esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Sonuç yazan olmamış bir kişi dışında
Sonuç bildirin de ona göre stratejiler geliştirelim
Ben gırgırı deneyemedim malesef bi yere gitmiştik geldik üstümü değiştim tam aldım gırgırı gidiyorum kapıya geldim bi de ne göreyim benim tosun ışığı kapamış ee şimdi karanlıkta gırgır yapsam beni nerde görsün adam ayol dedim sibel gazan mübarek olsun bu is girgirsizda olur dedim ışte o deyiş

Bence ac isigi aaaa suralara biseyler dokulmus gorgirlayayim kapatirip de 60 sn lik surede oldu oldu olmadi sansina kusecsn

Bence ac isigi aaaa suralara biseyler dokulmus gorgirlayayim kapatirip de 60 sn lik surede oldu oldu olmadi sansina kusecsn
Ayyy varya ben onu yapsam zaten kesin gülme krizine girerim de adamda der yani kadın gündüz torbayami girdi gece gece ne dökülecek diye bide orda oturur gülersem bu sefer beni deli sanacak ki ben benim gırgırı elime 3 yıldır hiç almadım

Sorarsa gırgır sesi testesteron hormonlarina iyi gekiyormus diye duydum meraktan test edeyim dedim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…