Eşinizin bardağını, kaşığını kullanır mısınız..

Malesef el yıkamayanlardan biri benim de patronum..
Beni de tiksindiriyor, ama çaresiz kalıyorum tabi.
Bu ara rahatım hamileyim diye, el vermiyorum kimseye.

Bir de bu adam Amerika'larda okumuş gelmiş, gerçi onlar bizden daha pis.

evet bundan bende tiksinirim

buna ben de katlanamam canım o kadar da değil:) hatta hatırlatırım elini yıkadın mı aşkmı diye

madem konu uzadı bi tiksindirici şey daha anlatıyım size kızlar. bugün 15 gündür arazide çadır hayatı yaşayan ve eve muhtemelen leş gibi gelecek olan eşimi nası dezenfekte etsem diye düşünüyorum umarım bitlenmemiştir

bi saat keselesem, sonra sıcak suda bekletsem, buhar banyosuna mı soksam?

sen beni bugün çok güldürdün, valla gece rüyama giricen..

bu arada yoo hayır, beni herşeyle tehdit et, ama kullanılmış bardakla su içirme nolurr..

Birşeyi çok merak ediyorum.Mutlaka görmüşünüzdür.Erkekler kafalarını kaşıdıktan sonra,yada kulağı kaşınmışsa falan kulağını kaşıdıktan sonra nedense ellerini burunlarına götürüp birde kokluyorlar.Dikkat ettim kaç erkek aynısını yaptı.Ne anlıyorlar acep bu fiili hareketten??Midenizi bulandırdıysam özür şimdiden ama cidden çok gördüm böyle yapanı.Çaktırmadan kokluyorlar

Ben de bardak konusunda hassasım. Mümkün deil icemem baskasının bardağından :) Yani söz konusu bardak olunca eşim bile başkası olabiliyor :))) Çatalından kaşığından yerim ama bardak asla

Bu konida hassasum :)

iyi bir kese ister, kesin..
keseden sonra temizlenir merak etme, bişeyciği kalmaz.

sen şimdiye kadar bana her yorumuna, her yardımına para alsaydın soyup soğana çevirmiş olman lazımdı beni..

çok erotiğim, soymak falan, tööbe de kız..

Hamileliğin libidoyu yükselten dönemindesin demek. Her türlü müstehcen ifadeyi ard arda kullandın zaten. Yok yalamaktır, yok soymaktır vs. vs. Ara istersen eşini, "ampul patladı kocacığım, gelip değiştirir misin, bak gel yeter ki bardağından bile içerim" de. Bırak beni yaa, düş yakamdan arkadaş, bu ne!

seni alkışlarla yaşatmak istiyorum gerçekten, bravvvoo..

Kulağını kaşıdıktan sonrasını görmedim, ama benim eski sevgilim, kendisi kafasını kaşıyınca koklardı. Ben ona has bir tik diye düşünürdüm hep. Demek genel bir davranış.

Ama benim eşimde, erkek kardeşimde, babamda falan hiç rastlamadım. Sadece o kişide görmüştüm.

Kesinlikle bu sıra öyle bir durumum var..
Ama ampul patladı desem, ben işteyim daha nasıl olacak??

Üff aklıma koydun işte..

Şimdi kusucam Cidden iğrenç...

ay çok güldüm size nelere dikkat etişsiniz, benden daha huylusuda varmış demekki

ıykkkk
2 sene 3 aylık senelik evliliğimde eşimin bir kere burnunu karıştırdığını görmedim
gaz yanımda asla çıkarmaz ki bundan çok iğrenirim eşimde bende hiç yapmadık.bu konuda çok katıyım

ayyy ben hiç görmedim böyle bişey inş da görmem içim bi fena oldu

Allahtan bende kardeşimde eşimde falan görmedim..Ama işyerinde yada dışarda çok gördüm.Hepte bana denk geliyor ıyyyyyğğ midem kalktı.Hatta bir kız arkadaşım vardı o da aynısını yapmıştı neyseki artık görüşmüyorum

Kesinlikle bu sıra öyle bir durumum var..
Ama ampul patladı desem, ben işteyim daha nasıl olacak??

Üff aklıma koydun işte..

Ofisin ampulü de, ofise gelsin, odanda . Daha fantastik olur.
Sana öneri sunucam diye ben fena oldum. Aaa kapat lütfen konuyu, olan var olmayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…