- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
- Konu Sahibi maviboncugumm
Kizzz biliyomusun seni hep su avatarında ki gibi hayal ediyorum nedense
Öyleyim zaten hiçbir eksiğim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizzz biliyomusun seni hep su avatarında ki gibi hayal ediyorum nedense
Ayni bende. Hatta elindeki ruju bırakıp mesaj yaziyo sonra geri aliyo falan gibi....hahaa
Ben orada,içindeki çocuğu görüyorum,çok yönlü,biraz endişeli,bir yanı matrak,bir yanı hüzün,bildim miBenim profil fotosu hakkında ne düşünüyorsunuz :)
Ergenliğini tamamlayamamış, gırgır trolcüsü mü
Denizin yosun kokusu ,nokta atışı yaptın :)Ben orada,içindeki çocuğu görüyorum,çok yönlü,biraz endişeli,bir yanı matrak,bir yanı hüzün,bildim mi
Altıncı hissime güvenirimDenizin yosun kokusu ,nokta atışı yaptın :)
Yaw sizler kucucuk girgırı kadinligin en gerekli alet edavatina donusturmus insanlarsinizAltıncı hissime güvenirim
Altıncı hissine sağlık o zamanAltıncı hissime güvenirim
Dursun tabi nezaman lazim olacagi belli olmaÇok süslüyümdür ayıptır söylemesi
Ama elimde ruj yok çantamdadır hep orada durur
Evi girgirlamiyorum iki gündür valla girigiri gorunce bi gulme tutuyo.Sonuç yazan olmamış bir kişi dışında
Sonuç bildirin de ona göre stratejiler geliştirelim
Evi girgirlamiyorum iki gündür valla girigiri gorunce bi gulme tutuyo.
Yokmu deneyen..
İyi , o durumda golü sen yememissinbiz bir gün erkek arkadaşımla maç izliyorduk evde, benim elimde krem şanti kutusu vardı ağzıma sıkıyordum göğüslerime doğru döküldü biraz fazla sıkınca, ben de bir yandan maça bakarken bir yandan da parmağımla göğüslerimin üzerindekileri alıp yiyordum, derken gol oldu ben gol diye zıpladım falan, fanatiğim zaten, sonra döndüm erkek arkadaşıma baktım onda hiç ses yok oturuyo öyle, niye sevinmiyosun falan derken baktım kalkmış onunki :)) ben farkında olmadan yaptım ama kasıtlı olarak da denenebilir bence
Hahahaha :))İyi , o durumda golü sen yememissin
O zaman doğru hayal etmişimÖyleyim zaten hiçbir eksiğim yok
ii ihh degildiYine mi arazi kocan
Duygusal ama cocuksuBenim profil fotosu hakkında ne düşünüyorsunuz :)
Ergenliğini tamamlayamamış, gırgır trolcüsü mü
Yazar tarafından gönderildi zaten:))Bacım bu ne yaw :) yazarın ekmeğinde gözün mu var :) bayagi bir özetini okumuş olduk .artık almaya gerek yok