esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Benim en buyuk hayalimde. Evlenip kocama fingirdicem felan derdim l :KK45: oylede oldu. İsten gelir kapisini acarim terligini veririm operm koklarim. Azcik fingirderim. Dizine otururum. Yaninda giyinir soyunurum. Aslnda her kadin isveli cilveli bence. Yapbilrsn. :KK55:

bence kişiden kişiye değişebilecek şeyler bunlar.
Mesela ben sabahları hep güzel giyinimli ve makyajlı olduğum için, eşim akşamları pijamayla makyajsız görünce çok mutlu oluyor. çözemedim gitti. o yüzden ona süslenip püslenip dantelli gecelikler giymek sökmüyor :işsiz:
bir de aranızdaki iletişim önemli cilve için. eşin hangi hareketine güler mesela? ara ara onu yapabilirsin. sevdiği şeylerden yola çıkmak zorundasın.

Ben de yazayım aslında ben işveli cilveli değillim keşke olabilsem genelde odunumdur. Ama banyoya gireceğim zaman yatak odasında onun önünde soyunurum sonra önümü falan kapatıp aa bakma sakın bakma diye kızarım tabi adam baya güler, sapık mısın ne bakıyosun kapat yüzünü vs derim. Sonra banyoya gider sıcak suyu açarımm eşimin yanına dönüp derim ki şimde ben yalnız mı banyo edeceğim bir başıma :KK71:
Tabi uçarak gelir böyle işte...

Adama bağlı kimi paçalı don şalvar istiyo kimi gecelik Jartiyer istiyo önce eşini tanıyıp sevdiği beğendiği şeyleri öğrenmek lazım bu tarz şeyler karşılıklı birbirini tanimadan olmuyo cinsellik bile öyle açık olacaksın bam bam bam:silah: :KK8::KK8::KK31:

Kız yani gerçekten gırgır yapmadım, şeyi kastetmiştim :KK70:
Ohoooo üniv. Gelene kadar yine büyükler değişen ne.
Ben hiç basmadım he bir kere basmıştım yastık almaya girdim odaya , bi baktım babam yatakta oturuyor. bu adam nie oturuyor acaba dedim çıktım. İyi ki ışığı açmamışım :olamaz:
:KK70::KK70:Allah iyiligini versin safmiyim neyim

Bende saf saf dudunuyorum niye yatakta oturuyo diye bi utandim :KK22:seni dusunemiyorum bile ben 3 ay yan yana gelmezdim herhalde

:KK70::KK70:Allah iyiligini versin safmiyim neyim

Bende saf saf dudunuyorum niye yatakta oturuyo diye bi utandim :KK22:seni dusunemiyorum bile ben 3 ay yan yana gelmezdim herhalde
Ay alıntını tesadüf gördüm he bana bildirim gelmedi o_O

Ben anlayınca üstünden çok zaman geçmişti be canım :KK53: Zlmsltn sen miisin :KK53:

X