esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Yok o manada değil tabi kimse kimseyi bilmez ama varya böyle insanlar hiç kocası yokmuş gibi davranıp el üstünde tutuluyorlar yani benim el üstünde tutulma gibi bir gayem yok değer göreyim yeter diyenlerdenim

@sibell09 ne yaptin kiz eniste yaptigibokuzlugu telafi edecek biseyler yapti durum nedir
Gece yatınca kendisi akıllandı tabi sabah ta bir sınır harbi yaşatarak uzunca bir mesaj yazdimki sorma heem suçlu hem güçlü aramış haksızsın kendini haklimi görüyorsun diye bana bana diyor bunları sustum yemeğe geldi gitti bi yere gidecektik ben gitmem diye geleceksin dimi diyor gelicem dedim sonra yolda açtım ağzımı yumdum göZümü hiç sesini bile çıkaramadı koca çeneli adam hakkı olsa arabayı yıkar benle tartışır kuzu oldu şimdi karşım da yatıyor çok da iyi o vakitten beri ama işler konusunda hala fikir sabit benim yapmicam yaptırıcam

Tabii ya,yükleneceğine ucundan tut,daha çok makbule geçiyor inan.

Tabii ya,yükleneceğine ucundan tut,daha çok makbule geçiyor inan.
Sorma bacım tam bir kalas benimki cildiricıyim sonunda geçmiş olsun bu arada arada banada olur öyle büyük ihtimal üsuttuysen gaz sancısı oluyor bendede çiğ köfteyle alakası yoktur bence kıvranıyorum ben o ağrılar girince

Sagol canım,bilmemki,çocuklara da dokunmadı çiğköfte,sonra hatırladım,dün terliyken dondurma yedim.Belki de ondan oldu.Yüklerini bırak yavaş yavaş,arada yapınca nasıl minnet duyuyorlar.Ama sürekli olunca artık vazifendir,bir kıymeti olmuyor...

Ooyy onu dersem yarın sulale beni denizin yosun kokusu diye çağırır.Daha kimseyi burada şikayet etmedim ama bu etmeyeceğim demek değil...Adı lazım değil,aynı bölgedenmisin
Kim ne bilecek denizin yosun kokusunu ,boşver
Ayıpsın, damarımı kessen bordo mavi akar

Heh ışte tamda bende öyle bir bakkala gitmek külfet benimki için şimdilerde biraz biraz hastayım gidemem isim var gidemem diyip kiviriyordum ama şimdi tamamen bırakma zamanı geldi benim için yalnızca arada bir o kadar ki bu adamı her gittiği yerde yalnız bırakmayan karısıyım ben düşün artık bütün işini gücümü bırakıp peşinden gidiyordum benle gitmek istiyor diye ama dediğim gibi artık az az koklaticam ama gostermiycem

Heee şimdi anlaşıldı ..dondurma + çiğ köfte mideni bozdu .ayrı ayrı olsaydı sorun olmazdı ama birlikte olunca dokunmuş .benim de midem çok hassastır. Dondurmanın üstüne çiğ köfte yesem tuvalette sabahlarım :)

Eşimin köyünde bir teyze var.Eşine kıyıpta bir iş yaptırmıyor.Hasta oluyor,etrafında pervane.Doktor sigara içme diyor,o gizli içiyor,kadın üzülüyor.Gecen demişki eşine, ya benim dizlerim ağrıyor biraz.Amca demiş ne o ya hep hastasın..Öyle üzülmüşki,ben hiç hastayımda demezdim ama bana böyle dedi diye üzülüyor.Boşver sende yapsın,sağol diyenmi var...

Kız biri gündüz biri akşamdı ama,babamız biraz nazlı büyütmüş,herşeyi yedirmezdi bize,dondurma yesek su için ardından derdi.Bünye kaldırmıyor demek çiğköfte filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…