esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Merhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
"Galg zevüşek" diyorum (tabiki şaka ) Ben çok neşeli konuşuyomuşum, mimiklerim,tonlamam heyecanlı anlatışım falan benim adama göre cilve bu ve ben cilveliymişim Garibim cilve görmemiş napsın bunlar yetiyo

Cilve ne ki, biri tarif etse?

Bir de niye hep kadın efor sarfediyor? Adamlar ne yapıyor kendini beğendirmek, kadını hoşnut etmek, dikkat çekmek için? Asıl evli olanlar böyle şeyler anlatsa merakla okurduk

Rengi atmış atlet...uymayan don ayakda corap.
20 kilo fazlasinla aynanin önünde kol kaslarina bakar (göbek tabi vucutdan sayilmaz)
Bu benim maruz kaldigim cilve

Gırgırlarken iyice eğilmeyi unutmuyoruz
Halıyla iyice can ciğer oluyoruz, desenlerini ezberliyoruz işlem tamam hoppp koca dibinde bitiyor
Gerekli alet edevat
Gogus dekolteli bir adet bluz 1 adette ipek hali

Simfi dusundumde herhalde sarjli el supurgesinide kaynanalar icat etmistir

Eğiliyorsun ya firikik oluyor malum

Altın öğütler , inleyen nağmeler

İsmarlama cilve olmaz ki, belki de senin bir bakisin istemsiz bir gulumsemen de etkileyebilir esini... sen tatli, iyi huylu, bakimli seksi olduktan sonra gerisi gelir zaten :)

Gerekli alet edevat
Gogus dekolteli bir adet bluz 1 adette ipek hali

Simfi dusundumde herhalde sarjli el supurgesinide kaynanalar icat etmistir

Malzemeler zamam haydi koşun hazırlıklara başlayın işten gelme saati yaklaşıyor vesselam

Ah kaynanalar ah icatlarda bile onlardan şüphelenir olduk

Ben esimi cok iyi tandgm icin nasl davrncgmi nasl haraket etcgmi blyrm sonra zaten cilveleeme dayanmyr cnm kocani bence iyi tanrsn sende snra fark edersn neler yapman gereltgni

Altın öğütler , inleyen nağmeler
Valla kucumdemeyin bu arkadasin dediklerini

Bi arkadasin esi mudur olarak terfi eymisti arkadasla telefonda konusuyorduk rahatsizmis doktor tehlikeli bir durum olabilir diyea alanina yonlendirmis

Arkadas esinin mudur olduktan sonra drgistiginden yakiniyordu bi is arkadasida odadaydi oda teni terfi almusti konusmalara sahit olunca esinin terfiden sonra degistigini dusundugunu soyledim

Onan oyle olmuyor bazen basimizi kasiyacak vakit bulamiyoruz yorgunluktan hicbirsey dusunemiyoruz demisti

Sesli guldum valla siz cok yasayin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…