- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.615
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Utandığınız haliniz bu mu allah aşkınayumurtlama günümde dedimki benim adama kırmızı gecelik alıp giyineyim. üstümede sabahlık geçirdim. Kapıyı açtım wc ye girdi sonra çıktı benimle oynaşmak istiyor ama ben bir türlü geceliği çıkaramadım açtı zor gösteremedim utandım komple çıkardım daha rahattım :):):)
İnsan utanıveriyor yav
bakalım bu akşam da kıstıracak beni ne giysem ki acaba :)
Onlar da cilve yapıyorCilve ne ki, biri tarif etse?
Bir de niye hep kadın efor sarfediyor? Adamlar ne yapıyor kendini beğendirmek, kadını hoşnut etmek, dikkat çekmek için? Asıl evli olanlar böyle şeyler anlatsa merakla okurduk
Nasıl yaptığını tarif etmezsen inanmamOnlar da cilve yapıyor
Ovvv bunu unutmuşuz hemen en yakın pazara gidip taytımızı alıyoruzbuna çok gülmüştüm . Bir de tayt mi giyecektik leoparlı
hahahaahahahahahaha sadece gırgır demi halı malı kıyafet yok boş hahhahah ay koptumGerekli malzemeler;
# 1 adet gırgır
İş tulumuyumurtlama günümde dedimki benim adama kırmızı gecelik alıp giyineyim. üstümede sabahlık geçirdim. Kapıyı açtım wc ye girdi sonra çıktı benimle oynaşmak istiyor ama ben bir türlü geceliği çıkaramadım açtı zor gösteremedim utandım komple çıkardım daha rahattım :):):)
İnsan utanıveriyor yav
bakalım bu akşam da kıstıracak beni ne giysem ki acaba :)
Ovvv bunu unutmuşuz hemen en yakın pazara gidip taytımızı alıyoruzbuna çok gülmüştüm . Bir de tayt mi giyecektik leoparlı
Ismarlama cilve olmaz yapınızda yoksa yapmayın eğreti durur daha çok
Ben de hemen bir adet edineyim. Birde girgır lazımOvvv bunu unutmuşuz hemen en yakın pazara gidip taytımızı alıyoruz
hahahaahahahahahaha sadece gırgır demi halı malı kıyafet yok boş hahhahah ay koptum
Benim leoparlı taytımı giyip yerleri gırgırliyor. Arada kafasını kaldırıp bıyıklarını buruyorNasıl yaptığını tarif etmezsen inanmam
Simdi buraya yazsam banlanirim
Artik yer ekmek kirintidindan gecilmese misafir varken gırgır falan yapmamGerekli malzemeler;
# 1 adet gırgır
benım gırgır var bugun deniyim bi hahahahah ayyy çok güldüm yeminlenMarifet gırgırda, kıyafet hak getire
hahahahahah buda tam osmanlı cilvesi olduBenim leoparlı taytımı giyip yerleri gırgırliyor. Arada kafasını kaldırıp bıyıklarını buruyor
Al işte, içimde son kalan "evlilik mi, belkisi" şimdi öldüBenim leoparlı taytımı giyip yerleri gırgırliyor. Arada kafasını kaldırıp bıyıklarını buruyor
Ben de hemen bir adet edineyim. Birde girgır lazımcilvenin gözünü seveyim .8 yıl sonra eve gırgır alıcam :)