Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

Kızım bana bak, oraya gelirsem ceza alıcam falan diye düşünmem şapur şupu yalayarak öpreim seni haaa...

Benim için sorun yok, ben sevdiklerimin yalamalarına da tepki vermem. (Aman yanlış algılanmasın :86: )
Bizim de dilimiz armut toplamaz heralde. Ama ben yaladığımda (yanağını filan yani, hay ben bu Türkçe'nin) sen üstüme kusarsan nolucak? Bizim de elimiz armut toplamaz heralde. Alır kocanın bardağıyla sana zorla su içiririm. Sadistliğin son noktasındayım di mi

ne annemin,ne babamın,ne kardeşlerimin bardağından su içmedim,çatalı kaşığını kullanmadım..

ama eşimden çekinmiyorum nedense

senin durumunda tabi ki sevip sevmemekle alakası yok,bence gayet de normal,her insan aynı olacak

diye bir kaide yok..bence sen değil eşin abartmış canım

böyle bir sevgi gösterisi olamaz...

Hım, o kadarını kullanır mıyım bılmem ama, esım kel denılebılecek duzeyde oldugu ıcın tarak sorunumuz olmuyor dıyebılırım.

Bizde bazen yemek yerken birbirimize yediklerimizden veriyoruz, bardağından su içiyorum yeri geldiğinde.
Ama kızlar benim huylandığım tek nokta var, wcden sonra elini yıkamayınca ben gıcık oluyorum sizde huylanıyormusunuz ben gibi hatta bugün aşkım sen ellerini yıkamıyormusun dedim

Henüz evli olmadığım için bilmiyorum ama sanırım kişisel eşyaları ortak kullanamam yani ailemle ayrı ayrı kullandığıma göre herhalde onunla da ayrı kullanırım. Ama onun dışında sonuçta kendi çatalından bana uzattığı lokmayı da geri çevirmem yani :)

evet bundan bende tiksinirim

Ama kızlar benim huylandığım tek nokta var, wcden sonra elini yıkamayınca ben gıcık oluyorum sizde huylanıyormusunuz ben gibi hatta bugün aşkım sen ellerini yıkamıyormusun dedim

aaa bunu kaldıramam işteee umarım öyle birşey yapmaz nişanlım :)

Benim eve girer girmez ellerini sabunlayıp, üstünü değiştiren, gerekli ise duşunu alan, dişini fırçalamadan koynuma gelmeyen bir eşim var.

Buna rağmen aynı bardaktan içmekten uzak duruyorsam, wc'den sonra ellerini yıkamasa o ellerine çamaşır suyu dökerdim sanırım..

Ama birçok erkek bunu yapıyor ne yazık ki.. Bizim şirkette belli mesela erkeklerden kimler wc'den sonra el yıkamıyor..

Belli ama malesef ellerini uzattıklarında geri çeviremiyorsunuz..:26:

herkesin orası kendine canım bane ne isteyen göstertsin isteyen saklasın

Eşinle öpüşürken adamı tokat manyağı mı yapıyorsun? Her öpücükte mikrop takıntısı yüzünden bir tokat mı sallıyorsun? Hiç sanmam, yoksa şu an ikinciye hamile kalamazdın heralde. Madem öyle bardağından içeceğin zaman da kapat gözlerini, öpüşüyormuşsunuz gibi düşün, konsantre ol ve iç. Abartıp fazla ilerisini düşünürsen de bir sigara yakarsın üstüne. Süper olur. Bana dua etmeyi de unutma. Bu gün çok yaratacıyım

SON GÜNLERDE AÇILAN EN İLGİNÇ KONU TEBRİKLER GÜLMEYE İHTİYACIM VARDI.yORUMLAR HARİKA

Arada bir böyle light ve matrak konularla sters atmaya ihtiyacımız var..

O değil de, ben asıl başka konu açacaktım, fikir almam lazımdı, o kaynayacak şimdi. Hemen açıyorum ve cidden yardıma ihtiyacım var. Orayada bekliyorum fıstıklar.:86:

Hiç sorma, bizim burdakiler, hatta patronumda dahil, ellerini yıkamıyorlar. Ellerinde evrak almaya, aynı kalemi tutmaya sinir oluyorum, hemen ellerimi yıkıyorum. Bunun için psikologa bile gittim bana umursama diyor ama nerde.
Allah zaten sevmediğini başına verirmiş. Benimki elini yıka dediğim halde yıkamadı ya

Seni Allah bildiği gibi yapsın e mi..
Bardakla öpüşüyor gibi yapayım hımm..

Çatlıyorum şu an gülmekten. Çok tatlısın sen ya..

Yorum başına 5 TL'ni alırım

Aynı durum bendede war eşimin kaşıqınıda kullanırım bardaqınıda.. ama bazen öle çıkıo wcden deli edio beni git bakım diorm ellerini yıka hemen,,çocuk qibi benm kocam yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…