esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Ne güzel ..ben öyle değilim ..mesela kimsenin yanında ağlamam .gözyaşımı kimseye sildirmem, sinirliyken dokunana öfke kusarım .ama kimsenin görmeyeceği bir yerde canım çıkana kadar ağlarım :) mesela eşim bilir huyumu ..az suratım asiksa, kizlaaaaarrrr hadi babaanneye gidiyoruz yoksa anneniz birazdan 3.dünya savaşını çıkaracak der ,alır çocukları gider .öncesinde sorar bana ,birşeye ihtiyacın var mı yada yanında kalmamı ister misin ,çocukları bırakıp dönebilirim diye ..istemediğimi söylerim , yormaz beni çıkar gider .bilir ki kalırsa gerçekten taarruz çıkacak ,arkasına baka baka topuk :)

O nasıl o,süt mü içiriyoruz,göz süze süze
He ya deniz :)
Kakaolu süt içiyordum , ama bayağı dalgindim. Pipet sürekli ağzımda ,ara ara içiyorum .malum regl ,adam karşı koltuktan yanıma gelemiyo bi kaza bela riskine karşı ve sürekli beni izliyo (normalde de öyle ,pusuya yatmış avcı gibi) burdan bana iş çıkar mı diye ben ona bakmıyorum ama arada dikkatimi cekiyo bana baktığını hissediyorum .bir de mirildaniyo "Allah im sen bana sabır ver ,tövbe tövbeee "falan gibi :) noluyo be dedim bi baktım ,adam süzük süzük bakıyor .eyvaaahhh dedim bu bana halleniyo çevirdim kafamı dikkate almiyomus gibi yapıyorum ." Hic mi şansım yok be daughter " dedi ,yarına kadar Elizabeth canım dedim " pek bi şehvetli pipetle oynuyorsun, kafamı karıştırıyorsun, sonra da yok diyorsun .bakalım yarın senı benim elimden kim kurtaracak?pipetini hazır et yarına daughter "dedi

Senin herifte baya hayal dünyası geniş

Aay yeminle kahkahayı koyverdim,baya bir çeşitlendi repertuar desene

Senin herifte baya hayal dünyası geniş
Çok acayip ya ,bazen rahatsız oluyorum artık .her hareketime bir mana buluyor .öyle yaptın gel ,böyle yaptın gel ,çamura yattın gel :) sebeplere gerek yok ki ,karşılıklı istiyorsak zaten olur .ama her halime hallenmesi sıkıyor artık .gerçi adam bir haftadır karşı koltuktaki mahrumiyet bolgesinde, özlemesi de biraz normal ama bana eziyet ediyor .put gibi oturcam bundan sonra .bakalım ne malzeme bulacak ..bu sefer de budaya benziyorsun gel demesin

Allah neşenizi bozmasın ilgi iyidir tadını çıkar

Allah neşenizi bozmasın ilgi iyidir tadını çıkar
Amin herkese de versin inşallah ama ben Sabırsız bir insanım biraz da tahammülsüz. Bu yüzden redddedince kavga ediyoruz .bakma renkli kısımlarını anlattığıma :) sinir koydum artık haftada max.3 gün . Çok dara düşersen Elizabeth dedim :)

Çok şekersin ya elizabeth ahahah
Adam da gün sayıyordur haliyle biyolojik tatilin bitmesi için

Sen varya yarın yandın bence adamın yanında eğildin yerlerdeki camları topladın kışkırttın bide kalem vardı eee bide bu pipet yarın sizin evde büyük harp var bacım hazırla kendini

Sen varya yarın yandın bence adamın yanında eğildin yerlerdeki camları topladın kışkırttın bide kalem vardı eee bide bu pipet yarın sizin evde büyük harp var bacım hazırla kendini
Yooo bi kavgaya bakar :)hatta ilk sinyalleri sabah verdim. Bugün yorulcaz disarda zaten ,performansimiz düşer

sayfaların hepsini okumadım ama gırgır olayına bayıldım bende mi alsam etsem acaba
Sansini dene istersen ise yaramazsa 1 lira zararin olur bide kocan bizim hatuna geldiler galiba der o kadar

Ise yararsada 1liraya cilveli isveli bi hatun olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…