailemden kimsenin ağzından bir şeyi yemem ben de.
Ama çok aşık olduğum bir erkeğin ağzından çıkardığını bile yerim, kesinlikle iğrenmem.
Ama deli manyak aşık olmam gerek.
Ve tabi ki durduk yere kaşığını, çatalını kullanmam.
Ya da çok pis bir bardaksa ona da dokunmam.
Sevmediğim bir yiyecekse yine ortak çatal kaşık kullanmam, diş fırçasını kullanmam.

hic tiksinmem askimda tiksinmez henüz evli degiliz ama sözlüyüz birbirimizin tabagindan bardagindan iceriz, disarda gezdigimizde 1 sise su varsa yanimizda onuda beraber iceriz hata birbirimizin disfircasini bile kullaniriz:) igrenclikse ozaman biz igrencizzzz askim benim yaaa hicbirseyden tiksinmem :) herseyimzi paylasiriz biz canim o benimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy burdakileri okuyuncaa ben cok garibim galibaa
herşeyini kullanırım oda benimkini kullanır bardak çatal kaşık farketmez,hatta ben baazen çigneyecegim sakızı ona veririm önce aşkım sen bi çigne önce o zaman daha tatlı oluo ddie
hatta onun agzından bile alırım yani igrencimm ben igrencimmm

Ben de evlenmeden önce ablamla bile aynı çatalı kaşığı kullanmazdım. Şimdi eşimle kullanıyorum. Bardak kullanılıyor da çatal kaşık nadir. Ama kullanıyoruz

bende tiskinmem hatta eliyle bile yemek yedirir sonucta esimle ayni yatagi ömrümü paylasiyorum hayat arkadasim benim

bende tiskinmem hatta eliyle bile yemek yedirir sonucta esimle ayni yatagi ömrümü paylasiyorum hayat arkadasim benim

Dimi ya en özelini yaşadığın insanla,bardağı,çatalı paylaşmamak çok saçma geliyor bana. öpüşürken bişey yok da bardak kullanırken mi olacak

ben evli değilim ama eğer evli olsaydım yapamazdım.. hatta aynı çarşafta yatmak falan içim kaldırmıyor...

ben evli değilim ama eğer evli olsaydım yapamazdım.. hatta aynı çarşafta yatmak falan içim kaldırmıyor...
Yok artık canımm:))) hatta ayrı yatın...
katiliyorum sana sonucta dedigin dogru ozaman herkesin isine geliyo tabiii
Heeheee doğru dedin

hayir yani ben gercekten anlamiyorum nedendir tiskinti hee olur baskasinin bende kullanmam ama esim olunca durum degisir canim benim yaa

Dedim ya ennn özelini o insanla yaşıyorsun,tabiki normal bu.Zira ben de bir başkasından asla kullanmam ama eşim söz konusu olunca

Kusura bakmayın ama sizi dünyaya getiren insanların bardağından çatalından yiyip içemiyorsunuz ki onlar sizin canınız kanınız şu an yaşıyorsanız bu onların sayesindedir ve siz onlardan iğreniyormusunuz ki içtikleri bardaktan içemiyorsunuz kocanız olacak kişi elin adamı değil mi nasıl ananızdan babanızdan daha can olabilir ki o size bir gün size Allah göstermesin bişey olursa yanacak olan kişi anne babanızdır kocanız da üzülür ama bir müddet sonra başka kadına gider bu böyledir. Gene de ben yanlış anlamışsam kusura bakmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…