- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Sonrada BDV de KK yuvami yıkti diye konu acarsinValla kızlar ,ben elime gırgır alıp kocamin karşısına geçemem ,adam gülmekten ölürerotizm yerin dibine girer .girdiği yerden de bize g.tüyle güler
Ben gırgırı deneyemedim malesef bi yere gitmiştik geldik üstümü değiştim tam aldım gırgırı gidiyorum kapıya geldim bi de ne göreyim benim tosun ışığı kapamış ee şimdi karanlıkta gırgır yapsam beni nerde görsün adam ayol dedim sibel gazan mübarek olsun bu is girgirsizda olur dedim ışte o deyişSonuç yazan olmamış bir kişi dışında
Sonuç bildirin de ona göre stratejiler geliştirelim
Bence ac isigi aaaa suralara biseyler dokulmus gorgirlayayim kapatirip de 60 sn lik surede oldu oldu olmadi sansina kusecsnBen gırgırı deneyemedim malesef bi yere gitmiştik geldik üstümü değiştim tam aldım gırgırı gidiyorum kapıya geldim bi de ne göreyim benim tosun ışığı kapamış ee şimdi karanlıkta gırgır yapsam beni nerde görsün adam ayol dedim sibel gazan mübarek olsun bu is girgirsizda olur dedim ışte o deyiş
Ayyy varya ben onu yapsam zaten kesin gülme krizine girerim de adamda der yani kadın gündüz torbayami girdi gece gece ne dökülecek diye bide orda oturur gülersem bu sefer beni deli sanacak ki ben benim gırgırı elime 3 yıldır hiç almadımBence ac isigi aaaa suralara biseyler dokulmus gorgirlayayim kapatirip de 60 sn lik surede oldu oldu olmadi sansina kusecsn
Ayyy varya ben onu yapsam zaten kesin gülme krizine girerim de adamda der yani kadın gündüz torbayami girdi gece gece ne dökülecek diye bide orda oturur gülersem bu sefer beni deli sanacak ki ben benim gırgırı elime 3 yıldır hiç almadım
Ahahahaahaha o neki der kesin bilmez o bole şeyleriSorarsa gırgır sesi testesteron hormonlarina iyi gekiyormus diye duydum meraktan test edeyim dedim dersin
Sende elektrikli süpürge calismasi yap bakDaughter of your father de cok ise yaramisti
ii ihh degildi
Duygusal evet ama çocuksu kısmını geçeli çok olduDuygusal ama cocuksu
WuuuuuYazar tarafından gönderildi zaten:))
Açarım vallaSonrada BDV de KK yuvami yıkti diye konu acarsin
Açarım vallabenim yuvam yıkılırsa kk yi sallarım
Bence geçmemişDuygusal evet ama çocuksu kısmını geçeli çok oldu
Masum diyelim için yaniÇok mu çocuksu görünüyorum :) @sibell09
Masum ,belkiMasum diyelim için yani
Biz cok eglendik size tabagin dibi kaldiYaa bu çok efsane bi konu çok eğleneceğüz