esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Masum ,belki :KK70: ama cocuksu ii ihh ..Keşke biraz olabilsem ,benzetmenden mutluluk duydum .ama sokakta görsen ,iyyy kim bu beton suratlı gudubet dersin :KK70:
Hadi ya,bende yolda muzip matrak birini görsem bizim doktor father diye çevirebilirdim yani.:KK8::KK8:Kızlar bugün bir üyeye rastladım burada:halay: Leopardesenlitayt,.bizim topikten fırlamış gibiydi çok güldüm:KK45:

Hadi ya,bende yolda muzip matrak birini görsem bizim doktor father diye çevirebilirdim yani.:KK8::KK8:Kızlar bugün bir üyeye rastladım burada:halay: Leopardesenlitayt,.bizim topikten fırlamış gibiydi çok güldüm:KK45:
Yok be ya :p yolda gördüğün beton suratlıları çevirebilirsin ama :KK70:
Nerde gördün ?
Mekana davet etseydin hemen :p çay var ,gırgır var ,senin dayttan var diye :rolleyes:

Aynen cool doğmuşum :KK70: gülmek güzeldir ya ,Allah ağlatmasın.. ben de isterdim öyle bir meziyet ..

Yok ya sadaka niyetine arada bi gulmek en guzeli tebessumun kiymete biniyo

Ben cok moralim bozukken bile surat asamiyorum sanki insanlara ayip edecekmisim gibi geliyir cocuk gibi aglarim birisi gelince gozumun yasini siler gulerek yanlarina gecerim sanki gulme zorunlulugum varmis gibi :)

Nikimi leopar desenlitayt koptum ya

Demek insanin ruhu leopar desenli olmaliymis

Yok be ya :p yolda gördüğün beton suratlıları çevirebilirsin ama :KK70:
Nerde gördün ?
Mekana davet etseydin hemen :p çay var ,gırgır var ,senin dayttan var diye :rolleyes:
Ayrıca kestanenin dış kabuğuda dikenli ama içi kadifedir yumuşacık,beton meton bizi kandıramazsın

X