- 23 Mart 2010
- 2.968
- 31
-
- Konu Sahibi ipektuncer
Hiç sorma, bizim burdakiler, hatta patronumda dahil, ellerini yıkamıyorlar. Ellerinde evrak almaya, aynı kalemi tutmaya sinir oluyorum, hemen ellerimi yıkıyorum. Bunun için psikologa bile gittimbana umursama diyor ama nerde.
Allah zaten sevmediğini başına verirmiş. Benimki elini yıka dediğim halde yıkamadı ya
Arada bir böyle light ve matrak konularla sters atmaya ihtiyacımız var..
O değil de, ben asıl başka konu açacaktım, fikir almam lazımdı, o kaynayacak şimdi. Hemen açıyorum ve cidden yardıma ihtiyacım var. Orayada bekliyorum fıstıklar.:86:
Aynı durum bendede wareşimin kaşıqınıda kullanırım bardaqınıda.. ama bazen öle çıkıo wcden deli edio beni git bakım diorm ellerini yıka hemen,,çocuk qibi benm kocam yha
Yorum başına 5 TL'ni alırım
evet bundan bende tiksinirim
Benim için sorun yok, ben sevdiklerimin yalamalarına da tepki vermem. (Aman yanlış algılanmasın :86: )
Bizim de dilimiz armut toplamaz heralde. Ama ben yaladığımda (yanağını filan yani, hay ben bu Türkçe'nin) sen üstüme kusarsan nolucak? Bizim de elimiz armut toplamaz heralde. Alır kocanın bardağıyla sana zorla su içiririm. Sadistliğin son noktasındayım di mi
buna ben de katlanamam canım o kadar da değil:) hatta hatırlatırım elini yıkadın mı aşkmı diye
madem konu uzadı bi tiksindirici şey daha anlatıyım size kızlar. bugün 15 gündür arazide çadır hayatı yaşayan ve eve muhtemelen leş gibi gelecek olan eşimi nası dezenfekte etsem diye düşünüyorumumarım bitlenmemiştir
bi saat keselesem, sonra sıcak suda bekletsem, buhar banyosuna mı soksam?
sen şimdiye kadar bana her yorumuna, her yardımına para alsaydın soyup soğana çevirmiş olman lazımdı beni..
çok erotiğim, soymak falan, tööbe de kız..
Birşeyi çok merak ediyorum.Mutlaka görmüşünüzdür.Erkekler kafalarını kaşıdıktan sonra,yada kulağı kaşınmışsa falan kulağını kaşıdıktan sonra nedense ellerini burunlarına götürüp birde kokluyorlar.Dikkat ettim kaç erkek aynısını yaptı.Ne anlıyorlar acep bu fiili hareketten??Midenizi bulandırdıysam özür şimdiden ama cidden çok gördüm böyle yapanı.Çaktırmadan kokluyorlar
Hamileliğin libidoyu yükselten dönemindesin demek. Her türlü müstehcen ifadeyi ard arda kullandın zaten. Yok yalamaktır, yok soymaktır vs. vs. Ara istersen eşini, "ampul patladı kocacığım, gelip değiştirir misin, bak gel yeter ki bardağından bile içerim" de. Bırak beni yaa, düş yakamdan arkadaş, bu ne!
Birşeyi çok merak ediyorum.Mutlaka görmüşünüzdür.Erkekler kafalarını kaşıdıktan sonra,yada kulağı kaşınmışsa falan kulağını kaşıdıktan sonra nedense ellerini burunlarına götürüp birde kokluyorlar.Dikkat ettim kaç erkek aynısını yaptı.Ne anlıyorlar acep bu fiili hareketten??Midenizi bulandırdıysam özür şimdiden ama cidden çok gördüm böyle yapanı.Çaktırmadan kokluyorlar
Yeni konunu bekliyoruz İpek'cimmmmmmm
seni alkışlarla yaşatmak istiyorum gerçekten, bravvvoo..
Kulağını kaşıdıktan sonrasını görmedim, ama benim eski sevgilim, kendisi kafasını kaşıyınca koklardı. Ben ona has bir tik diye düşünürdüm hep. Demek genel bir davranış.
Ama benim eşimde, erkek kardeşimde, babamda falan hiç rastlamadım. Sadece o kişide görmüştüm.
Kesinlikle bu sıra öyle bir durumum var..
Ama ampul patladı desem, ben işteyim daha nasıl olacak??
Üff aklıma koydun işte..