- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.361
Bende hiç almadım elime gırgır :) söylediğin şey beni de düşündürüyor ama üniversiteye uzak bi yere yollarım. Yani 1 2 saat :)) annemle babamı çok basmisimdir. Eden bulur derler :) aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .Ay hadi küçükken neyse, büyüyünce nasıl oluyor o iş. En sevmediğim şey birinin evde olduğunu bilmek. Hiç gırgırlamadım desem yeridir. Bir elin parmağını geçmez
Yok değilim,eşime kalsa iyisin diyor,ama o hep öyle der,kanmıyorum,başlayacağım aklımın yattığı birine...Arastiricam gel ki beraber yapak bi diyet bari gaza getirir zayıflarızohhh fit oluruz tabi sen zayifcik bişey değilsen
Nerde nasil ne zamanBiz spor yapıyoruz gel
:d ya amcamsanOhaaa uyuyan kocan nasil yazcak sana lennn kadındaki kurguya bak sen
Gel amcana yawrummmm:d ya amcamsan
Bende resmen aldı gidiyor başını dur demek lazımYok değilim,eşime kalsa iyisin diyor,ama o hep öyle der,kanmıyorum,başlayacağım aklımın yattığı birine...
Bu öyle birşey değil ..ilk evreyı atlatırsan çok rahat yapıyorsunIşte bende istikrar yok yaaa dayanamiyorun açlığa iki gün yapıp bırakıyorum diyeti
Kız yani gerçekten gırgır yapmadım, şeyi kastetmiştimBende hiç almadım elime gırgır :) söylediğin şey beni de düşündürüyor ama üniversiteye uzak bi yere yollarım. Yani 1 2 saat :)) annemle babamı çok basmisimdir. Eden bulur derler :) aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .
Kız aklıma girme yeter uyucam ben amcanda değilim babanda kocanda bak profildekiler tamamı gerçek hem sen karadeniz ben egeliyim bacım has egeliyim:d ya amcamsan
Bakacam yarın kesin thank youuu bebisBu öyle birşey değil ..ilk evreyı atlatırsan çok rahat yapıyorsun
Wuuuuu çok sert :) bana başka şeyler hatırlattın :) kocama gidiyorum benKız aklıma girme yeter uyucam ben amcanda değilim babanda kocanda bak profildekiler tamamı gerçek hem sen karadeniz ben egeliyim bacım has egeliyim
Hadi baş baş kızlar,yatağım ısınmıştır,öteye yuvarlayıp adamı,yatayım...Kız aklıma girme yeter uyucam ben amcanda değilim babanda kocanda bak profildekiler tamamı gerçek hem sen karadeniz ben egeliyim bacım has egeliyim
Yarın konuşcaz bu konuyu sana iyi geceler çok yanaşma adamın yanınaWuuuuu çok sert :) bana başka şeyler hatırlattın :) kocama gidiyorum ben
Iyi geceler canımHadi baş baş kızlar,yatağım ısınmıştır,öteye yuvarlayıp adamı,yatayım...
Wuuuuu yikildim gülmekten .ama ben tam iş üzerinde basıyordum :) hiç gırgır yapmadım derken ben gerçek anlamdaki girgirdan bahsediyorum .sen ilişki mi yaşamadın hiç yoksa uykum geldi de ben mi yanlış anlıyorum :))))Kız yani gerçekten gırgır yapmadım, şeyi kastetmiştim
Ohoooo üniv. Gelene kadar yine büyükler değişen ne.
Ben hiç basmadım he bir kere basmıştım yastık almaya girdim odaya , bi baktım babam yatakta oturuyor. bu adam nie oturuyor acaba dedim çıktım. İyi ki ışığı açmamışım
PekiYarın konuşcaz bu konuyu sana iyi geceler çok yanaşma adamın yanına
Kız Allah iyiliğini versinWuuuuu yikildim gülmekten .ama ben tam iş üzerinde basıyordum :) hiç gırgır yapmadım derken ben gerçek anlamdaki girgirdan bahsediyorum .sen ilişki mi yaşamadın hiç yoksa uykum geldi de ben mi yanlış anlıyorum :))))
Uykudan kör olduysam demekKız Allah iyiliğini versin
Elime gırgır alıp adamın karşısında gırgır yapmadım. Birileri varken de evde o işi de yapmışlığım yoktur dedim