-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Tişörtte olacak sanırım dekolte ama taytta da olması iyi fikirOyyy daytın dekoltesi mi olacak bide
daytı da unutma
Taytin peyyiğini yirtarsiniz olur biter.Tişörtte olacak sanırım dekolte ama taytta da olması iyi fikir
Girgir satislarinda patlama olurmus haberlerde sisyal medyada gunsem konusu olurmus gırgır satislarinin artmasinda kk etkisi diye
Ayyy burada daha ndler duyacagizBide eşinin yanından geçerken kedi gibi sürtünen biri vardı iyi taktik, boşuna kambur çıkarmayalım başımıza
HaklisinYok bunu söyleyen arkadaş mini etekle gırgırlamaktan bahsetmişti eğildiği için firikik öyle oluşuyor
Hem para ver tayta hem de yırt olur mu öyle gızzz
Aynen ,sürtünme daha parlak bir fikir .ama ben vur deyince oldurenlerdenim :)
Kız hangi konu allahım nasıl gözümden kaçarburda nişanlısı polis olan bi arkadaş vardı. nasıl cilveli olunur diye bi konu açmıştı. okumanızı tavsiye ederim. çok dahice öneriler vardi
Bi arkadaşım bi akşam gecelik giyinmiş üstüne sabahlık eşine çay falan götürüyormuş böyle cilveli cilveli. Tabi eşi hiç oralı olmamış. En son koridorda karşılaşmışlar ne o kafayı mı yedin evde matrix gibi dolaşıyon demiş
Cilveli kadin girgir yaparken bile cilveli demekkiGerekli malzemeler;
# 1 adet gırgır
Kız allahım ilacım yanımdaymış bir anlat bakalım bana püf noktasınıSanırım eşimde ben de işveli cilveliyiz ama utandım şimdi yazamicim
Ayyy burada daha ndler duyacagiz
O bu degilde her erkek baska bi dunya bi erkegin aklinin cikacagi seyden baska bi erkegin tiksinme ihtinalide var
Catlarim ama meraktanSimdi buraya yazsam banlanirim
İşte buna çok güldümDaha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına
sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaşhala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi
bende çok merak ettim link paylaşır mısınız rica etsem :)Kız hangi konu allahım nasıl gözümden kaçarbeni etiket yap Canım