- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.381
Mune abla gırgır yapan smile istiyoz bak kadin temizlik kovasiyla anlatiyo kadincagiz gırgıri.Güzel ! Amacına ulaştığına göre kalk şimdi iki gırgır yap
Mune abla (etiketlemeyi beceremedim..)gırgır yapan smile istiyoz bak temizlik kovasiyla anlatiyo kadincagiz gırgıri.Güzel ! Amacına ulaştığına göre kalk şimdi iki gırgır yap
Ahahahha ben de hep derim ki kocalar eşlerini ısıtmak için vardır kocaların görevi budur, ama çok hoşuna gider bunu dememUsudum gel isit diyorum. Baska da pek cilve yapmam. Esim de niyetliyse isitir. Niyeti yoksa ben de usuyorum der
+1000000Ay bu konuya ne zaman girsem gırgır esprisi yetheer diye bağırmak istiyorum
Kız yani gerçekten gırgır yapmadım, şeyi kastetmiştim
Ohoooo üniv. Gelene kadar yine büyükler değişen ne.
Ben hiç basmadım he bir kere basmıştım yastık almaya girdim odaya , bi baktım babam yatakta oturuyor. bu adam nie oturuyor acaba dedim çıktım. İyi ki ışığı açmamışım
Bende gırgır deyince konudan da mütevellit, yerleri gırgırlıyorum ayağına eşine poz vermeyi anladımAllah iyiligini versin safmiyim neyim
Bende saf saf dudunuyorum niye yatakta oturuyo diye bi utandimseni dusunemiyorum bile ben 3 ay yan yana gelmezdim herhalde
Aynennn anladiginiz gibi yanlis bisey anlamamissinizBende gırgır deyince konudan da mütevellit, yerleri gırgırlıyorum ayağına eşine poz vermeyi anladım
Doğru,tam onu kastediyor muzip arkadaşlarBende gırgır deyince konudan da mütevellit, yerleri gırgırlıyorum ayağına eşine poz vermeyi anladım
Buyrun benim
Biz girgirlarimizla mutluyuz kızlarAy bu konuya ne zaman girsem gırgır esprisi yetheer diye bağırmak istiyorum
Siz mutlusunuz da benim girgiriyede senlik vaaaaaar diyesim geliyor
Ay alıntını tesadüf gördüm he bana bildirim gelmediAllah iyiligini versin safmiyim neyim
Bende saf saf dudunuyorum niye yatakta oturuyo diye bi utandimseni dusunemiyorum bile ben 3 ay yan yana gelmezdim herhalde
Napsın kadınlarSiz mutlusunuz da benim girgiriyede senlik vaaaaaar diyesim geliyor