- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.041
Al al bizede anlatirsin ise yararsasayfaların hepsini okumadım ama gırgır olayına bayıldım bende mi alsam etsem acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al al bizede anlatirsin ise yararsasayfaların hepsini okumadım ama gırgır olayına bayıldım bende mi alsam etsem acaba
koca napıyorsun kalk derse de kafasında paralanır onun o gırgır merakımdan denicem eşimin dili değil gırgır olayıSansini dene istersen ise yaramazsa 1 lira zararin olur bide kocan bizim hatuna geldiler galiba der o kadar
Ise yararsada 1liraya cilveli isveli bi hatun olursun
ooo güzel bir fikirmişValla bizim de bi komşu vardi anlatiyodu kocasi icin sexi ic camasirlari aliyormus tam kukusunun oldugu yeri makasla kalp seklinde kesiyormus kuku gorunuyor tabi o sekilde cikiyormus adamin karsisina
alayım yarın.... eşim anlamaz napyosun sen der
Al al bizede anlatirsin ise yararsa
gırgır olayini adamcagız ima etmeye calisiyor olmasin belki oda gırgırın ozelliklerini duymusturBizde gırgır var bikaç hafta önce eşime bulursan al lağzım olur demiştim aldı geldi sağolsun
O değil de bizim evde ben mutfağı toparlerken eşim bizzat "kendisi" gırgırlıyor yerleri onu napcaz
gırgır olayini adamcagız ima etmeye calisiyor olmasin belki oda gırgırın ozelliklerini duymustur
Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka
Aynen bunu brnde duymustum
Uuuuu çok feciiii o zaman sen kocana halleneceksinBizde gırgır var bikaç hafta önce eşime bulursan al lağzım olur demiştim aldı geldi sağolsun
O değil de bizim evde ben mutfağı toparlarken eşim bizzat "kendisi" gırgırlıyor yerleri onu napcaz
Bir bardak süt ,bir çay kaşığı kakao, isteğe göre tatlandırıcı yada şeker :).Pipet iyiymiş ben cocuklar kullansin diye alirim hep .
Şimdi bana kakaolu sut lazim
Adam daha ne yapsın :) empati yapman için yerleri girgirlamişbilemedim ki şimdi
Bi defa şahit oldum ama ben kendim gırgırlarken çok güzel gırgır yapıyorsun aşkım demişti ben o zaman herzamanki gibi yaptığım işi beğenmiştir falan diye düşünmüştüm ama kafam karıştı şuan
Adam daha ne yapsın :) empati yapman için yerleri girgirlamiş
Yazık adama ne umdu ne bulacakYooo bi kavgaya bakar :)hatta ilk sinyalleri sabah verdim. Bugün yorulcaz disarda zaten ,performansimiz düşer
Geç bile kaldınbu işi ciddi ciddi düşünmem lağzm o zaman
Sabahtan beri geberdim Sibel ,anca gidiyorum eve .yarına kaldı artık :))Yazık adama ne umdu ne bulacak
Geç bile kaldın
Teşkürler tarif için.Bir bardak süt ,bir çay kaşığı kakao, isteğe göre tatlandırıcı yada şeker :)
Herşey gırgırizm için
Artik yarin akülüyü once girgirlar sonra yikarsin aradada pipetle süt icersin yoruldum ayagina.Sabahtan beri geberdim Sibel ,anca gidiyorum eve .yarına kaldı artık :))