- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
"Galg zevüşek" diyorumMerhaba arkadaslar,
cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)
Cilve ne ki, biri tarif etse?
Bir de niye hep kadın efor sarfediyor? Adamlar ne yapıyor kendini beğendirmek, kadını hoşnut etmek, dikkat çekmek için? Asıl evli olanlar böyle şeyler anlatsa merakla okurduk
Ben de hadi oynaşalım diyorumAşk yapalım mı ? diyo , yapalım tabi diyorum ya da
Senin sevişesin var diyo , evet diyorum
Bu kadar , bitti
Gerekli alet edevatGırgırlarken iyice eğilmeyi unutmuyoruz
Halıyla iyice can ciğer oluyoruz, desenlerini ezberliyoruz işlem tamam hoppp koca dibinde bitiyor
Artik yer ekmek kirintidindan gecilmese misafir varken gırgır falan yapmam
Hic girgir yapilinca cilveli olundugunu dusunmemistim
Evlenince evde gırgır kolleksiyonu yaparim artik
Bi ara evlenen yakin arkadaslarima hediye diye gecelik aliyordum girgir daha iyiymis ya hem ucuz hem cokamaclj
Altın öğütler , inleyen nağmelerİş güç sinir stresle katılaşmış bir adama cilve yaparsanız tabii işlemez. önce tatlı tatlı konuşmak lazım, sorunlarını dinlemek ve destekleyici olmak gerekiyor. Daha sonra yumuşattığımız eşimizi sağda solda rastgele öpücüklerle şımartıyoruz. sonrasında da karşılık bekliyoruz. karşılık yoksa trip. Bunlar bir şaka havası içinde olsa daha iyi olur, iki taraf da baskı hissetmemeli. Bir de beyaz iç çamaşırlarını atıyoruz arkadaşlar, dünyada öyle sevimsiz öyle soğutan başka bir iç çamaşırı yok. siyahı tercih ediyoruz.
Kapıdan bacağını uzatıp "gariiiii" diye şuh bir sesle beni odamıza da davet ediyor. Evlenme bacım :)Al işte, içimde son kalan "evlilik mi, belkisi" şimdi öldü
Eğiliyorsun ya firikik oluyor malum
benım gırgır var bugun deniyim bi hahahahah ayyy çok güldüm yeminlen
Kamburun çıkacak ,eğilme o kadar diyip tv izlerse naparimGırgırlarken iyice eğilmeyi unutmuyoruz
Halıyla iyice can ciğer oluyoruz, desenlerini ezberliyoruz işlem tamam hoppp koca dibinde bitiyor
vayyyyyyyy acayipmerak ettim şimdi
he he, yalnızlığımın müsebbibi olucanKapıdan bacağını uzatıp "gariiiii" diye şuh bir sesle beni odamıza da davet ediyor. Evlenme bacım :)
Gerekli alet edevat
Gogus dekolteli bir adet bluz 1 adette ipek hali
Simfi dusundumde herhalde sarjli el supurgesinide kaynanalar icat etmistir
Valla kucumdemeyin bu arkadasin dedikleriniAltın öğütler , inleyen nağmeler
Sesli guldum valla siz cok yasayin emiyumurtlama günümde dedimki benim adama kırmızı gecelik alıp giyineyim. üstümede sabahlık geçirdim. Kapıyı açtım wc ye girdi sonra çıktı benimle oynaşmak istiyor ama ben bir türlü geceliği çıkaramadım açtı zor gösteremedim utandım komple çıkardım daha rahattım :):):)
İnsan utanıveriyor yav
bakalım bu akşam da kıstıracak beni ne giysem ki acaba :)
Rengi atmış atlet...uymayan don ayakda corap.
20 kilo fazlasinla aynanin önünde kol kaslarina bakar (göbek tabi vucutdan sayilmaz)
Bu benim maruz kaldigim cilve
Malzemeler zamam haydi koşun hazırlıklara başlayın işten gelme saati yaklaşıyor vesselam
Ah kaynanalar ah icatlarda bile onlardan şüphelenir olduk