esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

yarebbim neler varya ben eşime bunu yapsam kulum kölem olurya
yazık kadın hala evlimi acaba o adamla
İnşallah değildir.
Bu gibiler anca şey etmeyi biliyor afedersin.Aman kadına yönelik hoşlukları olmasın.
Başka adam olsa evden çıkmaz ,koşa koşa evine gelir,bu pisliğin yaptığına bak.
Koparıp ağzına sokacan,orası yeri onun.
Of sinirim tavan yaptı yine.

yumurtlama günümde dedimki benim adama kırmızı gecelik alıp giyineyim. üstümede sabahlık geçirdim. Kapıyı açtım wc ye girdi sonra çıktı benimle oynaşmak istiyor ama ben bir türlü geceliği çıkaramadım açtı zor gösteremedim utandım komple çıkardım daha rahattım :):):)
İnsan utanıveriyor yav
bakalım bu akşam da kıstıracak beni ne giysem ki acaba :)

heheheh canım benım ya sen çok yaşa emi çok hoşsun..
rabbim herkese hayırlı eş versiin.

Tövbeler olsun bu neydi

Valla ne yaparsanız yapın küçücük bir hareketiniz bile sizi seven eşinizi baştan çıkarmaya yeter eğer zaten sizden etkileniyorsa kasmaya gerek yok. İnsanın içinde olacak zorlama olunca eğreti duruyor bazı kadınların yapısı öyle. Ben cilveli değilim mesela ama eşim bir eğilmemden bir hareketimden bile etkileniyor. Özel anlamda da güzel iç çamaşırları gecelikler severim ama bir kişinin de dediğini gibi bazı erkekler önemsemiyor benim eşimde öyle bunları giymene gerek yok diyor

gecdn bi video izledim cinsellik icin diyordu kadina ya kasar ya kezban yakistirilmasi yapiyor ne yapsin bu kadinlar diyodu hakkaten ne yapsin bu kadinlar

Bi arkadasim anlatmisti o geldi aklima mum falan yakmis

Kocadi eve gelince buralar mum kokuyo elektrik mi gitti niye mum yaktin bu mumlar ne demis

Kadin istedigi kadar romantik cilveli olsun bide karsida 1 adet cilveden anlayan erkek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…