esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Ay alıntını tesadüf gördüm he bana bildirim gelmedi

Ben anlayınca üstünden çok zaman geçmişti be canım Zlmsltn sen miisin
Neyse iyi olmus o zaman anlamadigin yoksa uzunca bi sure domates gibi kıpkırmızı dolasacaktın

Evet benim araya sesli harfleri sermistirdimde yavan kalmadin dedim

Oldu ,özele gel
Kız daughter ben senle dünkü konunun derinine inecektim ama yarına kaldın artık uykulu uykulu yaziyom bak sen gelmissindir diye uykumdan uyanıp girdim bakıcam çarene yarın bi yere kıpırdama bak ayrıca o kirpik ne öyle belgrad ormanı kimin maşşallah hadi uyuyum ben çok mayışığım bugün yarın gorusuruk ölmez sağ kalırsam byyy

Hayır olsun insallah :) nedir bu uyku halleri :) hangi meselenin derinine inecektik tamam hadi iyi geceler ,yarın paslasiriz

Mutfakta giydigimiz onluklerinden ediniyoruz koca mutfaktan bişey istediginde cıbıldanıp ustumuze geciriyoruzelimzde tepsiyleeeen şöyle bir dolaniyoruz herifin kolundan tutugumuzunan aynanin karsina atıp devamını sizler biliyorsunuz

Topuklu ayakkabiyla en güzel sonuclari alabilirsiniz derseniz topuklu ayakkabı olmadan olmaz mı olur anam olur oda olur deneyin pişman olmazsiniz

Kız Allah seni napmasin adamın aklı gider öyle yaaa çok fenasın evlimisin ve bunu denedinmi merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…