- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.301
Yok vazgeçtim artık bacım diyorum ya maymun gözünü açtı bir tanıdık var market evinin altında ama kocasını taaa sanayiden çağırıp iki yumurta al gel diyor o adamda gidiyor alıp eve bırakıyor ertesi gün bir kilo un hadi bakalım yine eve vallahi benimki olsa unu paralar karsimda o kadın nasil yaptırıyor anlamadım açıp bakıcam acaba degisikmi diye bir günEşimin köyünde bir teyze var.Eşine kıyıpta bir iş yaptırmıyor.Hasta oluyor,etrafında pervane.Doktor sigara içme diyor,o gizli içiyor,kadın üzülüyor.Gecen demişki eşine, ya benim dizlerim ağrıyor biraz.Amca demiş ne o ya hep hastasın..Öyle üzülmüşki,ben hiç hastayımda demezdim ama bana böyle dedi diye üzülüyor.Boşver sende yapsın,sağol diyenmi var...
O bu gece hiiçç rüya görmez, dümdüz uyur ,hoşafı çıktıOoooowwww napsın adamcik bir haftayı geçti nadasta güzel güzel rüyalarda görür artık bu gece
O kadar da yapılmaz ama yaa yazık .benim gibi bir gaddarı bile merhamete getirdi bakYok vazgeçtim artık bacım diyorum ya maymun gözünü açtı bir tanıdık var market evinin altında ama kocasını taaa sanayiden çağırıp iki yumurta al gel diyor o adamda gidiyor alıp eve bırakıyor ertesi gün bir kilo un hadi bakalım yine eve vallahi benimki olsa unu paralar karsimda o kadın nasil yaptırıyor anlamadım açıp bakıcam acaba degisikmi diye bir gün
Az değilsin vallahi girgirmi yaptın supurgemi pipetmi yoksa akülüyümü soktun banyoya kizzz Allah seniO bu gece hiiçç rüya görmez, dümdüz uyur ,hoşafı çıktı
Ayyy hiç havamda değilim ,dümdüz girdim yatağaAz değilsin vallahi girgirmi yaptın supurgemi pipetmi yoksa akülüyümü soktun banyoya kizzz Allah seni
Yaaa sorma dünde dedim ya adamın ciğerinde nodül var böbrekte kist adam yıkılıyor hastayım diye bu kocasına sen hastaneye gitcen nasılsa beni arkadaşımla alisverise bırak merkeze diyor yanında bile gitmiyor adamın alışverişe gidiyor bide kıymetli bunlarO kadar da yapılmaz ama yaa yazık .benim gibi bir gaddarı bile merhamete getirdi bak
Bacım sen düz de cilvelisin beeAyyy hiç havamda değilim ,dümdüz girdim yatağa
Boşver bacım ,görme bunları ..müebbet yersin sonra :)Yaaa sorma dünde dedim ya adamın ciğerinde nodül var böbrekte kist adam yıkılıyor hastayım diye bu kocasına sen hastaneye gitcen nasılsa beni arkadaşımla alisverise bırak merkeze diyor yanında bile gitmiyor adamın alışverişe gidiyor bide kıymetli bunlar
O da öyle diyorBacım sen düz de cilvelisin bee
HahayyyBoşver bacım ,görme bunları ..müebbet yersin sonra :)
Fenasın akşam ayak ağrısı diye uyuttun adamı artık bi zahmet oldu bugün ama kusura bakmaO da öyle diyornasıl gelirsen gel ,yeter ki gel Tak demiş artık ,mazotu bitmiş :)))
Gel gellll koca horluyor karşıda ne kırbacı gırgırı vallahi uzattım ayaklarımı ne rahatım gırgır falan görecek gözüm yok bu geceMuhabbet tam gaz devamgirgirlar kirbaclrr :)
Ayy o da öyle diyor :)gittim yanına nazlaniyorum, zahmet olucak ama kusura bakma artık diyorFenasın akşam ayak ağrısı diye uyuttun adamı artık bi zahmet oldu bugün ama kusura bakma
Girgirladik da geldikYav bakiyorum da hep burdasiniz, az gidin evi girgirlayin kizlar
O da benden kız ben enisteden yanayım dedim ya Sen de ayy zahmet ama artık napalim deseydin cicimAyy o da öyle diyor :)gittim yanına nazlaniyorum, zahmet olucak ama kusura bakma artık diyor
Hala pc basinda calisiyorGirgirladik da geldikgit azıcık da sen girgirla
E yeter daha ne olcakAyyy hiç havamda değilim ,dümdüz girdim yatağa