esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Sansini dene istersen ise yaramazsa 1 lira zararin olur bide kocan bizim hatuna geldiler galiba der o kadar

Ise yararsada 1liraya cilveli isveli bi hatun olursun
koca napıyorsun kalk derse de kafasında paralanır onun o gırgır merakımdan denicem eşimin dili değil gırgır olayı

Bizde gırgır var bikaç hafta önce eşime bulursan al lağzım olur demiştim aldı geldi sağolsun
O değil de bizim evde ben mutfağı toparlarken eşim bizzat "kendisi" gırgırlıyor yerleri onu napcaz

Son düzenleme:
Bizde gırgır var bikaç hafta önce eşime bulursan al lağzım olur demiştim aldı geldi sağolsun
O değil de bizim evde ben mutfağı toparlerken eşim bizzat "kendisi" gırgırlıyor yerleri onu napcaz
gırgır olayini adamcagız ima etmeye calisiyor olmasin belki oda gırgırın ozelliklerini duymustur

gırgır olayini adamcagız ima etmeye calisiyor olmasin belki oda gırgırın ozelliklerini duymustur

bilemedim ki şimdi

Bi defa şahit oldum ama ben kendim gırgırlarken çok güzel gırgır yapıyorsun aşkım demişti ben o zaman herzamanki gibi yaptığım işi beğenmiştir falan diye düşünmüştüm ama kafam karıştı şuan

seni oldugun gibi kabullenp evlenmıs. adama daha cilvelı gozukucem dıye nedır yanı bu kadar ugras! o sana cilve yapsın

Aynen bunu bende duydum

Adam daha ne yapsın :) empati yapman için yerleri girgirlamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…