esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Çiğköfte yemiştim bir tanecik,o dokundu sanırım,alışık değilim hiç...:KK70::KK70:Geldi az önce,diyorki,sen midem kötü deyip gittin,bende uyumuşum,kalkınca aklıma gelmedi uyku sersemi, tamam,ben hazırlayayım masayı.Dedim tavadan korktun dimi:rolleyes::rolleyes:
Allah allah ,dikkatli ol ,tekrar gecmis olsun ..Wuuuuu denizin yosun kokusu ,süpersin :) adamı dize getirmişsin :) tava korkusundan değil sofra hazırlamak ,evi kırklar adam :KK70:

Allah allah ,dikkatli ol ,tekrar gecmis olsun ..Wuuuuu denizin yosun kokusu ,süpersin :) adamı dize getirmişsin :) tava korkusundan değil sofra hazırlamak ,evi kırklar adam :KK70:
:KK70::KK70::sus:Valla o sahan fragmandı,geçen aldığım tava seti geldi gözünün önüne galiba...:) :)

Ya kızlar ben telefondan yazıyorum,ekranın altında,senin telefon enfekte filan bir şeyler çıkıyor reklam gibi,o nedir,sizde görüyormusunuz?
Virüsler niyetlere göredir deniz :) benim ekran altı da "göbek eritmek için küçük bir sir"..hatta "selin uyguladı ,başardı " diyor :KK70:

Virüsler niyetlere göredir deniz :) benim ekran altı da "göbek eritmek için küçük bir sir"..hatta "selin uyguladı ,başardı " diyor :KK70:
O bende de var,gözüme gözüme sokuyor:ıslık:Eşime de ne zaman sorsam iyisin diyor, halbuki bir diyete girmem lazım...3:KK17::KK17:Selin başardıysa bende başarırım...:spor::spor:

:KK70::KK70::sus:Valla o sahan fragmandı,geçen aldığım tava seti geldi gözünün önüne galiba...:) :)
Kaçı bir arada :KK70: adam darbe sayısını kestirmeye çalışıyordur :) şu kadar ilgilenmezsem sadece tava ,bu kadar ilgilenmezsem tava seti (3lu herhalde ,3 darbe yani :))
O değil de adam artık seni darbeli yarim diye sevecek :KK70:

Kaçı bir arada :KK70: adam darbe sayısını kestirmeye çalışıyordur :) şu kadar ilgilenmezsem sadece tava ,bu kadar ilgilenmezsem tava seti (3lu herhalde ,3 darbe yani :))
O değil de adam artık seni darbeli yarim diye sevecek :KK70:
3lü ama hatırı sayılır baya,yok o alışık,bir diklendimmi başlıyor vay vaay,karadeniz damarı mı tutmuuş,aman da aman...O kadar gardımı alıyorum,güldürüp ciddiyetimi bozuyor..:KK70::KK70:

Başarırız tabi,bizim bir abla vardı,eşi demiş sana kilo verdiğin kadar gram bilezik alacagım,nasıl bir diyet yaptı,iddiaya bindirip,görsen manken gibi oldu:-)
Yalniz ben 6 ay önce 80 kilo bir balinaydim :p şimdi 65 im .60 a düşünce 57 için ugrasicam ama kısa bir molanin ardından .
Oooo bende 15 gr altın isteyeyim o zaman ,kocam bilmeden hakkıma girmiş olmasın :KK70:

Yalniz ben 6 ay önce 80 kilo bir balinaydim :p şimdi 65 im .60 a düşünce 57 için ugrasicam ama kısa bir molanin ardından .
Oooo bende 15 gr altın isteyeyim o zaman ,kocam bilmeden hakkıma girmiş olmasın :KK70:
Oo hiç durma,henüz geç değil,adama da yazık,kul hakkına giriyor:rolleyes::rolleyes:...Nasıl bir yol izledin kanka,diyet takımlarına mı katıldın,ne güzel vermişsin, bravo sana:KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Dimi yaAA :) aman ben seni çok gaza getirip bir aile faciasına sebep olmayayım :KK70: siz yine işleri yarı yarıya bölüşün :) hatta sana kadın kıyağı geçeyim : Senin ki bir tık daha az olsun :p hepsini yüklenmek yok !
Yok kizzz kizzzz ben kendimi getiriyorum gaza senle alakası yok bacım rahat ol :-)

Oo hiç durma,henüz geç değil,adama da yazık,kul hakkına giriyor:rolleyes::rolleyes:...Nasıl bir yol izledin kanka,diyet takımlarına mı katıldın,ne güzel vermişsin, bravo sana:KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Kul hakkı önemli bacım ,kimsenin günahıma girmesini istemem :63: teşekkür ederim :KK200: gruplara katılmadım fakat dukan diyeti deneyimlerimiz sayfasını hatim ettim :bicak: 2 ay kilo verebildim ,4 aydır duraklamadayim. Duraklama olmasaydı fit fit gezecektim şimdi :KK12:

X