esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

yumurtlama günümde dedimki benim adama kırmızı gecelik alıp giyineyim. üstümede sabahlık geçirdim. Kapıyı açtım wc ye girdi sonra çıktı benimle oynaşmak istiyor ama ben bir türlü geceliği çıkaramadım açtı zor gösteremedim utandım komple çıkardım daha rahattım :):):)
İnsan utanıveriyor yav
bakalım bu akşam da kıstıracak beni ne giysem ki acaba :)
Utandığınız haliniz bu mu allah aşkına :KK70:

yumurtlama günümde dedimki benim adama kırmızı gecelik alıp giyineyim. üstümede sabahlık geçirdim. Kapıyı açtım wc ye girdi sonra çıktı benimle oynaşmak istiyor ama ben bir türlü geceliği çıkaramadım açtı zor gösteremedim utandım komple çıkardım daha rahattım :):):)
İnsan utanıveriyor yav
bakalım bu akşam da kıstıracak beni ne giysem ki acaba :)
İş tulumu:KK8:

İş güç sinir stresle katılaşmış bir adama cilve yaparsanız tabii işlemez. önce tatlı tatlı konuşmak lazım, sorunlarını dinlemek ve destekleyici olmak gerekiyor. Daha sonra yumuşattığımız eşimizi sağda solda rastgele öpücüklerle şımartıyoruz. sonrasında da karşılık bekliyoruz. karşılık yoksa trip. Bunlar bir şaka havası içinde olsa daha iyi olur, iki taraf da baskı hissetmemeli. Bir de beyaz iç çamaşırlarını atıyoruz arkadaşlar, dünyada öyle sevimsiz öyle soğutan başka bir iç çamaşırı yok. siyahı tercih ediyoruz. :halay:

Gerekli malzemeler;

# 1 adet gırgır :KK70:
Artik yer ekmek kirintidindan gecilmese misafir varken gırgır falan yapmam

Hic girgir yapilinca cilveli olundugunu dusunmemistim

Evlenince evde gırgır kolleksiyonu yaparim artik

Bi ara evlenen yakin arkadaslarima hediye diye gecelik aliyordum girgir daha iyiymis ya hem ucuz hem cokamaclj:KK53::KK53:

Ben de hemen bir adet edineyim. Birde girgır lazım :KK70: cilvenin gözünü seveyim .8 yıl sonra eve gırgır alıcam :)

Gırgırlarken iyice eğilmeyi unutmuyoruz :-)
Halıyla iyice can ciğer oluyoruz, desenlerini ezberliyoruz işlem tamam hoppp koca dibinde bitiyor :KK45:

X