- 11 Ekim 2015
- 156
- 207
- 27
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.001
Evet eğlenmişsiniz okudum bayaBiz cok eglendik size tabagin dibi kaldi
Koptuk desek yeridir bu gece yine sessiz buralar herhalde yine gırgırını alan gittiEvet eğlenmişsiniz okudum baya
Hadi canım gerçek mi bende aynı böyleyim hep gülerim kizzzz gül azcık haaaaaMasum ,belkiama cocuksu ii ihh ..Keşke biraz olabilsem ,benzetmenden mutluluk duydum .ama sokakta görsen ,iyyy kim bu beton suratlı gudubet dersin
Cumartesi pazar az sessiz oluyor buralar bacım herkes bir program yapıyor biz evde kaldokKoptuk desek yeridir bu gece yine sessiz buralar herhalde yine gırgırını alan gitti
Haaa desene ya ondan bende koca nisanli sevgili vs hicbi modeli olmadigi icin aklima gelmedi oyle bi durum herhalde girgir yapmaya gittiler diye dusundumCumartesi pazar az sessiz oluyor buralar bacım herkes bir program yapıyor biz evde kaldok
Gırgıra son bir gün
Ütü sepetinden selamlarHaaa desene ya ondan bende koca nisanli sevgili vs hicbi modeli olmadigi icin aklima gelmedi oyle bi durum herhalde girgir yapmaya gittiler diye dusundum
Alet edevat tamam , biyolojik düzelme bekliyorumKız çok alemsin valla iyi hazırlık yap
Ben de hiç gülmem ,çok ciddi dururum ama ortamlarda koparım :)Hadi canım gerçek mi bende aynı böyleyim hep gülerim kizzzz gül azcık haaaaa
Sen beton demisin artik oylesine cool diyorlar keske bende oyle durabiksem bende koyun delisi gibi hep guluyorumBen de hiç gülmem ,çok ciddi dururum ama ortamlarda koparım :)
Hadi ya,bende yolda muzip matrak birini görsem bizim doktor father diye çevirebilirdim yani.Masum ,belkiama cocuksu ii ihh ..Keşke biraz olabilsem ,benzetmenden mutluluk duydum .ama sokakta görsen ,iyyy kim bu beton suratlı gudubet dersin
Aynen cool doğmuşumSen beton demisin artik oylesine cool diyorlar keske bende oyle durabiksem bende koyun delisi gibi hep guluyorum
Yok be yaHadi ya,bende yolda muzip matrak birini görsem bizim doktor father diye çevirebilirdim yani.Kızlar bugün bir üyeye rastladım burada Leopardesenlitayt,.bizim topikten fırlamış gibiydi çok güldüm
Aynen cool doğmuşumgülmek güzeldir ya ,Allah ağlatmasın.. ben de isterdim öyle bir meziyet ..
Ya bir konuda yorum yapmış,hatta bizim konudan mı esinlenmiş dedim ama eskide olabilir.Çağıralım bakalım L LeopardesenlitaytYok be yayolda gördüğün beton suratlıları çevirebilirsin ama
Nerde gördün ?
Mekana davet etseydin hemençay var ,gırgır var ,senin dayttan var diye
Nikimi leopar desenlitayt koptum yaHadi ya,bende yolda muzip matrak birini görsem bizim doktor father diye çevirebilirdim yani.Kızlar bugün bir üyeye rastladım burada Leopardesenlitayt,.bizim topikten fırlamış gibiydi çok güldüm
Ayrıca kestanenin dış kabuğuda dikenli ama içi kadifedir yumuşacık,beton meton bizi kandıramazsınYok be yayolda gördüğün beton suratlıları çevirebilirsin ama
Nerde gördün ?
Mekana davet etseydin hemençay var ,gırgır var ,senin dayttan var diye