esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Ay hadi küçükken neyse, büyüyünce nasıl oluyor o iş. En sevmediğim şey birinin evde olduğunu bilmek. Hiç gırgırlamadım desem yeridir. Bir elin parmağını geçmez
Bende hiç almadım elime gırgır :) söylediğin şey beni de düşündürüyor ama üniversiteye uzak bi yere yollarım. Yani 1 2 saat :)) annemle babamı çok basmisimdir. Eden bulur derler :) aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .

Kız yani gerçekten gırgır yapmadım, şeyi kastetmiştim
Ohoooo üniv. Gelene kadar yine büyükler değişen ne.
Ben hiç basmadım he bir kere basmıştım yastık almaya girdim odaya , bi baktım babam yatakta oturuyor. bu adam nie oturuyor acaba dedim çıktım. İyi ki ışığı açmamışım

Wuuuuu yikildim gülmekten .ama ben tam iş üzerinde basıyordum :) hiç gırgır yapmadım derken ben gerçek anlamdaki girgirdan bahsediyorum .sen ilişki mi yaşamadın hiç yoksa uykum geldi de ben mi yanlış anlıyorum :))))

Kız Allah iyiliğini versin
Elime gırgır alıp adamın karşısında gırgır yapmadım. Birileri varken de evde o işi de yapmışlığım yoktur dedim

Kız Allah iyiliğini versin
Elime gırgır alıp adamın karşısında gırgır yapmadım. Birileri varken de evde o işi de yapmışlığım yoktur dedim
Uykudan kör olduysam demek 4 saatlik uykuyla duruyordum .
Bırak gırgır yapmamayı ,evde gırgır bile yok lazım olmadı bugüne kadar ama bugünden sonra olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…