- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.401
Neyse iyi olmus o zaman anlamadiginAy alıntını tesadüf gördüm he bana bildirim gelmedi
Ben anlayınca üstünden çok zaman geçmişti be canımZlmsltn sen miisin
Kiz bu senin gözünse o kiprikler agrimasinda ne yapsinKirpiklerim agiriyor ,nasıl mı agiriyor
Bknz:
E diyorum da inanmıyorsunuz
Kiz bu senin gözünse o kiprikler agrimasinda ne yapsin
Inandik artik .hem bizi bosver eşin inansin yeter.E diyorum da inanmıyorsunuz
Inandik artik .hem bizi bosver eşin inansin yeter.E diyorum da inanmıyorsunuz
Ben adami gozunden tanirimKirpiklerim agiriyor ,nasıl mı agiriyor
Bknz:
Kurksuz senin kokun da yakında çıkacakBen adami gozunden tanirim
Ayy saka yaptim beKurksuz senin kokun da yakında çıkacak
Benim de sana benzettigim bir arkadaşım var .bi foto at da teyit edeyimAyy saka yaptim be
Boyle kirpikleri olan bir arkadasim var ama o da sen degilsin eminim
Gosteririrm ama elletmemBenim de sana benzettigim bir arkadaşım var .bi foto at da teyit edeyim
Oldu ,özele gelGosteririrm ama elletmem
Kız daughter ben senle dünkü konunun derinine inecektim ama yarına kaldın artık uykulu uykulu yaziyom bak sen gelmissindir diye uykumdan uyanıp girdim bakıcam çarene yarın bi yere kıpırdama bak ayrıca o kirpik ne öyle belgrad ormanı kimin maşşallah hadi uyuyum ben çok mayışığım bugün yarın gorusuruk ölmez sağ kalırsam byyyOldu ,özele gel
Hayır olsun insallah :) nedir bu uyku halleri :) hangi meselenin derinine inecektikKız daughter ben senle dünkü konunun derinine inecektim ama yarına kaldın artık uykulu uykulu yaziyom bak sen gelmissindir diye uykumdan uyanıp girdim bakıcam çarene yarın bi yere kıpırdama bak ayrıca o kirpik ne öyle belgrad ormanı kimin maşşallah hadi uyuyum ben çok mayışığım bugün yarın gorusuruk ölmez sağ kalırsam byyy
Topuklu ayakkabiyla en güzel sonuclari alabilirsiniz derseniz topuklu ayakkabı olmadan olmaz mı olur anam olur oda olur deneyin pişman olmazsinizMutfakta giydigimiz onluklerinden ediniyoruz koca mutfaktan bişey istediginde cıbıldanıp ustumuze geciriyoruzelimzde tepsiyleeeen şöyle bir dolaniyoruz herifin kolundan tutugumuzunan aynanin karsina atıp devamını sizler biliyorsunuz
Kız Allah seni napmasin adamın aklı gider öyle yaaa çok fenasın evlimisin ve bunu denedinmi merak ettim şimdiMutfakta giydigimiz onluklerinden ediniyoruz koca mutfaktan bişey istediginde cıbıldanıp ustumuze geciriyoruzelimzde tepsiyleeeen şöyle bir dolaniyoruz herifin kolundan tutugumuzunan aynanin karsina atıp devamını sizler biliyorsunuz
Evet evliyim denedim deniyorum deneyecegimKız Allah seni napmasin adamın aklı gider öyle yaaa çok fenasın evlimisin ve bunu denedinmi merak ettim şimdi
Allah'ım yarabbim kizzzz ben onu yapsam ayna karşısına çıkamam ya koca karşısına çıkmak ne demek zaten öyle kendimi hayal bile edemem ben onu giyip tepsiyle gayet mesafeli götürürsem beni gülme krizine sokar kesinEvet evliyim denedim deniyorum deneyecegim