esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Telefondan kafasını kaldırsa belki de gelir. Üşeniyor mu anlamıyorum ki. Doğumda 25 kg almıştım şimdi eski halime 9 kg kaldı belki de eskisi gbi olmadığım için beni istemiyordur bilmem ki. Ama çok incindim. Dün mesela ev işi yemek falan o da elinde telefon oyun oynuyor bebek de beşikte kendi kendine sinirleniyor kedi gibi sesler çıkarıyor bende mutfakta iş yapıyorum neyse baktım bebeğim ağlamaya başladı gittim içeri bi baktım bizimki koltukta yayılmış elinde telefon oyuna devam ediyo. Neden bakmıyorsun ya dedim baktım aşkım neyin var dedim biseyim yok dedi deyip gülüyor pişkin pişkin. Oyunu da girdigi zaman yarıda bırakabilcegi bi oyun değil ama bıraksın bi zahmet. Sonra bende ters ters baktım öyle bakınca bozuldu saatlerce konuşmadık suçunu anlayınca bi zaman sonra telefonunu bıraktı ilk defa çok şükür. Sonra hastaydı zaten başını gözünü falan tutuyo. 1 1.5 saat sonunda yine kendi bi konu açıp konuşmaya çalıştı. En son duşa giriyodu bende bebegimi yatirip yattım uyudum normalde iyi geceler demeden yatilmaz bizde ama artık hiç ilgi alaka gosteresim gelmedi onun bu ilgisizliginden dolayı.

Ahahahaahaha çok degisikmis ya leopardan etkilenenler varmış demek ki hala ben giysem gülmekten kırılır eşim bu ne diye ahahha ya hiç güleceğim yoktu sabah sabah

Gece adama girgir fantazisii o ne be diyo boyle cilve mi olur . Dedm kadinin biri boyle yapıyomus kocasi etkileniyomus dedim tobestahgfurullah diyo neler gorcez daha bu sayfadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…