- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.341
Dukan diyeti deneyimlerimiz var kk da orayı oku muhakkak .güzel tavsiyeler var .yada netten bir araştır önce ,kafana yatarsa başla .Vallahi bana hiç birşey katmadı kızzzz gerçekten dümdüz bişeyim ben bide kilo vermem lazım şimdi okudum sende vermişin herhal taktik ver bakam nasil verdin
Evet canım yok, gırgır yapmaya vaktim kalmaz diye yapmıyorumBebis yoktu dimi sende
Kirpiklerim ağrıyor zaarCanım istemiyo de sen şuna :) yoğsam şimdiye dürtmüstün herifi "kalk len ayı ,iki film çevirelim " diye :)))))
Işte bende istikrar yok yaaa dayanamiyorun açlığa iki gün yapıp bırakıyorum diyetiDukan diyeti deneyimlerimiz var kk da orayı oku muhakkak .güzel tavsiyeler var .yada netten bir araştır önce ,kafana yatarsa başla .
Aaa olur mu :) bebeler olunca daha atraksiyonlu oluyor gırgırEvet canım yok, gırgır yapmaya vaktim kalmaz diye yapmıyorum
O sizin evde öyleAaa olur mu :) bebeler olunca daha atraksiyonlu oluyor gırgır
Atcam bi ara kirpiklerimin fotosunu :) Acirsin halimeKirpiklerim ağrıyor zaar
Gizli saklı yaptığın daha çok haz veriyorO sizin evde öyle
Ben seni çok merak ettim zati sen komple fotoyu gönder bağaaAtcam bi ara kirpiklerimin fotosunu :) Acirsin halimeinanırsın o zaman ağrısına :) başım agiriyo git ten daha mantıklı bir sebep
Git git ,uyandırma bari rahat durKizlarr saat olmuş bir buçuk siz daa yatmayı düşünmüyorsanız gidim kocamin yanına yatim ben dün gece sarilmadan uyuduk zaten
Evet ya,dukan diyeti nedir,duymuşluğum var da,ciddiye almamıştım hiç...Vallahi bana hiç birşey katmadı kızzzz gerçekten dümdüz bişeyim ben bide kilo vermem lazım şimdi okudum sende vermişin herhal taktik ver bakam nasil verdin
Yok uyucam ben uğraşamam şimdi onla 1 saatGit git ,uyandırma bari rahat duruygunsuz saatler :))))
Komple foto işi sonra :) ya kocamsanBen seni çok merak ettim zati sen komple fotoyu gönder bağaa
Aaa olur mu :) bebeler olunca daha atraksiyonlu oluyor gırgır
Süper bir diyet araştır mutlakaEvet ya,dukan diyeti nedir,duymuşluğum var da,ciddiye almamıştım hiç...
Arastiricam gel ki beraber yapak bi diyet bari gaza getirir zayıflarızEvet ya,dukan diyeti nedir,duymuşluğum var da,ciddiye almamıştım hiç...
Hem nasıl,fırsat kollamacaAaa olur mu :) bebeler olunca daha atraksiyonlu oluyor gırgır
Ohaaa uyuyan kocan nasil yazcak sana lennn kadındaki kurguya bak senKomple foto işi sonra :) ya kocamsanönce bi güven ortamı yaratalım
Biz spor yapıyoruz gelArastiricam gel ki beraber yapak bi diyet bari gaza getirir zayıflarızohhh fit oluruz tabi sen zayifcik bişey değilsen