- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Yine beni guldurdun. Sen cok yasa emi :))Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.
Bu gırgır mevzusunu bulan arkadasin kocasi etkileniyorsa demekki
Bence tum evli KK uyeleri bu aksam halı gırgırlasin bakalim bu tez dogrumuymus
Oyyy daytın dekoltesi mi olacak bideEğiliyorsun ya firikik oluyor malum
Bu yaz bi konu vardi kocamiza kapiyi nasil aciyorsunuz diyeSesli guldum valla siz cok yasayin emi
Amin canım benim,hep beraber.Yine beni guldurdun. Sen cok yasa emi :))
Sesli guldum valla siz cok yasayin emi
yumurtlama günümde dedimki benim adama kırmızı gecelik alıp giyineyim. üstümede sabahlık geçirdim. Kapıyı açtım wc ye girdi sonra çıktı benimle oynaşmak istiyor ama ben bir türlü geceliği çıkaramadım açtı zor gösteremedim utandım komple çıkardım daha rahattım :):):)
İnsan utanıveriyor yav
bakalım bu akşam da kıstıracak beni ne giysem ki acaba :)
Kamburun çıkacak ,eğilme o kadar diyip tv izlerse naparim
Yalnızlık Allah a mahsus Samsonn, sende bul bi cilveli keko :)he he, yalnızlığımın müsebbibi olucan
Aminnnn.Amin canım benim,hep beraber.
Ben evli degilim evli hatunlar bu tezin dogrulugunu yanlisligini kanitlasinlar lutfen
Siyah en guzeli..İş güç sinir stresle katılaşmış bir adama cilve yaparsanız tabii işlemez. önce tatlı tatlı konuşmak lazım, sorunlarını dinlemek ve destekleyici olmak gerekiyor. Daha sonra yumuşattığımız eşimizi sağda solda rastgele öpücüklerle şımartıyoruz. sonrasında da karşılık bekliyoruz. karşılık yoksa trip. Bunlar bir şaka havası içinde olsa daha iyi olur, iki taraf da baskı hissetmemeli. Bir de beyaz iç çamaşırlarını atıyoruz arkadaşlar, dünyada öyle sevimsiz öyle soğutan başka bir iç çamaşırı yok. siyahı tercih ediyoruz.
Bakın girgir olayi gerçek se yaparim haberiniz olsun
Gerçek mi saka mi deyindeyin. Boş yere sazan olmayım
Ahahha canim ya hatirladimBu yaz bi konu vardi kocamiza kapiyi nasil aciyorsunuz diye
Senin yorumun vardi kosarak aciyorum ama hamileyim bu gobekle kosarsam adami korkutucaz falan demistinkonuyu gorunce o geldi aklima
Siyah en guzeli..İş güç sinir stresle katılaşmış bir adama cilve yaparsanız tabii işlemez. önce tatlı tatlı konuşmak lazım, sorunlarını dinlemek ve destekleyici olmak gerekiyor. Daha sonra yumuşattığımız eşimizi sağda solda rastgele öpücüklerle şımartıyoruz. sonrasında da karşılık bekliyoruz. karşılık yoksa trip. Bunlar bir şaka havası içinde olsa daha iyi olur, iki taraf da baskı hissetmemeli. Bir de beyaz iç çamaşırlarını atıyoruz arkadaşlar, dünyada öyle sevimsiz öyle soğutan başka bir iç çamaşırı yok. siyahı tercih ediyoruz.
Bu gece mesai var o zaman desenize tezimizi doğru çıkartın haydi hanımlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
Oyyy daytın dekoltesi mi olacak bide
Aynen ,sürtünme daha parlak bir fikir .ama ben vur deyince oldurenlerdenim :)Bide eşinin yanından geçerken kedi gibi sürtünen biri vardı iyi taktik, boşuna kambur çıkarmayalım başımıza