- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.321
Sen gırgırla benden iş çıkmaz bu gece daki sakın uzandım gırgır falan yapamam yapsam görecek kimse yok adam kükrüyorYav bakiyorum da hep burdasiniz, az gidin evi girgirlayin kizlar
Yok canim benimde girgir mirgir yok , girgirlik havamda da degilim zatenSen gırgırla benden iş çıkmaz bu gece daki sakın uzandım gırgır falan yapamam yapsam görecek kimse yok adam kükrüyor
Al önünden pc yi cik masanın üstüne az da benle çalış deHala pc basinda calisiyor
Suan kalkip yer girgirlasam napiyon bu saatte kafayi mi yedin der
Kadının düşmanı yine kadın diye boşuna demiyorlar yawO da benden kız ben enisteden yanayım dedim ya Sen de ayy zahmet ama artık napalim deseydin cicim
Demiş ya ilgisiz bir adama eşi,bey neye bakıyorsun,elindeki kitap için.Van kuluna bakıyorum demiş.Oda demiş ne olur biraz da ben kuluna bak.Al önünden pc yi cik masanın üstüne az da benle çalış de
Halinin içine bişey kaçmış ,gel beraber çıkartalım dersinHala pc basinda calisiyor
Suan kalkip yer girgirlasam napiyon bu saatte kafayi mi yedin der
Işte fenasın diyorum ama varya senden ders alicam ben nasil böyle cooool bir kadinn olunur dersiKadının düşmanı yine kadın diye boşuna demiyorlar yawben direkt anlaşma imzaliyorum, öyle her dediğine he demiyorum
Yok ,resmen ,elini çabuk tut ,oldu bitti olsun dedimE yeter daha ne olcakTeferruata takılmadın yani
O da güzelmiş vallahiDemiş ya ilgisiz bir adama eşi,bey neye bakıyorsun,elindeki kitap için.Van kuluna bakıyorum demiş.Oda demiş ne olur biraz da ben kuluna bak...(van kulu eski bir lugatmı neymiş)
Amann almim kalsinHalinin içine bişey kaçmış ,gel beraber çıkartalım dersin
Est. olur muIşte fenasın diyorum ama varya senden ders alicam ben nasil böyle cooool bir kadinn olunur dersi
Ha bide aceleye getirmiş bak sennnnYok ,resmen ,elini çabuk tut ,oldu bitti olsun dedim
27 canım evet 5 yıl olduEst. olur mukaç yaşındasın ?5 yıllık evlisin değil mi ?
Sen de elektrikliyi açSen gırgırla benden iş çıkmaz bu gece daki sakın uzandım gırgır falan yapamam yapsam görecek kimse yok adam kükrüyor
Bebis yoktu dimi sendeAmann almim kalsin
Sonra bu tatlı uykunun üzerine benim elektrikli supurge elektriksiz süpürge olarak tarihe geçsin dimiiii yemezlerrrSen de elektrikliyi aç
Oooo ,o 5 yıl sana neler katmıştır27 canım evet 5 yıl oldu
Vallahi bana hiç birşey katmadı kızzzz gerçekten dümdüz bişeyim ben bide kilo vermem lazım şimdi okudum sende vermişin herhal taktik ver bakam nasil verdinOooo ,o 5 yıl sana neler katmıştır
Canım istemiyo de sen şuna :) yoğsam şimdiye dürtmüstün herifi "kalk len ayı ,iki film çevirelim " diye :)))))Sonra bu tatlı uykunun üzerine benim elektrikli supurge elektriksiz süpürge olarak tarihe geçsin dimiiii yemezlerrr