esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Sansini dene istersen ise yaramazsa 1 lira zararin olur bide kocan bizim hatuna geldiler galiba der o kadar

Ise yararsada 1liraya cilveli isveli bi hatun olursun:KK53::KK53:
koca napıyorsun kalk derse de kafasında paralanır onun o gırgır :KK70: :KK70: merakımdan denicem eşimin dili değil gırgır olayı :KK70: :KK70:

Bizde gırgır var bikaç hafta önce eşime bulursan al lağzım olur demiştim aldı geldi sağolsun
O değil de bizim evde ben mutfağı toparlarken eşim bizzat "kendisi" gırgırlıyor yerleri onu napcaz :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Bizde gırgır var bikaç hafta önce eşime bulursan al lağzım olur demiştim aldı geldi sağolsun
O değil de bizim evde ben mutfağı toparlerken eşim bizzat "kendisi" gırgırlıyor yerleri onu napcaz :KK70: :KK70:
:KK70::KK70:gırgır olayini adamcagız ima etmeye calisiyor olmasin belki oda gırgırın ozelliklerini duymustur:KK53:

:KK70::KK70:gırgır olayini adamcagız ima etmeye calisiyor olmasin belki oda gırgırın ozelliklerini duymustur:KK53:

:KK70: :KK70: bilemedim ki şimdi :KK70:

Bi defa şahit oldum ama ben kendim gırgırlarken çok güzel gırgır yapıyorsun aşkım demişti ben o zaman herzamanki gibi yaptığım işi beğenmiştir falan diye düşünmüştüm ama kafam karıştı şuan :KK53:

:KK70: :KK70:

Aynen bunu bende duydum
Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka
Aynen bunu brnde duymustum

:KK70: :KK70: bilemedim ki şimdi :KK70:

Bi defa şahit oldum ama ben kendim gırgırlarken çok güzel gırgır yapıyorsun aşkım demişti ben o zaman herzamanki gibi yaptığım işi beğenmiştir falan diye düşünmüştüm ama kafam karıştı şuan :KK53:

:KK70: :KK70:
Adam daha ne yapsın :) empati yapman için yerleri girgirlamiş :KK70:

X